Мари, да си жива и здрава. Късмет и любов

Ние трябваше днес да ваксинираме Борис, но на баща му излезе работен ангажимент извън София и нямаше как да отидем, а аз не съм шофьор. Отлагаме за петък.
Превантивно няма да давам нищо, не ми се иска да тъпча толкова малко бебе с медикаменти. Може би нещо хомеопатично, ще видя....
за преобличането - аз преобличам често, защото Боби много се мокри, докато яде, а не търпи лигавник, почва да реве. Навън е с космонавт и чувал, защото ние прекарваме много време на открито, прибираме се доста след като се е стъмнило.
Днес тази мъгла ме изнервя
, дано скоро да се вдигне.Иво го вълнуват тежки екзистенциални въпроси около живота и смъртта. Пита ме днес много или малко е два часа до градина. Обясних му , че зависи -може и да е малко, и много. После продължи да разсъждава -значи времето тече бързо и ти ще остарееш бързо и аз ще порасна. Това означава ли, че бързо ще умреш...
Освен това заключи - най-после всичко при нас е честно - две деца и двама родители

Наслаждавам се на есента. Иво се хвърля в шарените купчини, а Боби е нашата пролет преди зимата.
Хубав ден на всички
, през деня като не спи не плаче почти, гука, говори смее се и си заспива самичка. През ноща пък спи от първият си ден. Почти по цяла нощ. Тая нощ например заспа в 11 и в 5 започна да си бута ръцете в устата и и дадох да яде. Тя си спеше през цялото време и сутринта се събуди в 8. Освен това от 2-3 дни, както ви се оплаках нещо не яде както трябва. Тара вероятно наистина е кърмаческа стачка, което е нещо ужасноооо
. Снощи яде към 8 вечерта и повече не пожела да яде. В 10.30 бутах цица, бутах....сукна 3-4 пъти и това е. И сутринта чак в 5 

. Много съм доволна от него, ползвах го и аз дори при разни кожни проблеми понякога.