Безвъхлехидратки, сладки, хапват пиле и доматки! Тема - 16

• 49 903
  • 738
  •   1
Отговори
# 615
Здравейте, приемате ли нови попълнения   bouquet

Разбира се.И добре дошла в нашата скромна компания.  bouquet

# 616
Разбира се.И добре дошла в нашата скромна компания.  bouquet

Благодаря, засега е скромна, но лятото вече е в разгара си и ще се попълнят редиците   Peace

За днес - краставици + 150гр.език

# 617
  • Стара Загора
Добре дошла Дани  bouquet
Аз не мога да се похваля - тази седмица от много работа почти нищо не хапвам през деня и вечерта съм гладна като вълк. Mr. Green Знам, че не е правилно, но вечер почти не мога да контролирам глада и хапвам доста месо и салата. Естествено след това ми е тежко ....

Поемам огромни количества вода, но въпреки това тези дни се чувствам доста зле - може би и кръвното ми пада. За сладко нямам проблем - тъй като не пуша през деня понякога дъвча дъвка и така явно притъпявам желанието за сладко.

Надявам се другата седмица да бъде по-успешна.

Желая на всички усмихнати и спокойни почивни дни и плюсовете да се превърнат в минуси Laughing

# 618
  • Пловдив
 Здравейте мили момичета , включвам се и аз във вашата скромна компания . От вчера и аз започнах режима с надежда за големи успехи и минуси, стартирах от 64,7 вчера сутринта а днес кантарев ми се усмихна на 64,1.Струваше ми се малко , но като се замисля , че от днес съм с цикъл май си е добре.
На всички пожелавам много воля за да успеем и много минуси който , да ни амбицират още повече Hug

# 619
Нели добре дошла  bouquet.На всички весел уикенд. Hug Hug Hug

# 620
  • Пловдив
Ники , мерси за топлото посрещане   bouquet
 Много пусто днес тук  newsm78 .....дано да е заради уикенда а не защото има отказали се , ще се радвам да сме повечко и да споделяме добрите се резултати за да се подкрепяме взаимно Hug
Аз да се похваля:втори режимен ден  през които не само , че нямам прегрешения а нямам и грешни помисли въпреки многото изкушения ......много съм горда от себе си и чакам  резултатите. Grinning
Тони , Ники , Дани и Рени (май това ни е групичката за момента) на всички пожелавам лек и усмихнат уикенд и много свалени килограмчета  Hug

# 621
  • Стара Загора
Добре дошла и на теб Нели   bouquet  bouquet  bouquet

И аз се надявам, че е пусто в темичката ни поради почивните дни.
Днес сутринта кантара показа още малко в минус. За две седмици до сега - 2 кг.
Но да си призная днес не устоях и диетата беше тотално провалена. Съкровището ми прави гюзлеми - това са едни тестени вкусотийки, със сиренце, печени на сач и намазани с масълце. Твърдо устоях на гледката и миризмата  Mr. Green но след половин час прегреших с една  Embarassed За сметка на това следобед с моята дъщеря изгорихме поетите калории във фитнеса Laughing

И аз не знам защо, но когато съм на диета се опитвам никой да не разбере. Може би защото всички започват да ме убеждават, че нямам нужда от сваляне на килограми, че така изглеждам много добре и т.н. Дори моят мъж рядко разбира, че съм на режимно хранене.

Това не е извинение, но от утре започвам пак. Имам да свалям още 2 кг.

Желая на всички приятен и прохладен неделен ден! Дано вие да се похвалите с резултати.

# 622
И такаааа , докато започна и вече приключих  Embarassed като заформих едни мекици вчера , направо ми иде да си откъсна главата  #Cussing out Embarassed
днес отначало и вече ще се държа на положение  Peace

# 623
  • Пловдив
Рени  Hug мерси за посрещането мила , ама той верно е съкровище твоят мъж , да направиш гюзлеми не е никак леко а си иска и майсторлък .Браво на него а и на теб , че си го намерила това съкровище.  Hug

Ха честито на загубилите Mr. Green , тоест и на мен  Embarassed  Embarassed ...ходихме на гости вчера и аз се предадох.... малко е , но си сгафих и сега много ме е яд на себе си .....поне да беше с сладко (моята слабост Mr. Green) ами и аз като Рени и Дани с тестено.

Три от пет момичета днес сме отначало , кофти е но ще ни е за урок вече ......... хайде Ники и Тони похвалете ни се поне вие.Много ще се радвам ако пишем и се подкрепяме по-често а ако имаме и нови попълнения в редиците ще е разкошно.  Peace

Лека и спорна седмица на всички  и повече да не се поддаваме на изкушения  Hug

# 624
  • Стара Загора
Нели, мила де да беше моят мъж съкровището, което прави гюзлеми ... щях да го хваля по цял ден и никакви диети нямаше да правя Mr. Green Не, че се оплаквам от мъжа си - добър си е той, ама малко мързеливичък. А в кухнята изобщо не се бърка  Stop- и по-добре за мен.

Съкровището, което прави страхотните гюзлемички е свекърва ми - така си я наричам галено Joy Joy

Да се оплача и аз - от снощи съм с подут корем, боли ме гърло и май ще се разболявам. За мое учудване кантара днес показа почти + 2 кг. Или той се е побъркал или аз задържам доста течности. Пък може и да е МЦ ....

Днес съм режимна - за закуска домат и сварено яйце. Малко ми куца водата, но сега започвам...

Слънчев и прохладен ден на всички. И без повече прегрешения  Naughty

# 625
Здравейте мили дами  bouquet  bouquet  bouquet.Извинявам се,че не писах но тези почивни дни си бяха супер.Аз за изминалата седмица сам -4.5кг.Прегрешения нямам освен малко алкохол които пак ми помогна да ходя по-често до тоалетна.Това е от мен за сега.Целувки и мн минуси. Hug Hug Hug

# 626
nikky84 резултатът ти е супер, браво  newsm10

Вчера - режимна , днес - риба + салата  Peace

# 627
  • Пловдив
 smile3525   

Браво , почти всички сме тук и не отказали се , много се радвам
Рени , сори за объркването , но в такъв случай нещата изглеждат още по-добре.....рядко се срещат такива отношения м/у снаха и свекърва , браво на вас   bouquet  Дано този плюс , да не те отказва защото най-вероятно е от цикъла както казваш и ти ......и аз съм така , тъй че продължавай смело а резултатите после ще ти дойдат наведнъж  Hug
Ники , страхотен резултат , браво ....сигурно си много доволна от себе си и амбицирана разбира се  Hug
Дани и ти удържаш геройски , супер .....сподели ако искаш резултатите си   Hug
Тони , липсваш мила ела ни се похвали и ти.....как е кракът ти , мина ли вече  Hug
Да дам и аз отчет: вчера режимна и много горда от това ...още по-голяма беше радостта , че не бях качила нищо като кг. от неделното изпускане.Изнасилих слънцето за една вечерна разходка от която бяхме гроги ,  но поне не се изкушавах от хладилника вкъщи.Днес кантара показа 63.7 и общо за 4 дни съм с 2 кг. надолу.....виждат ми се малко , но и аз като Рени си мисля , че задържам заради месечния цикъл.Продължавам смело и безотговорно , искам слабо и стегнато тяло ....не че сега съм торба лой , но може и по-добре. smile3508
Лек ден и много удовлетворяващи резултати ви пожелавам милички  Peace

# 628
Дани,Нели благодаря милички Hug Hug Hug.Да определено съм доволна,но както се казва може и по-вече.Днес нито сам на горе нито на долу,но сигурно утре,е това не ме отчайва изобщо.Смело напред bowuu.Тони къде се изгуби?  bouquet

# 629
  • Стара Загора
Ники,  Hug Hug Hug
Момичета продължавайте все така   bouquet

Аз ще ви оставя за малко и след седмица отново ще започна. Но с удоволствие ще минавам да ви чета и да се радвам на минусите ви Laughing

Общи условия

Активация на акаунт