Безвъхлехидратки, сладки, хапват пиле и доматки! Тема - 16

• 49 883
  • 738
  •   1
Отговори
# 660
Sorry сега сам 88,4 от както сам на режим. Blush

Това за колко дни го постигна?
Ами 11 дни вече. Simple Smile

Бравоооооооооооооооо

# 661
Sorry сега сам 88,4 от както сам на режим. Blush

Това за колко дни го постигна?
Ами 11 дни вече. Simple Smile

Бравоооооооооооооооо
  bouquet  bouquet  bouquet bowuu

# 662
  • Пловдив
Ехооо ето ме и мен  Hug  аз свърших работа , разходихме се малко с слънцето и минавам да ви видя кой с какво се е похвалил.vasileva сподели мила тайната как ги свали толкова килограми (3.300) за два дни ....ама ти си страхотна направо , браво на теб продължавай все така.Ако не е нахално и нямаш нищо против разбира се ,  може ли да споделиш малкото си име , чувствам се малко като в училище така на фамилия , а и създава дистанция някак си  Peace
Ники и ти се движиш добре мила  Hug бъркам ли се или беше споменала , че и твоята съквартирантка е режимна заедно с теб.Аз се опитвам да навия и половинчо въпреки ,че не съм сигурна дали ще издържи.....явно много добре си го гледам и има да сваля много килограми , а и на мен ще ми е по-лесно така като готвя отделно само на синковеца.Може да си направим едно семейно състезание , пък ако сложим и награда съвсем ще я втасаме  newsm78
Пак се отплеснах в писане , дано не ви досаждам така ......хайде лека от мен и много да ви зарадва кантарев утре сутрин   bouquet

# 663
Да и тя беше но издържа само 2 дни и се отказа,за това сам сама но свикнах вече и не се изкушавам с нищо,волята ми е по-силна.
 Hug Hug Hug Hug Hug Hug Hug

# 664
  • Пловдив
Браво на теб , силна воля и инат си трябва иначе няма как да получи нищо  Hug  Hug  Hug
Усещате ли как само тричките си останахме тук да пишем , евентуално и Рени като се върне , няма значение малко сме но силни и упорити   bouquet   bouquet   bouquet

# 665
Трябва да има воля и инат иначе не става.Няма нищо,че сме тричките пак сме си отборче и се подкрепяме.
  bouquet  bouquet  bouquet  bouquet  bouquet  bouquet  bouquet  bouquet Hug Hug Hug Hug Hug Hug Hug

# 666
  • малко градче
Дайте едно примерно меню за деня. Интересува ме какво закусвате сутрин и дали може да се яде само салата вечер.

# 667
Здравейте,казвам се Деница-------приятно ми е Grinning.Свалям аз ,няма къде да ходя като съм се оляла с яденето сега ще се гладува Sad.Аз не закусвам.За обед през седмицата когато съм на работа ям предимно зеленчуци---------сурови.За вечеря салата и малко месце но много рядко.Пия мноооооооооооооого вода и чай.Това е от мен пак ще пиша.Хубав ден.

# 668
  • Пловдив
Добрутрооо  милички  Hug

Дени и на мен ми е много приятно да се запознаем   bouquet , е сега вече разбрах как сваляш така бързо....мноооооогото вода и чай , което е похвално разбира се.И аз се насилвам да пия  , но повече от 2л. не мога да ги докарам , което реално за мен си е голямо постижение като се има предвид , че преди това пиех по литър и останалото ми беше сокове и студен чай.
Ники  Hug  Hug  Hug разбира се , че ще се подкрепяме и няма да се изоставяме , винаги тук да споделяме......да видим само как ще си правим новата тема , че едва ли ще се появят тези който са я поддържали.  #Crazy
мама на мишлета - точно при закуската е малко бедно на избор , но с повече фантазия се измислят вариации.Давам ти пример с моята закуска:варени яйца с домат или краставица и филенце , яйца на очи със същото като може да запържиш и филенцето , бъркани яйца с филе , омлет с зеленчуци(тиквички , чушка , морков , броколи и др.) , само зеленчуци ....общо взето закуската ми се върти само около яйцата , но пък аз не ги ям през деня и така не ми омръзват.Избора за зеленчуци само за вечеря е добър , защото е по-лека вечеря което е много добре стига разбира се да те засища и да не виеш от глад по-късно.Нямам много опит с режима , но доста теми назад прочетох и ако мога да ти бъда полезна с нещо друго питай смело, а и много ще се радваме ако се присъединиш към нас  Hug
Лек и спорен ден на всички  Hug   bouquet

# 669
  • Пловдив
Дени , сега ти погледнах лентичката мила....ти 50кг. ли искаш да станеш ?

# 670
Ще се опитам.Пък да видим.Ще направя 2 цикъла от диетата дано успея. Embarassed

# 671
Хайде малко стимул......................

# 672
преди/след

# 673
# 674
Ниско въглехидратната диета е хранителен режим, който се характеризира с приемането на значително редуцирани количества на един от основните макронутриенти - въглехидратите, като при това изборът им трябва да бъде ограничен само в рамките на онези, които имат нисък до среден гликемичен индекс.

Консумират се храни, богати предимно на белтъчини и мазнини, съдържащи възможно най-малко въглехидрати.

При правилен подход чрез този хранителен режим се постига сравнително бързо и ефективно намаляване на телесните мазнини, както и оформяне на тялото при минимални загуби на мускулна маса.
Тази ниско въглехидратна диета има за цел да помогне на хората, които са супер заети и искат да отслабнат без готвене и сложни схеми, които да следват.

Сутрин се пие кафе или чай, по-добре без захар, ако не може, тогава само с 1 малка лъжичка.

За обяд се яде колкото искате филе, може само филе или филе със салата (салатата да е от пресни зеленчуци, не може да е Снежанка, Руска, Картофена или друга пакетирана салата – само пресни зеленчуци са позволени). Не се яде хляб.

За вечеря се яде колкото искате филе, позволена е отново само салата от пресни зеленчуци.

Забранени храни и напитки докато сте на ниско въглехидратна диета
    Бял хляб
    Газирани напитки – съдържат много захар и са основния проблем за много хора, защото неусетно може да се изпие 1 литър Кока кола и човек хем е гладен, хем се е натъпкал със захар. Ако пиете много газирани напитки, ако само тях спрете, ще отслабнете.
    Алкохол, даже и бира
    Сладки неща, ако е сладко не се яде, даже и плодове.
    Пържено.
    Ориз – 2-3 лъжици варен ориз не са проблем, примерно като гарнитура на филето, но повече не.
    Картофи – 100 гр. варени картофи на ден също са ок, но не повече. Примерно вместо 1 филия пълнозърнест хляб може да се ядат 100 грама варени (в никакъв случай пържени) картофи или 2-3 лъжици сварен ориз.
    Плодове – съдържат много въглехидрати. Няма проблем да изядете 1 ябълка 2-3 пъти седмично или 1 портокал или друго, но като цяло плодовете са с високо съдържание на въглехидрати и се избягват по време на ниско въглехидратна диета.
    Натурални сокове – без да усещате се зареждате с въглехидрати. В натуралните сокове освен захар има и консерванти. Ако толкова много ви се пие сок, то нека тогава да е фреш, но да знаете, че 1 чаша фреш се прави от 2-3 плода и това са много въглехидрати.
    Сосове – много са опасни – без да се усетите се натъпквате с мазнини.
    Пици, кексове, пасти, торти, сладкиши, соленки – има ли в храната тесто – значи има въглехидрати.

Общи условия

Активация на акаунт