Безвъхлехидратки, сладки, хапват пиле и доматки! Тема - 16

• 49 906
  • 738
  •   1
Отговори
# 585
nikky84,
Така се радвам че няма да съм сама...Темата беще заспала от доста време . И понеже  диетата не е лека за изпълнение..иска постоянство...не са много последователите .
Урааааа , две сме!
Ники , ти ще правиш ли подготвителни дни?

Супер много се радвам newsm44 така ще се подкрепяме взаимно и ще обменяме и рецепти защото аз пак с готвенето сам адски скарана Embarassed.Ами подготвителни дни не няма,всъщност аз от вчера наблягам на месо и салати както и включвам някои изкушения за последно Embarassed Embarassed Embarassed.Но като цяло не от утре я почвам официално,аз също не закусвам.Ами от утре старт и успех на Диана с края на диетата и само добри резултати Hug.Както успех и на нас самите да имаме воля да издържим без изкушения.  bouquet  bouquet  bouquet

# 586
  • Стара Загора
Здравейте и от мен  bouquet
Вече сме три. Аз започнах от понеделник, но снощи прегреших с няколко череши, а днес с друго и така .... от утре отново.
За тази седмица съм - 1,5 кг. Имам да свалям още 3 кг. и се надявам от утре да съм стриктна три седмици.
Аз също не закусвам, но съм установила, че при тази диета е по-добре да има закуска, защото с нея започва да работи стомаха и се ускорява метаболизма. За закуска си хапвам 1-2 сварени яйца, а след това за обяд и вечеря месо и салата.
Желая много минуси и чакам да споделите резултатите   bouquet

# 587
Добро начало на деня...и диетата !
Дами , една ...хм...идея?
Трябва да се закусва , защото началото на деня със закуска значи за организма старт на обмяната...Т.е казвате му ;"Гори , ще те храня през целия ден!"
Закусих с 2 варени яйца и салата от домат( розов...лелеееее:) и краставица . И се потапям...денят започва .
За днес съм си приготвила кюфтенца на скара от свинско и телешко и салата...
Renate_R , все едно сме седели една до друга като сме писали:)  bouquet
nikky84, толкова се радвам че си имам съмишленици...целувки ! И успех !

# 588
Добро утро Simple Smile!Добре си ни дошла в отбора Рени Hug  bouquet нали може така да те наричам.Супер колкото по-вече ставаме по-добре.Моята съквартирантка също започва заедно с мен днес за да не ме изкушава с забранени храни така и в къщи с компания.Ами ще пробвам със закуската макар,че ще ми е трудно.Аз имам въпрос какви витамини пиете ако пиете де,защото някъде четох из темата,че разтворимите не били за предпочитане,тъй като съдържали захар,вярно ли е Rolling Eyes Rolling Eyes?И още нещо кафето може ли да го подслаждам с кленов сироп или той съдържа захари и въглехидрати newsm78?А и днес мисля да си купя машина за шфарц кафе то ми се вижда най удачно за диетата. Peace

# 589
Тони добро утро и на теб.Of s taq закуска зор ще видя докато и свикна.И аз мисля да са сварени яйца.А днес мисля да сготвя свинско с прясно зеле за първи път ще готвя  chef такова чудо дано стане.Това ще е за днес,може и някоя салатка ще видим.Успешен старт на диетата и деня и минусчета естествено.Целувки.  bouquet

# 590
Момичета ,ако кафето ви е непоносимо без сладост - тогава единственият здравословен вариант е Стевиа . Ако не досаждам - Стевията е растение , сладки са листенцата му , но не съдържа въглехидрати  за разлика от кленовия сироп .
Може да си купите сушени листенца от магазините за чай ...но се продава и на таблетки и течна . Най - вкусна ми е американската течна...но сега съм на Българска...от Кауфланд  .
Малко по - особен вкус има ,  но с времето се привиква .
Мисля да не ограничавам съвсем мазнините , всеки ден ще си пия рибено масло...Колкото до водоразтворимите витамини....нали всеки ден ядем зеленчуци ? За сега няма да вземам .
За довечера съм приготвила дробчета по селски ...Много полезно е и дроб да се яде ...не ми е любимото , но поне веднъж седмично ям . Трябваше снощи да сготвя , защото днес съм цял ден на работа .

# 591
Здравейте и от мен засега горе долу бива с черното кафе без захар,прглащам със сода с лимон,но пак ми претапи глада доста.Зелето отпадна защото забравих да купя домати,но утре ще го направя,а за днес свинси флейки с зелева салатка които са за малко по-късничко.

# 592
При мен никакъв проблем през деня , чувствам се супер . Хубаво си хапнах салата - домати и краставици...за вечеря съм на дробчета по селски .
nikky84 ,  цял ден поглеждам дали някой друг е писал...след мен . Какво точно са свинските флейки ? Звучи ми  апетитно , ама не знам какво е точно:)))

# 593
Ами свинско месо в марина,аз си ги нарязвам на ивички и за това им викам свински флейки и наистина стават много вкусни.

# 594
nikky84 Звучи вкусно...Каква е маринатата...и после на скара ли са ?
Тъкмо ходя да чета във ВМ НВД...Има истини  за мазнините , в които съм абсолютно убедена...Лошото е че в момента съм с изкълчен крак и не мога да портувам изобщо:(((
Ники, мисля да не се тегля 3 дни...инак току търча върху кантара... сега си мечтая за един сладолед...има един без захар , с 2 % мазнини... НЕ!

# 595
Ами незнам аз ги купувам така с марината и после ги пържа защото тук нямам скара не съм си в Бг и сам и на квартира и нямам всичко необходимо,но си търся усилено грил тиган Peace,той върши същата работа.
Никакъв сладолед не се поддавай на изкушението. Naughty Naughty Naughty Hug

# 596
Няма , мечти....
Чудя се утре как да се изхранваме...Нещо си мечтая за риба...Може би пак ще съм на сьомга на тиган ...Точно на оребрен тиган я правя , че грилът ме мързи да го чистя...

# 597
Аз мноо обичам скумрия на скара но тука няма или поне аз незнам как се казва.За утре сам го измислила зеленцето с свинско Heart Eyes

# 598
  • Стара Загора
Момичета, много сте активни днес   bouquet
Като за начало на седмицата и напук на собствените си препоръки стоях гладна до късния следобед. Не защото не бях гладна .... След това пилешко месо с краставичка. Вечерта след толкова ангажименти вече почти не ми се ядеше. Хапнах домат с няколко парченца пушен свински врат. За закуска сутринта съм сварила яйца. Мога да се похваля с 3 литра вода - толкова не бях пила от доста време. Но явно и горещината беше голяма. Освен това на работа не пуша и вредно или не по цял ден дъвча дъвка. Днес колегите се опитаха да ме изкушат със сладоледена торта, но ... устоях. Ината е голямо нещо, а относно храненето аз го имам в повече Mr. Green
Усмихнат и спокоен вторник на всички.  Grinning

Nikky84, благодаря! За витамините - аз пия от време на време Допел Херц комбинирани витамини А-Я. Сега, докато съм на диетата се старая да ги пия ежедневно. Успех и чакам да споделиш резултати.

# 599
Благодаря Рени надявам се скоро да мога да се похваля с резултати.Значи за днес менюто ми беше някъде около 4-5 флейки малки свински,и 2 шишчета от кайма смес свинско с телешко и зелева салата,и 3 черни кафета което си рекорд за мен със сода с лимон и мин вода,ноооо за мен денят е ноща и ноща ден тъй като почти всеки ден сам нощна смяна,но се надявам това да не се отрази на режима,както одеве колегата се опита да ме изкуши с течен шоколад но геройски издържах  bowuu bowuu bowuuи си пия кафенцето.

Сутринта ще намина да ви видя дами,ако ли не то по-късничко.Желая ви успешен и минусов вторник.
 Peace  bouquet Hug

Общи условия

Активация на акаунт