Слънцето е все още тука, а Септемврийче се опитва да гука! N2

• 32 197
  • 744
  •   1
Отговори
# 435
ЛеаHug дано този път излекуват малкото бонбонче  Praynig много ми стана мъчно като прочетох поста ти. И въобще, нали и Емо е болен още и други бебчета тук във форума са болнички и се замислих колко са ни малки дечицата, а колко болести вече преживяхме (имам предвид общо във форума). Хич не е хубаво това...

# 436
Леа бързо и успешно оздравяване на малката Калинка. Стискаме палци скоро да бъдете заедно у дома   

# 437
Леа с теб сме! Бързо оздравяване на малката Калина!

# 438
Калинка, смехоранче, много мъчно ми стана отново за теб, но и за мама, че съм я виждала как плаче за теб и е ужасно. Хайде след десетина дни гласчето да звъни само вкъщи и по парковете, разбира се.

Сега Зори се е опънала върху мен и спинка - така всеки ден си взимаме сутрешната дрянка. Няма по приятно нещо да усещаш как топлиш малкото телце и как го успокояваш полюшвайки го с дъха си.

# 439
  • Варна
Леа, прегръдки за теб, миличка! Представям си какво е да гледаш детенце да се мъчи така и да не можеш постоянно да си до нея.  Sad  Пожелавам бързо оздравяване на Калина и скоро да се гушка с мама!

Сега Зори се е опънала върху мен и спинка - така всеки ден си взимаме сутрешната дрянка. Няма по приятно нещо да усещаш как топлиш малкото телце и как го успокояваш полюшвайки го с дъха си.
newsm10

# 440
  • Асеновград
Здравейте и от нас. Hug
Много ми стана мъчно за болните бебенца Sad.Стискам палци бързо да оздравеят.

# 441
Марти, стискам палци малката бързод а се оправи !! Praynig Praynig

mimes,  Hug Hug бързо възстановяване и на вас Simple Smile

# 442
Леа, Hug
mimes, стискам палци и вие да се лекувате бързо и да се разминете с варицелата.
PipiLangstrumpf , вие добре ли сте? Отдавна не си писала.

Последна редакция: нд, 27 ное 2011, 18:22 от valerie

# 443
Lea, много ми е мъчно за теб и Калинка! Да оздравява бързичко и да си гушкаш вкъщи!

Аз също не мога да ходя на токчета, даже днес исках да си купя малко по-официални ботушки, ама заради токчето се отказах от едни. Просто не мога да се придвижвам с тях. Аз по принцип се нося по-спортно и сега се наслаждавам на майчинството, че не ми се налага да се издокарвам, че иначе за работа имам дрес код. Сега се кефя: извадила съм си всички кецове и спортни панталони (друг е въпросът, че дънките и панталоните от преди бременността са ми големи и ми падат)...

Таренце, ми то аз съм Лъв, ти Овен: може заради това да е тази подобност Simple Smile

Валери, и с нашия татко положението е същото, ама той напоследък много малко време прекарва с малката и после като не може да я успокои и го приема едва ли не лично. Като малките деца е и той...

Иначе ние сме добре, но тези дни ми е супер лудница. Чета си ви редовно, ама пусто не ми остават време/ръце да ви пиша.

# 444
Джадед, аз си редактирах поста,
че бях писала с много грешки Embarassed
Ама поне ти ме прочете...а Бобисе размрънка

# 445
  • София
Здравейте и от мен Simple Smile

Пожелавам на всички болни бебенца бързо да оздравеят. Стискам много силно палци за вас Simple Smile

Тара браво на теб, че успяваш така добре да се справяш и с гледането на бебенце и с университета. Аз също записах магистратура, но ми е много трудно да ходя на лекции-бебчо си го гледам сама, а татко му мн. рядко може да излезе от работа, за да може аз да отида на лекции. Но ще се справя и с двете Simple Smile. Исках да ти кажа, че има еднократна помощ за майки студентки с деца до 1г..Тя е в размер на 2880лв. Аз си подадох документите за нея. Ако искаш ще ти пиша  повече подробности, ако не знаеш за нея, разбира се.

И малко информация от нас: в сряда бяхме на консултация. Здравичък е малкият Адриан, пораснал е с 3см и 900гр. за 1 месец и вече е 4900гр и 55 см.

# 446
  • София
      Здравейте мацки  Hug Hug, ние се завърнахме живи, здрави и щастливи, но оставихме нашия татко до преди Коледа там,  newsm45.
     Виждам, че съм изпуснала две темички, опитвам се да изчета, но грам не смогвам, Ева се разболя тук веднага и сега ги гледам и двамата, още не сме се заземили и не влизам в крак с ежедневието, но поне ще се опитам да следя от тук нататък.

Целувки и на вас, и на бебоците и се пазете здрави.   Kiss

# 447
  • София
Леа, миличка, сега виждам какво става с вас с Калинка. Прегръдки за вас и много сили ви изпращам и на двете, за да преодолеете бързо този кошмар и много скоро да я гушкаш. Толкова мъчно ми стана за вас двенките.  Hug Hug Hug

# 448
valerie, оххххххх Confused, криво ми е, затова не пиша, не искам да натоварвам негативно темата...Хемофилия, оказа се, няма бебето Захари  Heart Eyes, но му откриха шум в сърцето, който е в следствие на стеснения в сърдечната област(коарктация на аортата и пулмонални стенози), които се увеличават.Образуването на подобни стеснения според д-р Велковски сочат към Синдром на Уилямс-Бойрен.Но не е сигурно, предстои ни да се изследваме, отново в кръга не безумието дали-или.Дано пак е фалшива тревога Praynig Praynig Praynig

# 449
  • Варна
Ох, толкова ми е мъчно да чета за болни бебчета.  Sad Cry Няма по-голямо накзание детенцето ти да е болничко.. Исках да ви пусна едни снимчици на варненските лебеди и малко да ви припомня лятото и морето, но ми се развали настроението като прочетох за бебе Захари.
Пипи, миличка, стискам палци всичко да се окаже наистина фалшива тревога. Praynig Hug

Лека нощ на всички!

Общи условия

Активация на акаунт