Безвъхлехидратки, сладки, хапват пиле и доматки! Тема - 16

• 49 913
  • 738
  •   1
Отговори
# 570
blunight,чудесен резултат,браво!Можете да започнете захранване с млечни храни,след което да преминете на разделно хранене поне десетина дни.Пожелавам успех Hug
desert_rose1,лично аз не бих яла извара по време на диетата,а и мисля че не е позволена.  bouquet

# 571
Не, не е, виж, пълномаслена сметана може

# 572
  • Пловдив
Не, не е, виж, пълномаслена сметана може

?????????????????
Няма такова неща - как сметана ще се яде при тази диета

# 573

Забранени храни!!!
Хляб, картофи, брашно, ориз, боб, грах, галета, панирано месо, соя, соеви кубчета, тестени произведения, ядки, кренвирши. Да няма запръжки в нито едно ядене. Забранени са за консумация всички видове млечни произведения – мляко, масло, сметана, айрян, кремове, маргарин, сладкиши, захар, шоколад и различни царевични пръчици, сладолед, солети, забравете за сирене, кашкавал – обикновени и специални. Никакви плодове!

Защо си мисля, че някой е объркал темата и е на ВМ НВД, а пише в темата на БВД  Grinning  При високомазнинната нисковъглехидратна диета се хапват пълномаслени млечни продукти, като сметана например.

# 574
Може би да, защото аз си правя разни компилации...Но предвид това, че пълномаслените млечни имат много малко въглехидрати в срвн с обезмаслените, са по-възможни за употреба

# 575
Спокойно и аз съм така. Това е сигурно първата диета в живота ми, която гледам да следвам без да променям  Grinning  А относно млечните не съм съвсем съгласна, че маслеността и съдържанието на въглехидрати имат някаква зависимост. То предполагам си зависи от технологията на фирмата, която си ги произвежда. Тези млека които аз по принцип купувам съм забелязала, че независимо от процента масленост, въглехидратите им се въртят около 4.1 и 4.2 ,  т.е. не им е особено голяма разликата.

# 576
По колко грама месо хапвате на едно хранене и по колко на ден?(горе-долу, разбира се). Предполагам, че салатите може да са в неограничени количества. Благодаря ви!

# 577
За 10 дни съм -2кг.Направих един зареждащ ден и прод напред!Успех на всички!

# 578
жозефина83 Благодаря! Да започнахме с млечни, но не издържах и преминах и на шоколад Simple Smile но май съм се пристрастила към лекото меню и бързо ми премина мерака за сладко. Сега сме на салати, сирене и много солети и за съжаление +1 кг. Но да не забравяме, че идва и втория тур Simple Smile
Пожелеваме ( с мъжът ми ) успех на всички Simple Smile

# 579
От доста време се подготвям психически за тази диета  . В момента съм на Дюкан . Не мога да се оплача от резултатите , като се има предвид годините ми ( 46) и броя на диетите ми до сега .
При Дюкан в сегашния вариант ми се струва че "толерираните " храни...добавката на мляко , извара...променят смисъла на понятието "чист протеин".
Освен това намирам за особено вредно лишаването от мазнини , които макар и по малко са абсолютно необходими ( в т.ч и наситени ). Доста се колебах за варианта на безвъглехидратната диета...Дали тази , или високо мазнинната , При нея обаче много малко отклонение в приетите мазнини прави твърде голямо отклонението в приетите калории .
Така или иначе съвсем наясно съм че е необходимо достигането на кетоза и стимулирането на горенето на мазнини .
Така че от утре започвам ...Дано си намеря съмишленик , инак сама няма да ми е лесно .

Последна редакция: нд, 03 юни 2012, 07:57 от tonyduve

# 580
Здравейте и от мен! wavey wavey waveyДано приемате нови попълнения.Аз от утре също я започвам.Предния път не издържах,заради месото,но този път сам решила да я изкарам до край.Лек и минусов ден newsm51

# 581
nikky84,
Така се радвам че няма да съм сама...Темата беще заспала от доста време . И понеже  диетата не е лека за изпълнение..иска постоянство...не са много последователите .
Урааааа , две сме!
Ники , ти ще правиш ли подготвителни дни?

Последна редакция: нд, 03 юни 2012, 08:35 от tonyduve

# 582
  • Пловдив
И аз съм тук, но съм към края - на 07,06 приключвам. Не съм се мерила и нямам идея за свалени килограми, но на талия съм - 6 см и на ханш - 6 см.
Успех от мен............,  Simple Smile

# 583
diana_at , като опитна в диетата...искам малко помощ от теб:)))
С какво закусваш ?
Имала ли си проблеми с кетозата в началото ?
Дюкан е много доближаваща се диета , но категорично не е безвъглехидратна...така че нямам опит в това .

# 584
  • Пловдив
С нищо, аз никога не съм закусвала - черно кафе в огромни дози................
Проблем не съм имала, защото като ми пригладнее през първите 4 дни ям зеле - по време на диетата винаги имам зеле и яйца и това е - те ме засищат. С месото много не се погаждам - ям филе на вечеря. След 4 ден - никакъв глад, ето и днес съм изпила около 2 литра вода, 0,5 л кафе и не ми е гладно...........

Общи условия

Активация на акаунт