Безвъхлехидратки, сладки, хапват пиле и доматки! Тема - 16

• 49 897
  • 738
  •   1
Отговори
# 645
Благодаря.Аз не съм се качвала на кантара ,но трябва да сваля 10кг. натрупани след спирането на цигарите.Два дни  успешни без сладко ------------надявам се да успея до края.Хубав ден на всички. Grinning

# 646
Вие какво хапвате?
Ето моето меню:
1-ви ден
закуска-------черно кафе с минерална вода
обяд----------100гр. филенце и 1 краставица
вечеря--------зелева салатка и малко луканка

# 647
втори ден--
закуска черно кафе и минерална вода
обяд==3 пиперки
вечеря---краставици и малко печена тиквичка +лютеница

# 648
vasileva welcome  много минусчета и никакви изкушения от тук нататък .Колко кг. искаш да свалиш?

Дани  newsm10 супер , само така  Hug

Ники , не го мисли норнално е според мен , да има момент в които започва да се сваля по по-малко....ще видиш как следващите дни пак ще започнеш да сваляш Hug

Никой нищо не ми каза за майонезата и май-май ще се прежаля , пък да видим newsm78

майонеза не може да се яде
така бях чела някъде

# 649
  • Пловдив
 smile3525  Здравейте и от мен
 Ники  Hug много добре си го измислила и ти пожелавам успех , звучиш ми обаче като че ли имаш да сваляш много килограми , ако искаш сподели колко започна /колко си сега и колко искаш да станеш.Ето например аз бях 64,7 когато започнах диетата , 61,8 от тази сутрин и искам със сигурност да стигна до 57 кг. а може и 55 кг. зависи как ще изглеждам разбира се(висока съм 1.70).
vasileva  Hug не се давай на желанието за сладко....трудно е само първите три-четири дни , после като започнат минусите идва и амбицията а и сякаш се свиква (лично аз можех да не ям , но без сладко не можех да изкарам и един ден)Относно режимното хранене на първата страничка има дадени много примери какво можем да си готвим а и като ги прочетеш може да ти дойдат още идейки , има варианти и не е като да няма нищо подходящо.....за твоето меню - като цяло е супер виждам , че си хапвала по-обилно на обяд което е много правилно....добре е вечерята да е по-лека и не по-късно от 18.30-19.00 часа .....не е правилно обаче да не закусваш , самия организъм и по-скоро метаболизъма не работят правилно така.Опитай ако ти е трудно насили се дори , но поне малко хапни нещичко .... така няма да си и толкова гладна през деня и най-вече вечерта.   bouquet

Лек и прохладен ден на всички  Hug

# 650
  • Пловдив

Никой нищо не ми каза за майонезата и май-май ще се прежаля , пък да видим newsm78

така бях чела някъде

Благодаря за отговора мила и за да бъда и аз полезна , лютеница също не може да се яде освен ако не без захар , но пък  и такава аз лично не знам от къде може да се намери.

# 651
Е днес закусих и то предостатъчно--200гр. филенце.Мисля да обядвам по-късничко защото нещо нямам апетит,а по въпроса за сладкото аз не ям сладко по принцип и не ми е проблем.Изпитвам обаче постоянна жажда.Колкото повече пия ,толкова повече ожаднявам.

# 652

така бях чела някъде

Благодаря за отговора мила и за да бъда и аз полезна , лютеница също не може да се яде освен ако не без захар , но пък  и такава аз лично не знам от къде може да се намери.

Аз хапвам домашна лютеничка.Мама и мама свеки ми правят всяка година.Без захар е със сигурност.

# 653
Н а щандовете за диабетици продават лютеница на дерони---тя е без захар ,но има картофено пюре   Sad

# 654
  • Пловдив
Ох как искам и аз такава лютеничка ама нямааа , много добре си закусила днес .....можеш и яйца да си направиш бъркани с филенце става много вкусно.Явно аз нещо не съм те разбрала за сладкото така че се извинявам за това , просто като прочетох два дни без сладко и звучи сякаш ти е трудно ....както и да е това да ни е проблема.  Peace

Н а щандовете за диабетици продават лютеница на дерони---тя е без захар ,но има картофено пюре   Sad

ooooh! тъкмо се зарадвах , то пак неможело  Tired

# 655
Днес си оправих кантара.Движа се ддобре с минусчетата.Започнах  68,800кг.  на 13.06
Днес съм вече 65,500гд.
Не мога да повярвам . Laughing

# 656
smile3525  Здравейте и от мен
 Ники  Hug много добре си го измислила и ти пожелавам успех , звучиш ми обаче като че ли имаш да сваляш много килограми , ако искаш сподели колко започна /колко си сега и колко искаш да станеш.Ето например аз бях 64,7 когато започнах диетата , 61,8 от тази сутрин и искам със сигурност да стигна до 57 кг. а може и 55 кг. зависи как ще изглеждам разбира се(висока съм 1.70).
vasileva  Hug не се давай на желанието за сладко....трудно е само първите три-четири дни , после като започнат минусите идва и амбицията а и сякаш се свиква (лично аз можех да не ям , но без сладко не можех да изкарам и един ден)Относно режимното хранене на първата страничка има дадени много примери какво можем да си готвим а и като ги прочетеш може да ти дойдат още идейки , има варианти и не е като да няма нищо подходящо.....за твоето меню - като цяло е супер виждам , че си хапвала по-обилно на обяд което е много правилно....добре е вечерята да е по-лека и не по-късно от 18.30-19.00 часа .....не е правилно обаче да не закусваш , самия организъм и по-скоро метаболизъма не работят правилно така.Опитай ако ти е трудно насили се дори , но поне малко хапни нещичко .... така няма да си и толкова гладна през деня и най-вече вечерта.   bouquet

Лек и прохладен ден на всички  Hug

Ами започнах от 93,в момента сам 87,4 цел 68-69 са ми добре висока сам 170см но прекалено слаба не ми отива а и аз не се харесвам.Преди 4 god бях 75 свалих за един месец 13кг имах доста проблеми и сега си ги върнах двойно та затова искам да я направя 2 пъти за да се върна в старата форма.

# 657
Sorry сега сам 88,4 от както сам на режим. Blush

# 658

Това за колко дни го постигна?

# 659

Това за колко дни го постигна?
Ами 11 дни вече. Simple Smile

Общи условия

Активация на акаунт