Слънцето е все още тука, а Септемврийче се опитва да гука! N2

• 32 203
  • 744
  •   1
Отговори
# 480
Кокетка, честито на малкия Андрей и с много здраве да си носи името balloon

И нашата щерка и текът лигите доста и се е научила да си търка венците с бибата,явно си облекчава сърбежите така.
А за  ефорията от бебетата само ще кажа,че днес като се прибрах от зъболекар само ми даде една 24 каратова усмивка и като я гушнах веднага заспа,а като спи излъчва такова спокойствие,че забравям за болката от зъбите и не ми се прави нищо,само искам да я гледам.

# 481
  • София
Хайде момичета, вече е декември, пишете, за да можем да направим нова тема с нещо Коледно в заглавието преди да е дошла новата година  Mr. Green

За лигавещите се сладури, мога да кажа, че дори и да са зъбки, не искам да Ви отчайвам, но могат да минат и месеци и то не един и два преди да избие самото зъбче  Peace Тоест това, че сега се чешат и лигавят не означава, че скоро ще избият  Simple Smile

Начинът по който децата ни ни карат да се чувстваме наистина няма аналог  Heart Eyes Heart Eyes Heart Eyes В това бях сигурна още при раждането на първата ми дъщеричка и винаги го казвах на мои приятелки, които искаха да "си поживеят" или "да се понарадват един друг с мъжа си". Естествено после като си имаха свои дечица виждаха, че съм била права Simple Smile После с раждането на втората ми дъщеричка затвърдих това си мнение, а сега вече с трета дъщеричка съм повече от убедена !  Heart Eyes

Вие чувствате ли се Коледно вече. На мен май още не ми е дошло баш Коледното настроение, но се надявам скоро да дойде Simple Smile Почвам вече да търся и избирам подаръци, а това много го обичам и мисля, че скоро ще ми дойде съвсем Коледната муза Simple Smile

Хайде пишете, пишете ...  Mr. Green

# 482
Мене вече ме обзе коледното настроение - мисля тия дни да украся малко къщата и да сложим елхата, стига да и намеря място Simple Smile И подаръците трябва да купя, че после ако завали сняг къде ще обикалям с мъника из магазините Simple Smile
Дори се премених с нов аватар по случая Simple Smile

Последна редакция: чт, 01 дек 2011, 11:25 от vio

# 483
Нинче, отзовавам се  Simple Smile

Ние сме на почивка с двамата младежи, на 2 часа път от нас. В планината сме (то тук почти навсякъде е планина  Wink Wink ) близо до едни минерални бани. Голям зор е с малките. Преди с баща им сме идвали самички и много хубаво сме си почивали. Сега обаче нищо подобно, от обгрижване на дребните не ни остава време за нищо. Със същия успех бихме могли навярно да си останем просто вкъщи  Rolling Eyes Единствен доволен е баткото, много се радва на басейните. Бебето е доволно, докато е във водата, обаче преди и след това само рев  ooooh! Затова сега Себастиан е с татко си на баните, а аз съм с бебко в хотела.

Иначе явно бебетата наистина имат някакъв вроден рефлекс за плуване,  когато са във водата. Константин веднага почна да маха с ръчички и крачета, когато го сложих по корем във водата. Даже и сам си държеше главичката вдигната нагоре  Heart Eyes

Хич не ми остава време да пиша редовно. Обикновено когато единият спи, другият е буден. Това е добре, понеже мога да им обръщам индивидуално внимание. Обаче не ми остава време за нищо друго.

Усещането ми е различно от това при първото ми бебе. Сега просто не мога да си съсредоточа всички мисли и чувства върху него, понеже вече са двама. Но страшно много го обичам и му се радвам  Heart EyesИ как бих могла да не го обичам, той е такова добро и спокойно бебе.

Константин преди няколко дни много ме изненада. Открих, че когато е изморен, иска просто да го сложа да си легне ...и си заспива кротко сам! При батко му това беше невъзможно до преди месец  Rolling Eyes

На мен вече ми е коледно. Тук от около месец е украсено навсякъде, дори и вкъщи  Simple Smile Мъжът ми е като дете, голям е мераклия за лампички и други видове украса. Баткото се радва, на бебчо още му е все едно  Simple Smile

# 484
  • софия
И аз се отзовавам!И на мен вече ми е коледно и тези дни с бебо ще украсяваме у дома,докато тати е на работа Hug!

# 485
Привет! Тод е с хрема и се буди в 6ч сутринта и после не може да заспи в леглото. Чистя с Бейби вак и заспива пак, но вече в люлката, а кака трябва вече да става за градина и затова си ходя малко недоспала. Но не се оплаквам, поне се лекуваме с бабини лекове успешно засега.

Иначе и ние напредваме с Коледната украса, но защото си я правим сами, напредваме бавно Laughing От магазина ще си вземем само елхата може би този уикенд или следващия.

Хена, браво на Константин. И аз се замислям да почна да пълня ваната и да го пускам по-малко Тод по коремче да видя дали ще почне да плува. Мисля, че като си държат вече главичките, може да се опита.

Колкото до заспиването, Тод е на настроения, понякога може и на леглото до мен да заспи, понякога му трябва бял шум и кърпа на очите и люлка. Това са двете крайности hahaha

Не знам ние отсега като пишем по 10-15 мами, какво ще е към годинката. Пишете момичета. Както казва Мечо Пух: Колкото повече, толкова повече Wink Hug

# 486
  • Асеновград
Здравейте и от нас. Hug
Аз също съм вече с Коледно настроение, Simple Smile в събота ще украсим с каката елхата, нямам търпение. Blush
Започнах и подаръците да подготвям,  че не обичам в последният момент.

# 487

ние вечер така се приспиваме  Heart Eyes

# 488
Отзовавам се и аз на коледния апел, макар и още да не ме е обзело коледното настроение  Laughing
Ама то като няма сняг и хич не ми е коледно. Не че се оплаквам от времето, напротив, ама малко снежец би ми стоплил душичката  Mr. Green

Андрей също напоследък заспива нощния си сън само в спалнята и на мястото, в което спи до сутринта. Просто като започне да киселее, в един момент го взимам и го отнасям в спалнята, завивам го, лягам до него и той просто въздъхва облекчено, сякаш си мисли - Най - сетне се сети, че ми се спи  Mr. Green и заспива. Държа го за ръчичката, докато заспи дълбоко и после го оставям с бебефона. През деня е малко по - трудно, защото в спалнята през деня не иска да стои, не знам защо, може би я свързва с нощния сън newsm78, и се приспиваме или в шезлонга, или най - често навън, в количката. Там спи най - добре и спокойно. Способен е да изкара 2-3 часа сън, без дори да се помести, особено по време на сутрешната разходка. Вече спокойно си взимам кафе, книга и одеяло от вкъщи и се паркирам на някоя слънчева пейка и откарвам поне два часа в четене и релакс. Малко студ бера, но пък така и аз се калявам  Laughing

Ние днес щурмувахме Икеа и се сдобихме с чисто нова коледна украса и куп други глупости, остава да си купим и нова елха, което ще стане до края на седмицата и ще се украсим и ние  Laughing Дано ме обземе и мен коледното настроение, нещо в последните две години се позагуби, а преди имах много силен коледен дух  Heart Eyes

Искам да питам относно четенето на децата - правите ли го, ако - да, то какви книги четете, кога четете, изобщо как протича процеса при вас?

И друго щях да питам, но забравих  Mr. Green

П.П. Благодаря от името на човечето за честитките и пожеланията  Hug

П.П.П. Галче, бързо да се оправяте  Hug

# 489
ние, разбира се, оцеляхме след ваксината Simple Smile при детенце и помен няма от случилото се, но виж при мен е друга работа Sad

ние вчера си купихме елха Simple Smile аз исках не особено голяма, но имаше или 30 см или 150 см Simple Smile поради което, елхичката на Сара ще е доста голяма; предишния ден купихме и лампички - много съм доволна - хем цветни, хем мигащи, пък се оказа, че имат и 8 различни режима на работа - още повече светещи забавления за мъничка Саричка Simple Smile
до ден-два мисля да съм готова с подредбата на елхата и ще ви покажа /най-сетне намерих сайт за качване на изображения, който да не ми прави проблем, и да мога да го ползвам/;

аз до преди малко такова подреждане правих /не чистене, а точно подреждане - че още имам багаж по кашони след преместването/ - че направо не знам къде се намирам... но поне значително се подобри вида на дома - че ми е голям мерак вече да украсявам, пък то с кашони наоколо, хич не върви и коледна украса Simple Smile

моите сърдечни благодарности за mamulq77, която толкова подробно ми описа как пазарува играчките от един сайт; в крайна сметка, аз не поръчах от този сайт, но една приятелка ми препоръча един немски сайт - представете си колко неща съм поръчала Simple Smile тези дни и те ще пристигнат и ще споделя впечатления Simple Smile

Джадед, благодаря ти за милите думи в последния ти пост Simple Smile аз ги приемам нещата такива, каквито са - аз съм си избрала този живот и се опитвам да му се наслаждавам максимално Simple Smile

Хена, точно си мислех за вас тези дни - как ли е при вас коледното настроение Simple Smile радвам, се че сте на почивка; аз смятам, че дори самото разнообразие си е един вид почивка Simple Smile

Галче, така ме сърбят и мен ръцете да си сътворя всевъзможни неща, но ей на, вече няколко дни съм зациклила на шала на Сара и хич не смогвам да го довърша Simple Smile

Кокетка, на малка патерица, честит имен ден и от нас! да е здрав и щастлив Андрей!

Евита, на снимката от предния ми пост се вижда въпросното морско конче, за което ти бях писала преди няколко поста Simple Smile последните няколко вечери така се приспиваме - то запява и коремчето му свети, Сара го гледа странно първите секунди, а после започва да му се радва и след няколко минути войните са уморени и очичките затворени Simple Smile

# 490
Здравейте мамчета!

Аз наистина се извинявам, че само чета на готово  Embarassed

Данна, това играчката на Фишър прайс ли е? А преди това как заспиваше?

На нас катони се доспи се почва мрънкане и хленчене, но докато не е в ръцете ми, абсурд да заспи сама (само веднъж се случи, а утре става на 3мес.), та мислу да пробвам с тази играчка.

Вече освен да следя и ще пиша  Hug

# 491
Много хубава и дългокоса Сара. И каква тъмна коса.... Наш Боби и той стана рус като брат си.
Борис спи по два начина-единият в количката навън, а другият- до мен или на спалнята, или на дивана. Максимално прилепен.
Кокетка, аз чета, когато е спокоен, сядам, той се опъва върху мен. Чета му от книжките на брат му, има една серия за костенурчето Франклин или приказки в рими, или детски романи, или каквото аз чета. Той слуша и се радва на картинките.
На мен никак не ми е коледно. Дядо е сериозно болен, а и въобще се натрупаха разни здравословни притеснения на близки хора.

# 492
А, и в кенгуруто спи. Така даже го приспивам понякога. Разнасям го из къщата, после леко го разопаковам.

# 493
Koketka  Hug

Аз чета на Диди преди лягане и в повечето случаи и Тод се заглежда, но после много му се приспива и заспива преди да се нахрани както трябва. В резултат, той заспива 21,30 и се буди към 22,30, тъкмо когато аз съм заспала и вече не ми се кърми пак седнала, за да мога да го сложа после в леглото му и се озовава при мен на леглото и си спим заедно с 2-3 пробуждания за кърмене. Като му мине хремата и аз малко се понаспа, ще пробвам да си лягам по-късно и да го слагам в леглото му за нощния сън.

И аз нещо нямам Коледен дух, особено сега като чета с Диди за Коледа откъде датират традициите и гледам, че просто някога някой си се сетил нещо и го добавил към традициите за по-празнично Crazy, а да не говорим пък за дядо Коледа, който пък Кока Кола е облякла в червено и бяло. Нещо съвсем съм изгубила май детето в себе си, но си творим с Диди снежинки, гирлянди, даже и Коледен венец си стъкмихме и картички ще пращаме тази година Flutter
Но не ме разбирайте погрешно, аз вярвам в светостта на празника, просто всички "традиции" с които е украсен, май ми идват в повечко Peace

данна, аз ползвам photobucket за качване на изображения и съм много доволна Peace
Комплименти, много чаровна госпожица си имаш Heart Eyes

валери Hug

На Тод очите му почнаха да покафеняват или поне на мен така ми се струва.

# 494
Аз все още не му чета, винаги съм мразила да чета на глас, но ще трябва да започна, няма как. Иначе му говоря постоянно, всякакви глупости, и му говоря като на голям човек Simple Smile
Данна, голяма хубавица е Сара!
valerieHug

Общи условия

Активация на акаунт