Ние тези дни не сме се спрели, възползвахме се от хубавото време, вчера в Пловдив беше 20 градуса и с голям кеф навъртях 10-ина километра разходки

Нашият шезлонг напоследък започна да влиза все по-често в употреба, седи и си говори нещо на играчките. Обаче до един момент, след това, ако не я взема, е много нещастна.
Колкото до успокояването само при мен е наистина спокойна. Според мен се дължи на факта, че е супер чувствителна, и наистина усеща и най-малката промяна в настроенията и в обстановката. Забелязвам я, че се дразни на лиготиите на баби, лели и т.н., натоварват я явно, понася ги само, ако е в мен, даже се крие в рамото ми. Голяма срамежливка ще излезе

Истината е, че ми е трудно да накарам всички околни да проумеят, че това не е просто "бебе", а личност, индивидуалност, това че не ходи и не говори и можеш да го премяташ, както си искаш, не означава, че е кукла. Това че някой е с титлата "роднина", не е автоматичен знак за нея да го обича и да му се смее по поръчка. Тя си опознава околните, има си впечатления и усещания. И на баща й само това му говоря: опознавай детето си и му давай възможност и то да те опознае.
Ама както и да е, аз пак се отплеснах в моите си разсъждения.