)))) И до днес се бъзикаме с мъж ми.......
Четох, че за кърмени бебета е ок да не акат няколко дена, но при Малена определено е резултат от Смектата и затова се притесних, че може да се е запекла. Все още не е акала, обаче аз преди малко си купих круши и си изцедих сок и чака да видим как ще ни се отрази и на двете. 
Много мило ми стана като разказваш за Иво.
Аз имам по-малък брат Ивайло, но му викаме Иво и той беше много умно и будно дете и също смайваше всички с изказвания и разсъждения. От една страна много ми е сладка Малена такава малка, от друга - нямам търпение да порасне и представям си какви разговори ще имаме. Като те чета май трябва да се подготвя по някои теми .
Дано в петък мъникът Боби да понесе добре ваксината. 
Не се тревожи - и моята бебка спи доста - през деня има сутрешен сън, даже 2 от около 45 минути. Следва един дълъг следобеден сън около 3-4 часа. Надвечер лека дрямка пак около 45 минути и после вечерен сън с малки паузи за папкане. Явно и Вики обича да си поспинква - няма лошо

И аз почвам да мисля, че обличам беба прекалено и почвам да намалям температурата вкъщи. Проблемът е, че и аз и мъжът и обичаме да ни е топличко вкъщи.
Тя да не е получавала сигнали от Космоса? 
Съответно ще слагам е ваксините на беба. Но и аз се плаша от тези реакции и странични ефекти. Благодаря на майчетата, които споделиха за Туята. Предполагам обаче трябва да се назначи от лекар? Или може да се купи свободно от аптека? 
не можеш да си представиш колко време издирвам една книга за двуезични семейства, а в този сайт, който беше препоръчала преди, веднага я намерих. най-странното е, че не доставят в Дания /дори и платено/; сега си поръчах един други книги и съм ги пратила на майка ми, която после да ми ги прати тук /и пак ми излиза 6 пъти по-евтино/ 

който от каквото има нужда, доставям и така 

това в кръга на шегата, разбира се; аз с голям интерес ти следя постовете и хич не ми се връзва в представата за теб, че пушиш 

/
хем всичко ми е на ТомиТипи и съм изключително доволна, сега защо не взех тяхната електрическа помпа, нямам обяснение...

и не мога да се отделя и за миг...

, през деня като не спи не плаче почти, гука, говори смее се и си заспива самичка. През ноща пък спи от първият си ден. Почти по цяла нощ. Тая нощ например заспа в 11 и в 5 започна да си бута ръцете в устата и и дадох да яде. Тя си спеше през цялото време и сутринта се събуди в 8. Освен това от 2-3 дни, както ви се оплаках нещо не яде както трябва. Тара вероятно наистина е кърмаческа стачка, което е нещо ужасноооо
. Снощи яде към 8 вечерта и повече не пожела да яде. В 10.30 бутах цица, бутах....сукна 3-4 пъти и това е. И сутринта чак в 5
. Дали пък е нормално 
. Иначе ака поне по веднъж на ден, ако прескочи ден ака на следващият 2-3 пъти. Когато не ака памперсите са си напишкани добре, смисъл тежат. Само тази сутрин не беше така
. В общи линии има ли за какво да се притеснявам? Виктория е родена доносена в 40 седмица и е само на кърма. Дали да почна да предлагам вода?
Разбирам притесненията ти дали всичко е наред - майчино сърце все е за нещо тревожно, няма покой и търси отговори.

)))) ...............
Иначе точно това имах предвид - има деца, които са толкова умнички и интересни, че всяка минутка с тях е голяяяям кеф 
Аз непрекъснато поръчвам от този сайт, да не кажа даже, че от бебешките книжки малко останаха да не съм ги поръчала 
. Понякога си мисля, че се вглеждам прекалено много в бебка и само търся обривче или нещо друго :thinkingМ, почвам да чета да диагностицирам, да сравнявам мнения....

, ама всеки път не пропуска 
)))))))

Аз всеки ден нося книга, за да чета, докато Боби спи и накрая просто зяпам падащите листа. А да не говорим, че имам чувството, че ако имах походно легло и аз бих спала навън след това нощно будуване.
Препоръчани теми