Безвъхлехидратки, сладки, хапват пиле и доматки! Тема - 16

• 49 903
  • 738
  •   1
Отговори
# 600
Рени , Ники, добро утро...и успешен ден...Ники да се наспи и да почине...Аз пък съм дежурна тази нощ...
Да ви се оплача...много зле ми е кракът...Никакъв фитнес , никакво бягане...
Хич не ми се ядат яйца , но наистина за друга закуска не се сещам...Може би няма да е зле да си купя някакво филе..или консерва риба например .
Целувки и пожелания за най - слънчевия , най - успешен и минусов ден!

# 601
Добро утро Тони и на теб Рени,аз само минавам набързо да ви поздравя и утивам към леглото.Тони мисля,че филе не е лошо за закуска или някакъв омлет по твой вкус.Лек и успешен и усмихнат ден дами.По-късно като стана,ще намина пак.Целувки и много минусчета.
  bouquet  bouquet  bouquet

# 602
Тони докато не мине крака ти напълно никакво натоварване,не е фатално без спорт,по-важно е здравето,дано скоро се оправиш.

# 603
Обещавам!
Никакви опити...то и да искам не мога...само малко коремни преси .
Доста обезболяващи пия , подпухнала съм и задържам вода...но нямам избор ( съответно съм с кило нагоре).
Гледам да не се шашкам , защото знам какво съм яла вчера...и нямам никакви отклонения . Това е главното , а най - най - главното е да науча тялото си да гори мазнини...и да спре да иска въглехидрати .

# 604
Аз да се отчета за днес -1кг което мнооооооооооооого ме радва. newsm44 newsm44 newsm44

# 605
  • Стара Загора
Ники, честито   bouquet  bouquet Радостта ти ме заразява. Аз не се меря често. Резултатите идват по-бавно, но и по-трайно. Днес хапвах пилешко филе със салата, а за вечеря пушен свински врат с домат. За десерт си хапнах варено яйце. Учудващо - хареса ми  Mr. Green Явно бях доста гладна.

Много я обичам тази диета - ядеш колкото искаш и сваляш килограми.
Аз не готвя за себе си с изключение на бъркани яйца и чушки с яйца, но пък си вземам филе и котлети, и с една голяма салата става чудесна вечеря  Laughing

Тони, никакви тренировки. С тях и без тях почти еднакви килограми се свалят. Изчакай с тренировките докато се възстановиш. Желая ти бързо оздравяване.

# 606
Ей ,слънца:)))
Аз имах кило нагоре тая сутрин и изненада....МЦ. И като знам как съм се заредила с обезболяващи...не е чудно че съм задържала вода .
Закусих омлет от 2 яйца с малко масло , домат и малко краставица .
За обяд и вечеря - зелева салата и скумрия на скара .
Ей сега приключих работа , но не съм гладна ...
Поздрави и целувки!
Никииии  bouquet

# 607
Мерси мили дамиииии  bouquet  bouquet  bouquet

# 608
Добър ден момичета !
При мен има раздвижване...паднах с 500 гр...което е супер .Явно цикълът си казва думата .
Май ще трябва да наблегна на салатите и да понамаля белтъка...Покрай крака си пуснах изследваноя ( да отхвърля все пак подагра) и се оказа че белтъчната храна доста затормозява бъбреците ми ,
Целувки и продължавам !

# 609
Здравейте дами аз съм мноооого щастливаааа днес кантара отчете още -1.500кг надолу newsm68 newsm68 newsm68 newsm44 newsm44 newsm44.Днес мисля да хапна омлет с шунка,Целувки и от мен и минусова вечер.  bouquet  bouquet  bouquet

# 610
  • Стара Загора
Добро утро момичета  Grinning
Минавам да видя как сте и поемам отново на работа. От началото на тази седмица съм почти -1кг, но си хапвам добре. Само вчера стоях полугладна почти целия ден, но тя работата край няма. Mr. Green
Да си призная снощи прегреших с една хапка баничка Embarassed Моята дъщеря, която почти никога не яде банички поиска да яде. Така хубаво ухаеше и аз бях тооолкова гладна, че не удържах фронта Simple Smile
От неуспешното начало на диетата 28.05. до сега съм почти -2 кг. Надявам се да сваля още 2-3 и ще бъде супер.

Ники, радвам се за теб   bouquet Твоите килограми се топят като летен сняг.

На всички желая слънчев и успешен ден, и по-малко изкушения  Laughing

# 611
Аз отнво имам качване . След цял ден в леглото с вдигнат крак...НО нямам прегрешения , подпухала съм...
Дерзайте дами!

# 612
Здравейте дами аз от толкова хвалене днес +1кг #Crazy #Crazy #Crazy но може и да е мц,но нямам прегрешения и никакво отказване.  bouquet  bouquet  bouquet

# 613
Мило момичета ...аз съм си с кг. нагоре...Гледам да не се ядосвам...Не съм била на Вх...но ми се наложи д а включа мазнини...Масло , сметана...и да намаля белтъка . Така че лекииичко се примъквам в ВМ НВХ...Но съм с вас ...Успех !

# 614
Здравейте, приемате ли нови попълнения   bouquet

Общи условия

Активация на акаунт