Безвъхлехидратки, сладки, хапват пиле и доматки! Тема - 16

• 49 916
  • 738
  •   1
Отговори
# 540
Ох нещо взе да ми се изпарява ентусиазма за диета. Цял ден ми е отпаднало и бях на косъм да се откажа. Реших да си взема нов кантар,за да видя имам ли напредък,а и от 1 година се каня да си взема електронен и уцелих някакъв със скапана батерия. Направо днес съм тотално демотивирана от всякъде  Cry

# 541
Момичета виждам че всички сме демотивирали  ,вчера нещо изтрещях и развалих диетата и днес също продължавам.От утре ще я почна отново ,но няма да я карам от начало т.е цялата защото знам че хапнеш ли нещо трябва да я почнеш от начало.Та от утре отново и само една седмица сигурно и ако не сваля нищо ще трябва да почна друга защото трябва да сваля ИСКАМ  #Cussing out ..
И за жалост ще трябва на ДДюкан  която въобще не я обичам ,но от нея свалям най-много ,но това ще го реша след десетина дни някъде.Не обичам пилешко месо толкова ма нямам голям избор ...
И да кажа на останалите не се отчайваите  не сваляме толкова бързо :защото организма ни помни независимо колко време е минало ,ако сте пазили диетата преди или някоя подобна .....става все по-трудно... Confused
Днес ви оставям и ви желая МИнусчета ,а утре отново съм с вас !!!!
ЛЕК ПРЕКРАСЕН ДЕН !!!!

# 542
Аз вчера също изтрещях покрай диетата, ама не тихичко като теб с прихапване на нещо хубаво, ами почнах да истерясвам и да се карам на всичко живо което ми се мерне пред погледа. Диетата не я развалих и днес май съм по-добре. Сигурно защото успях да си сменя кантара (който се оказа дефектен) с по-красив. Само че, когато изкопах стария открих, че новия показва с 2 килограма повече от стария. Сега не знам как да разбера колко тежа и кой е по-верен ... някой има ли идея  Thinking

# 543
ММхх блазе ти FaFLa ти поне не си я развалила,а аз ето на лигла съм...От утре отново както казах и после Дюкан няма как искам да отслабна ууффф  Praynig НЕ ГО ОБИЧАМ!!
Не знам бях споменала че осмия,деветя ден се бях мерила и ми показа кантара минус близо 5 килограма на сутринта ,а предня ден вечерта се бях мерила и ми показа минус 3 килиграма,а кантара е верен не знам много шантаво ...както и да е та от тогава до онзи ден не бях мръднала на долу даже бях качила едно кило .И сигурно вчера затова така изтрещях и вече днес втори ден не съм на диетата .....
Късмет FaFLa и на останалите ще ви пиша имам свободно време бол близките десет дни...докато съм на диетата все още :*

# 544
Aimasch, усещам как ще последвам примера ти за Дюкан... Толкова мн бягах от тази диета, но явно няма друг начин...

# 545
Aimasch и аз не харесвам Дюкан, а и до колкото знам диетата му е вредна за черния дроб. Аз тази ще гледам да я устискам до края и после ще минавам на японските чудесии, въпреки че менюто им е по-зле от това на малките сомалийчета според мое мнение, но съм си поставила краен срок за да се пъхна в един панталон  Mr. Green

# 546
ООхх FaFLa знам че много вреди яко, витамини и много разходки ще правя както миналата година,не знам дали ви споменах но миналата година свалих 14 килограма за няма и два месеца.От които първят месец бях много стриктна ,но сега мисля да я пазя след десетина дни -за около 2-3 седмици .Една седмица ударен ,5 дни смесен и около десет дни захранване не повече нещо от сорта.Вече съм я правила веднъж и знам как реагира организма ми .И мисля че ще стана това което искам и ще съм секси за лятото ИСКАМ  #Crazy
А и годеника ми да ме по ревнува малко да се заглеждат другите мъже по нас ...Когато се чувстваме sexy и имаме самочувствие всичко е наше......
Моля ви информирайте ме как сте и какво се случва с вас.Вие сте моя стимулл .... Hug

# 547
FaFLa, възхищавам ти се на постоянството!  Hug
Аз тотално прецаках всичко. Волята ми никаква я няма - 2-3 дена ям по правилата и на 4-ия изтрещявам.
Явно трябва сериозно да поработя върху нагласите си.
Та по този повод и аз мислех да сменя режима, но на Дюкан никога не бих се подложила, ударния етап ми е тотално непосилен.

# 548
Sisiliya Hug Hug Hug недей така ти си ми примера в тази диета. Предния цикъл попрегрешавах доста,но от този се опитвам да съм стриктна като теб.Всъщност след поста ти на края на първия цикъл ми поникна достатъчно инат да я спазвам съвсем стриктно.
За Дюкан ... абе не е като да не съм правила част от диетата,но в един момент така намразих всякакво месо и бях постоянно гладна, че хич не я доизкарах цялата. За сметка на това момчето с което я правихме свали страшно много - поне 25-30 кила за около 3 месеца (но той е мъничък- на 18, а там нещата стават по-бързо). Кажи като си избереш диета, че аз планирам тук след втория цикъл в двумесечната почивка да сменя отбора малко,но не съм решила със сигурност какво ще е точно  newsm78
Прекрасен ден на всички   bouquet   bouquet

# 549
Ох и аз така се надявам да ми поникне инат, но последните дни такъв глад ме гони.... не знам направо какво ми става. Трябва да се вземам в ръце, че ще си гледам слабите панталони през крив макарон  Laughing

# 550
Здравейте момичета,на мен утре ми е последен ден Party и крайният резултат е -7кг.Доволна съм!Предполагах че ще са 5-6,но съм можела и повече Grinning.Пожелавам на всички успех и постоянство! Hug  bouquet

# 551
Жозефина страхотен резултат!   bouquet Hug Дано скоро всички се похвалим с подобни успехи Simple Smile

# 552
Хей къде се изгубихте всички?  Sad

# 553
  • София
Ехо, момичета, да ви се оплача - днес ми беше 13ти ден от диетата иииии се връщам от прощъпулник, на който съвсем я провалих та от утре - наново  Confused

# 554
       От една седмица спазвам диетата и съм -3кг. Надявам се да не се проваля този път, защото вече я започвах на два пъти и се предавах след 5-6 дни.

Общи условия

Активация на акаунт