Безвъхлехидратки, сладки, хапват пиле и доматки! Тема - 16

• 49 914
  • 738
  •   1
Отговори
# 555
  • Пловдив
Здравейте,  момичета  Simple Smile

От днес съм с Вас. Започвам от 76-78 кг,  ръст 176 - без кантар, коректив са ми дрехите................
От 2004 до сега съм правила диетата два път по 24 дена, без първите два подготвителни - на глад не издържам - пада ми кръвното, а от там и аз - без значение къде съм.
Първият път смъкнах от 86 кг /8 месеца след раждане/ до 66-67кг и задържах  няколко години, вторият път свалих по малко - бях пак 75-76 и свалих пак до към 66. Сега имам пак 6-7 излишни кила. Това за морковите не го знаех, обикновено първите 4-5 дена хрупах само такива + зеле. След тези дни приемах храна защото трябва, а не защото съм гладна............... Тежи ми само, че за 24 дена ще се лиша от млечни продукти, но............ красотата иска жертви,  Simple Smile

Успех на всички.....................

# 556
Хей къде се изгубихте всички?  Sad
Аз продължавам да ви хвърлям по едно око Simple Smileслед тридневно преяждане с пици и торти Embarassedвече съм +2кг Sad..и сега се чудя какво да ям.Мислех разделно,но нещо не ми се отдава.Смятам пак да си продължа с ограничаване на въглехидратите,но няма да се лишавам от млечни храни.Успех на всички Hug

# 557
Здравейте, имате ли група във Фейсбук? Прочетох в предишната тема, че има. Искам да се присъединя, как се казва? Правя опити да съм на нисковъглехидратно хранене и обикновено изкарвам няколко дена

# 558
  • София
diana_at ,  welcome

# 559
Не мога да намеря нищо с това име! Така ли се казма групата? Излиза ми, че няма резултати

# 560
Не мога да намеря нищо с това име! Така ли се казма групата? Излиза ми, че няма резултати
Не знаех че има група във ФБ.

# 561
здравейте и от мен.Надявам се и аз този път да издържа  .Днес ми е 5 ден добре се справям за сегa, по колко пъти ядете на ден има ли  ограничения в броя на храненията и количеството. Надявам се да се задържа тук.Искам и аз във фейса.

# 562
Хайде някой да каже името на групата, моля. Започвам да се съмнявам, че има такава

# 563
Няма такава група,поне аз не можах да открия Thinking,siniger хапвай си колкото и когато поискаш,важното е да е от позволените храни.Успех Hug

# 564
Току що изядох 1 ябълка и 1 портокал, но по добре да прегреша с плод отколкото с баничка.

# 565
  • София
Мили момичета, минавам само да ви кажа, че за сега ви изоставям  Confused Просто от януари съм все на диета и ми писна. А тази щях да я издържа докрая, ама след като след 13 дни диета заради 1 трябваше да започна всичко от начало ми падна пердето  Confused За сега се записах в 14дневната програма на активия пък ще видим. Предишния път ползвах само упражненията(от които съм мноооого доволна), защото бях на 90дневна диета, но сега мисля да ползвам и менюто, та да видим.

Ами това е от мен - чао за сега и мнооооого минусчета на всички  Hug

# 566
А аз съм вече при Дюкан,няма как трябва да сваля тези килца които ме дразнят ужасно много.Успех на всички ще ви наблюдавам ...

# 567
Здравейте! Имам едно питане- може ли да се яде обезмаслена извара(от суроватка, не кашкавалена)?

# 568
Здравейте и от мен! Не съм писала до сега, но редовно с мъжът ми четяхме и заедно издържахме (без никакви прегрешения) първия етап от 25 дни Simple Smile и да докладвам резултатите:
аз - от 65,200 кг. при височина 173 см. завърших на 59,300 кг. или -5,900 кг.
той- от 151,800 кг. при височина 198 см. завърши на 137,400 кг. или -14,400 кг. Simple Smile
ТА МОЯ ИЗВОД Е, ЧЕ НАЙСТИНА ДЕЙСТВА и не е толкова трудно Simple Smile но найстина е по-лесно когато не си сам, а имаш подкрепа в начинанието   261uu
И сега големия проблем - как да запазим постигнатото за почивката, а не да станеме пак с по 10 кг. отгоре Sad
Желая успех на всички И ДЕЙСТВА И НЕ Е ТРУДНО!!!

# 569
  • Пловдив
Здравейте! Имам едно питане- може ли да се яде обезмаслена извара(от суроватка, не кашкавалена)?

Според моето скромно мнение - не......................

Но нека и другите кажат

Общи условия

Активация на акаунт