Слънцето е все още тука, а Септемврийче се опитва да гука! N2

• 32 108
  • 744
  •   1
Отговори
# 675
diana_val4eva, спокойно Wink ще се подготвим подобаващо за първата си официална визита в БГ Simple Smile

Jaded, много ти благодаря за координатите на фотографката - най-сетне се свързах лично и си записахме час за 06-01-2012, така че и ние ще си имаме фръц-пикс Simple Smile

ако някой е пробивал ушички из Пловдив, да сподели координати, моля Simple Smile

иначе, ние не че не ядем на 3 часа,
но аз имам брутално главоболие, умирам за сън, а само кошмари сънувам Sad това не ми се беше случвало мнооого отдавна /кошмарите/ - явно наистина стресът си е голям бич Sad
/сутринта пак трябва да ходя в посолството и няма да ми се размине срещата със служителката, заради която се случва всичко, а и багаж, че и пътуване.../

# 676
Аааа мамите от ЛЛЛ са също поканени Laughing Айде да сте живи и здрави НАЗДРАВЕЕЕ cheers Drunk Wine Glass eat

Много благодарим за поканата, за това, че ни приемате за част от темичката и хубавата компания. Не мога да обещая, че ще ни е възможно, но дори и виртуално искам да ви пожелая най-топлата, весела и изпълнена с любов Коледа  :hug:

# 677
Шаманката, да ти се връщат пожеланията  Hug
Поздрави също така и на Amorelove  Hug

jaded, Андрей също понякога връща слюнка, в която има парченца като от пресечено мляко. Понякога е непосредствено след хранене, понякога е непосредствено преди хранене, не съм забелязала някаква зависимост, а и не се случва често, затова не съм се и замисляла  newsm78
На фонтан се е случвало броени пъти да повръща.
Наблюдавай я и ако зачести, по - добре направи една консултация с педиатъра  Hug
Мисля, обаче, че всичко е наред  Hug

И моят синузит е диагностициран отдавна - преди 13-14 години, мисля. Имам общо три снимки правени - една при диагнозата, втора - след година, за контрола и третата - преди две години, защото личната каза, че не е нормално да ме боли след толкова години. Според последните две снимки синусите са чисти, а защо ме боли - никой не знае  ooooh!
Оставам, обаче, с впечатлението, че повечето хора, карали синузит, дори и след излекуването му, страдат от болки и май не е нещо необичайно  newsm78

Мишчицата, доста зловещо звучат тия лапи  Laughing Днес съм по - добре и тоя път ще пропусна, но съм си записала рецептата  Hug

Я да ви питам нещо - в последните дни, по време на някои кърмения, Андрей не иска да суче в поза люлка, в която предимно се кърмим. Дърпа се, реве. Първо си мислех, че не разчитам правилно сигналите и не му се яде, като го оставя обаче, продължава да мърмори и да си пъха ръцете в устата. Пробвах няколко други пози за кърмене, успешно се оказа кърменето в легнало положение. Не мога да си обясня това негово поведение, не че е проблем като не иска в скута да яде, да го сложа легнал на дивана и аз да се опъна до него, но ми е странно и чудно дали и при други бебета го има това? Не съм забелязала никаква зависимост в тези му желания - може да се случи веднъж на ден, може и пет пъти, може и цял ден да няма такива изпълнения.

Ние вчера цял ден си стояхме вкъщи заради мъглата и направо луднах. За целия ден дребния спа общо 4-ри пъти с продължителност на всяка дрямка от по 15-20 минути. Изобщо не може да спи вкъщи, как ще я караме занапред, не знам  ooooh!

П.П. Нещо от три дни ми се губи Валери, дано всичко е наред при тях, тя нали писа, че имали семейни проблеми от здравословно естество  Praynig Hug

# 678
  • София
Добър ден на всички и от мен !!!!

Дианче.....така ме развесели с музикалния си поздрав, че не можах да остана тихомълком и безразлична....е много ти благодаря, смях се с глас, май и Рада събудих.....най-ме развесели усмивката на Обама. Боже кой го е сътворил това!!!!!???? Да ти призная стегнали сме Кокалската скоросмъртница, баща ми оня ден извади уж за проба една крушовица и само ме издразни, щото нали не пия че съм майка кърмачка и само сръбвам и такова ухание се разнесе, че ми потече лигата, като че съм алкохоличка да ти кажа.
Жоренце му кажи, че свекървата ще се постарае да научи и мома Рада на прекрасните напитки и ще стане ценител, та да се стегат Свекъра и Свекървата...Simple Smile))))))
Не съм писала от доста време, бях решила да не пиша, ма като видях че плявата се отся и други по другите форуми почнаха да ги насират и се почуствах духовно удовлетворена и макар и малко мами останали тук се радвам че ви има и има с кой да коментираме прекрасните моменти с развитието на нашите дечица.
Кокетче мила моя и аз съм с мнооого стар синузит и да ти кажа и моя лек, казва се СИНУПРЕТ ФОРТЕ и е хомеопатичен лекарствен продукт, който обаче не препоръчвам да пиеш по време на кърмене без да си се консултирала с медик. Страхотен продукт, който обаче спрях да приемем в мига, в който разбрах че съм бременна, но то и природата си знае работата и от тогава не съм имала такива главоболия каквито имах преди години, това лекарство е вълшебнооооооооооо, освен че ми минава главата ми изчиства и секрета, тотално. Иначе за хряна не съм пробвала??? Но ако се чудиш от къде да си го набавиш - по целия Женски пазар го има, и нали с мома Рада съм почти ежедневно там и обикалям сергиите като гламава и се спрях веднъж на една и я питах за какво аджаба се ползва тоя хрян, че го има повсеместно по целия пазар и жената ми рече че се слагал в киселото зеле, ахааааа ей тогава разбрах що не го знам, аз такова не слагам!
Как ти е проблема с гърдата???? Да пишеш днес след консултацията?? Стискам палци да си по-добре.
Таренце сладка , защо не си споменала че се интересуваш от скутери и мотори, щях да ти дам Ценни насоки и съвети. Не знам дали съм споменавала но самата аз карам мотор имаме един пистов и един скутер, най-често ползвам скутера, защото как да кажа ми е по-евтин.....че онова си е ламя, то гуми, то масла, то филтри...та моя скутер е ето този: http://scoot.bg/-scoot.html?page=shop.product_details&flypag … mp;category_id=15 джигитайски и много издържлив, карам го от три години, като имаш предвид че пропуснах един сезон, заради Рада:-))) Освен това пича има магазин на НДК малко преди началото на Раковска и там има шоу рум и може да ти предложи и някой на старо, имаше доста когато ходих да си купувам нова каска.
По повод терапийките и разкрасителните процедури и аз като теб съм много ЗА и ходя честичко, днес съм на козметик с Рада....мога да ти кажа че съм си правила фотоподмладяване с лазер и ефекта е неописуем, кожата става една мека гладка свежа, разните му петънца изчезват, правя си и лазерна терапия за обезкосмяване и практически нямам косми на подмишниците от около година а до преди за забременя си светках и мустаците, и те също поизчезнаха осезаемо.
Много се радвам че зета Емко е понесъл така добре ваксините, и мен така ме изненадаха педния път, уж да я мерим само а доки вика защо пак да се разкарваш след два дни я давай сега........и сега сме в сряда на реваксинацията и ми е едно притеснено, защото ние в петък нали пътуваме за Априлци живот и здраве и ние на КУПОН, та се надявам силно всичко да е наред.
Хайде момичета оставям ви за сега и почвам да се приготвям бавно и славно за козметика ( Тарке на Витошка ще сме точно по диагонал на Аптека - в Кало, ако си в района следобяда дрънни)
Аааа Дани да ти кажа и за нашите "фръц пикс")това много ми ареса) ще ни ги прави ЕСИ (кеми кемито) и то мисля да й се обадя утре и да направим една фотосешън и ще ви показвам:-)))
Цунк и гушк на всички ви и лек ден............

# 679
И на мен Валери ми се изгуби тези дни и малко се притеснявам за нея. Дано са добре  Hug

То ние нали останахме няколко човека на кръст и един като не пише, веднага се усеща.

Радина днес пак повърна сутринта и ни се наложи да станем по-рано от обичайното. След обстойно наблюдение от моя страна забелязах, че повръща така, когато се задави. Тези дни най-често се задавя със слюнка: направо се очудвам на количеството, което произвежда  Joy Като се задави и се опитва да се откашля и започва да връща. Като върне малко се стряска, почва да реве, още повече се задавя и тогава изригва на фонтан. Ще я следя още 1-2 дни и после може да я заведа на лекар. Четох снощи какво ли не, но най-се доближаваме до едно определение от блога на Бу "щастливо повръщащо бебе"  Laughing Доколкото може да е щастлив някой, когато повръща, разбира се  Laughing

Иначе тези дни е по-весела, има си нови играчки и сега се опознава с тях: много е смешна. Започна и на мен съвсем целенасочено да ми говори, както и на баща си: но интересното е, че за мен, него и животните има съвсем различен репертоар. Онзи ден за пръв път вечерта се изсмя с глас Simple Smile Иначе особено смешен й е котаракът, особено когато се чеше или мие Simple Smile

Дана, ще останеш очарована от мацката, сигурна съм. Вие гледам ще сте с "ангелска" фотосесия Simple Smile За обичките, питай тук: http://www.bg-mamma.com/index.php?topic=624033.0 Момичетата са много отзивчиви и много бързо ще ти отговорят. Успех с багажа и пътуването, дано на Саричка й хареса да е близо до облаците. Чакаме ви с нетърпение  Hug

Евче, Дианче, с тези приказки за пиене ме подсетихте да ви споделя: станала съм за резил. Преди бях много добър участник в подобни мероприятия, ама откак забременях не съм лизвала алокохолец. Онзи ден за тримесечката на детенце, мъжо вика "Пийни една глътка бира за "Наздраве!"", пийнах аз и като ми се врътна главата, като взех да се хиля глупаво: направо резил Simple Smile Като тийнеджърка някаква... Загубила съм всякакъв тренинг. И те така Simple Smile

# 680
  • София
Здравейте и от нас, момичета ! Simple Smile

И аз вчера се почерпих с 1 чаша бира на обяд заедно с мъжа ми, като аз по принцип не съм вече сериозен пияч, но след вчерашната чашка почнаха направо да ми притреперват крачката, лицето ми "пламна" и направо си ме хвана за малко  hahaha

Ние може да се каже сме добре Simple Smile От днес мисля леко-полеко да спретна малко коледно почистване, за да можем на Игнажден по традиция да си сложим украсата и украсим елхата. Та така днес с Яна почнахме от детската стая. Казвам с Яна, защото наистина ако тя не ми беше "позволила" нямаше как да се справя  Heart Eyes Сега я чакам да дремне малко, за да ходя само да избърша прахта и да измия прозореца там.

Относно спането - днес аз съм на линия от 5 ч. Яна по принцип се събужда около 5-6 ч., след което се храним и тя не след дълго пак заспива, но пък аз трябва да ставам, за да оправям каките за детска градина. Тя си доспива още малко до към 9-10 ч. и общо взето това й е по-дългото спане освен нощното. През деня вътре спи по 20-30 минути преди хранене.

Яна бая се лигави също. Постоянно й сменям лигаваничетата, защото са вечно мокри.

Бързо оправяне на всички, които имат някакви неразположения !  Hug

# 681
Джадед,то не че аз пия ама да подстрекавам другите да врътнат по едно съм добра  Mr. Green Laughing
Моя син нали си повръща от край време ,та вече се примирих да си сменяме дрехите по 100 пъти на ден.Също може Радина да повръща и ,когато се опитва да навре нещо в устата си .
Аз вече имам още един проблем с Жоренце ,освен реването ,което е неистово новата мода е да си смуче палеца Shockedи това от два дни .До сега четох защо така се къса от рев сега отварям дебелите книги да разбера как да го отуча от това лапане.Вие ако имате идеи  казвайте ,че вече съм се видяла в чудо с това зверче Laughing
Кокетка, ние с Георги се храним така в легнала поза  повече от месец, още когато ни моряха коликите  Яде в поза люлка само когато се събуди от сън и след баня.През другото време е твърде превъзбуден  и се гъне като струна, когато го доближа до гърдата си.Така се храним и през нощта ,че взех много да заспивам, ако е в скута ми и ме е страх да не го изпусна .Така си цока легнал до мен и заспива много бързо, иначе пада голямо озъртане и се разсейва. През деня  се кърмим  на спалнята и като заспи го оставям там ,после го премествам в креватчето му.
Евитка,то рано или късно ще дойде времето да си сипеш едно за здравето на Рада и  двете си зетчета  Laughing

# 682
Jaded ние сме от повръщалките Sick, особено като рита и се мята винаги има доста навън ,водих я по док ама нищо и няма. заключение енергично бебе+лека лакомия Crazy.ЕВИТА беше ми залипсвала с кеф ти чета постовете. jaded,tara ,evita,koketka абе голям дар слово бе хора направо сте за някое беб списание да водите рублики много ви се кефя  bouquet.

# 683
  • Асеновград
Привет и от нас , тези дни нямам време за темичката.
По цял ден сме на разходка.
Сега ще се върна назад за да ви прочета.

# 684
Здравейте.
Кокетка, jaded , благодаря ви Hug Аз изпратих днес  дядо. Много, много ми липсва.
Дядо е детството ми. Той беше намигването на живота, надсмешката над дребното. След него малко оставаме в семейството ми тези, дето с такъв позитивизъм и лекота гледат на всичко. До последно, минути преди да затвори очи, се майтапеше.
Иво е леко болен, подкашля, две вечери вдигна температура. Затова и решихме с педиатърката да отложим на Боби ваксините направо за другия месец. Боби е пораснал с три сантиметра и е качил килограм - сега е 7.300 и 65 сантиметра.
От два дни се обръща.

# 685
Валери, за теб -  spoko и за твоя дядо - Flowers Rose
Мир на праха му.

Бързо оздравяване на баткото  Hug Ама Боби е в групата за напреднали май - цели 7300  Shocked

Климс, чак пък толкова  Blush

Евитка, не съм ходила до дерматоложката, че нещо не успяхме да се организираме, но се чухме по телефона и продължаваме с лечението. Има значително подобрение  Simple Smile
Радвам се, че все пак реши да се разписваш  Hug

Педиатърката на Андрей ми препоръча да пия по една малка светла бира вечер, било добре за кърмата. Докато беше топло, си позволявах по малко бира, че не съм й почитател, но сега съм спряла, едно, че вече не ми върви и второ - заради пустите калории  ooooh!
Имам чувството, че и да не се храня, кантарът няма да помръдне надолу  Crossing Arms
И аз не съм пияч, но пък и нямам подобни амбиции, така че се задоволявам с чаша вино или пък мартини.

Ние излезнахме за два часа въпреки мъглата, на всичкото отгоре ни наваля и един чудесен дъжд, но поне си сефтосах новите гумени ботуши и дъждобран  Sunglasses, а дребния продължава да спи в количката.

# 686
ВалериHug Аз никога не съм имала истински дядо и това винаги ми е липсвало. Въпреки това разбирам колко ти е тежко. Светла му памет на човека, поне щастливо е дочакал правнуци  Hug
Боби гледам се движи добре, една категория са с Радина Simple Smile Пък дет се вика ако не при него, то при батко му ще се класираме  Joy Дано бързичко оздравее...

Вчера с мъжа ми й обличаме един бебешки анцунг (тази дума много я мразя), който ни подариха скоро. Почти й е малък вече Simple Smile хем на всички казвам, ако ще й купуват дрехи, да ги взимат по-големки така, нали... Та слагаме ние анцунга и аз викам "Леле, мило, ми тя така прилича на Станка Златева."  Joy Joy Joy

Кокетка, ти направо си се екипирала за експедиции като гледам: гумени ботуши и дъждобран. Така, така: зима иде. Аз също мисля да си взема дъждобран, че днес пак ни понапръска малко дъжд като се прибирахме. Ама и моята шушка е голяма любопитка: аз я закривам да не я вали, тя си върти и вади главата, зяпа към небето. Много е смешна: като й капнат капчици близо до устните, почва да се облизва и да примлясква Simple Smile

Благодаря на всички за отговорите за повръщането  Hug Поуспокоих се.

Дианче, ние сме вече през повечето време я с палеца, я с показалеца, я с цял юмрук в устата. Давам й чесалки, биберони: тц: ръцете са й най-вкусни. Не знам й аз какво ще правим, оставила съм я и се надявам с времето да й премине тази мода.

климс, мерси, мила, за комплимента, аз се старая леко хумористично да "списвам", че така се живее по-леко Simple Smile

# 687
  • София
Валери, съболезнования за дядо ти  Flowers Rose

Утре съм на фризьор и много сериозно обмислям да се подстрижа на късо каре  newsm78 Бях пред идве три години и ...май беше добре  Mr. Green. Нещо ми писна от дългата ми коса  Crossing Arms

# 688
Мишчица, ако косата ти го позволява и имаш възможност да го поддържаш, карето е много куул. Аз не мога да си позволя такива експерименти, защото косата ми е супер чуплива и едно каре извън фризьорския салон се превръща в кошер на главата ми Simple Smile
Хайде пък ако се барнеш, ще те следя в лицевата книга дали ще споделиш новия си лик. (Аз там не съм активна в групата, иначе днес приех поканата ти за приятелство).

# 689
valerie, приеми моите съболезнования за дядо ти!
Мишчица, аз вчера си мислех за промяна на прическата и каре, даже гледах тенденциите в косите за 2011-2012г. - карето е супер актуално. Но аз нещо не мога да се престраша, защото не знам дали ще се харесам newsm78 Много ми харесва прическата на Тара, супер й отива  Hug
Koketka_majoretka и при мен кантарът не помръдва, а съм се ограничила в яденето. До сега никога не ми се е налагало да спазвам диети, но явно без спорт няма да сваля излишните 5 кг  Sad

Общи условия

Активация на акаунт