Гергана на мама Нанчи през МАЙ красавиците ще засенчи!

• 69 351
  • 723
  •   1
Отговори
# 600
Вифче, браво на Макс за танците. И аз много искам Иван да прави това което иска, но много е своенравен и не се поддава на обучение.  Изобщо не обича някой да му казва кое как трябва да стане. Например много иска да свири на китара, но ако някой се опита да му покаже нещо - сърди се. Мисли си че сам може да се справи. То наистина и сам може да се научи, но не и на 6 години.

Искам да честитя със закъснение рождените дни на Косьо и на Ралица и вчерашния рожден ден на Евка! Да сте живи и здрави дечица! Много радост да има в сърчицата ви!
Чакаме отчети със снимки.

Аз сложих снимки от РД на Иван във ФБ, но ако някой не ги е видял, ето го и албума: https://www.facebook.com/media/set/?set=a.3926769484741.172175.1 … &notif_t=like

# 601
  • София
Нанчи, мерси!
Честито на всички пораснали момичета и момчета! Да са живи, здрави, игриви и щастливи! Simple Smile)

Миленка, честита семейна кола! Много е готина!

# 602
Здравейте,

от няколко дни и Ралица е в отбора на навършилите 6 годишните. При нас голямо чакане падна за тази "заветна" възраст и сега момата е много щастлива и се опитва да се прави на по-голяма.
Ето и една не там добра снимка от детската.
 http://unar.snimka.bg/?album;aid=591966;pid=27215799

Подаръкът и беше голямо колело. Веднага го подкара и само чака да се прибере от ДГ за да кара зад блока. Естествено с брат си имаха конфликт кой да кара колелото, така че се принудихме и на него да му купим колело. Той пък съвсем се привърза към неговото и обикаля с него из къщата, става и ляга с него, паркира си го до кревата и само някой да посмее да му го пипне.

Да се похваля, че двамата и варицелата изкараха.  А аз месец и половина само пъпки гледах и мажех. Направо полудях с това седене под карантина в къщи. Ралица я изкара супер леко, само с няколко пъпки, но Стефан беше като по учебник, температура и толкова много пъпки, че не смогвах да намажа всичките. Почти нямаше кожа без пъпка.  ooooh!

Друго ново при нас е, че мъж ми си купи ендуро мотор и започнахме да обикаляме по разни оффролд маршрути и пътеки. Много интересно и натоварващо занимание е това. Никога не съм си представяла че ще ми хареса да се друскам по разни планински пътеки, поляни и реки, но наистина изживяването е различно и много емоционално. Не е като да ходиш пеша пак по тези места. Съжалявам че не открихме като по млади това забавление. Иска ми се аз самата да си имам мотор и да карам, но сега се чувствам по отговорна и ме е страх, ех ако бях по-млада....... Само преди 7-8 години изобщо нямаше да се замисля.   

Рали паднали зъбчета все още няма, а много и се иска и все ме кара да проверявам за клатещи се, но няма.

За фотоапарата - аз бих взела нормален, някои възможно най евтин. Ралица сме и дали едни от нашите старите и тя си снима на воля, вече май втора година е при нея и нищо му няма.

Змейковица, честита ви семейна кола! Винаги съм харесвала Мазда 6. Много безаварийни километри ви желая.

Честито на всички пораснали момичета и момчета! Да са живи, здрави и щастливи!

# 603
Честито и от мен на пропуснатите рожденици да са здрави и щастливи!

Уна браво на Рали че кара без помощни, Мариса нещо не може да се отпусне и това е, а и избора ви на колело на малкия е супер сполучлив точно от такова по лесно ще се качи на голямо.
Добре е, че са минали варицелата на куп сега няма да имаш такива ядове повече!
Аз все още я чакам, все я подминава!
И Мариса няма паднало зъбче, радвам се, че не сме единствени! Ивайла смени вече 3-4 и се чудех вече.
Браво на Макс за танците, Виф ако му направиш клипче някой ден пусни да го видим сигурно е много готино!
За фотоапарата Люба аз също мисля най-евтиния но истински не са бебета и разбират вече смятам че детския като знае че е такъв няма да му задържи интереса и пак ще иска семейния!
Даниеле, чакаме отчет за празника ви! Че да видим и малката бонбонка!
Анна видях снимките на Евка във фейса, бил и хубав празника ви! Разкажи повече, подаръци и т.н.
Змейка и от мен честито возило, много да ви слуша!
Ани супер са снимките!

Вие чистихте ли в съботата? Има ли разлика днес?

# 604
  • София
Здравейте. Празника на Евка беше чудесен. Нямаше болни, всички деца дойдоха. И подаръците са много хубави, щом и двама с брат и са доволни (защото и той си играе с нейните играчки, пък тя с неговите). Бяхме в клубче, но имам малко снимки, защото аз трябваше да съм фотографа, пък ме домързя. Дудка е много пораснала, много разумна. Е проявява типичния за зодията инат, но иначе има акъл за трима.
Има два паднали зъба. На мен ми се струва рано, защото Монката почна да ги сменя чак на 8.
Това е в общи линии за нея, пък при нас нещата си вървят все така - добре сме и се подобряваме.  Hug

# 605
  • Пловдив
Малко снимки от вчерашния купон на момите на Пепсън  Laughing

http://zmeikovica.snimka.bg/children/rojden-den-kali-2012.672994.27221763

# 606
Привет !Честито на рожденниците от отминалите дни   bouquet  bouquet
Возилото на Миленка.видях страхотни снимки,пораснали и красиви деца.Уна сина ти има страхотни къдрици,трябвало е да са за каката ама карай  Grinning
Сиске това лечение е много ефикасно  Crazy Браво на леля ти  Grinning
Ние вече имаме паднало зъбче,че и новото е излязло почти цялото за съжаление едно накъдрено..ама това е положението лошо наследство има детето..За фотоапарата не купуваме ,защото Жули има таблет и на него снимки и крипове с добро качество прави.В чудо се видях с подаръците просто ужас,къщата е зарината от всякакви играчки няма изриване и последно близки като питаха ми дойде на акъла евтин МР3 плейър ,др и желания са скромни...Колело се научи скоро да кара има нужда от усъвършенстване.
Утре празник в градината ,а в неделя с близки на страхотен ресторант..

# 607
Честит рожден ден на Жули, Румен и Мартин! Да сте живи и здрави, много щастие и успехи във всяко начинание ви пожелавам!

Мимоз, Жули какво прави с таблета освен да снима и игри? Свекърва ми много искаше да подари таблет на Иван за РД (защото той искаше), но ние с Дидо забранихме категорично. Сега се чудя да не съм сгрешила. Струва ми се малък за таблет, в смисъл че няма да може да го ползва по предназначение, освен за игри и когато вече ще може да го ползва, ще му се е наситил и няма да му представлява интерес. Та ги ориентирах да му купят една игра интендо. Играе се на телевизора с едно като дистанционно, но игрите са разни спортове. Трябва да изпълняваш движенията при даден спорт. Един вид играеш реално спорта и датчика ти отчита движенията.

# 608

Взимайте смело подаръци за днешните рожденици!
Жули, Румка и Марти пожелавам ви
Много весели игри, луди бели, безгрижно и щастливо детство!

# 609
Благодаря момичета!Отивам в детската градина да снимам рожденичката с тортата и после ще пиша пак..
Ани на Жули таблета е детски,малка е още за истински.Баба и и дядо и искаха да и купят PSP ,защото батко и и едно приятелче имат и да имала и тя,но там няма нито една игра за момиче или за по-малки-всичко е коли,футбол и битки и намерих това на същата цена  Laughing

http://www.youtube.com/watch?v=jgOPIuYErL4
Може да се ъпгрейдва с много игри,ел.книги и филмчета ,но само на LeapPad и не са особено евтини като понакупиш няколко и си дал пари за още 1 таблет,но пък игрите са точно за нейните години,има много момичешки,супер интересни са.Има програми за рисуване,програма да си направиш домашен любимец и да го гледаш,фото и видеокамера и обработка на снимки с ефекти и т.н.Тя учи английски така,че има игра за спелуване,писане ,откриване на липсващи букви и пр и е полезно и интересно.

# 610
Не знаех че има детски таблети! Хайде за Нова година или за следващия РД може да помислим за такова нещо!  Peace

# 611
  • Русе
    Честито на днешните рожденници Жули, Румката и Марти!
    Да растат здрави, да получат днес желаните подаръци!

Вчера моята най-близка приятелка роди дългоочаквани близначета - момченце и момиченце. И днес емоциите продължават, голяма радост е Simple Smile
    При нас предстои отваряне на Джъмбо, ще отидем да разгледаме и на място ще решаваме подаръците на Дари. По цял ден се спъвам в разни играчки и при мисълта за нови ми става лошо Laughing Тя иска Барби с крила, Барби русалка и изобщо всичко, което мерне по ТВ. Колело обаче категорично отказва.
    Утре ще имаме открит урок по английски в градината, госпожата им обещала награди ако се представят добре и сега преговаряме думите.
    Змейко, честита ви нова кола! И ние се оглеждаме напоследък за нещо по-голямо, но до сега не познавах Мазда 6, а днес видях на улицата - голяма красота е!

# 612
Честит рожден ден и тук на страхотните сладури Жули,Марти и Румката!Да са живи,здрави,много щастливи и късметливи!Миме,и моята приятелка роди близначки преди половин година.....и мога да ти кажа,че цирка е пълен с тях.......все още.Но ,пък не е скучно,де...никак даже...Джъмбо,ние имаме/по скоро ни е на къра до Пловдив/,та има какво да се гледа........но,аз ли нещо съм повредена,все нищо не си харесвам там/но мога да откарам половин ден в търсене на нещо вътре/.
Днес да се похваля,че се видяхме по Пловдивски.....и установих колко много ми липсват редовните сбирки/но тя Пепсън-ова пак ще си дойде,.....надявам се скоро/.На мен обаче не ми беше ден от сутринта,щото се оказа,че мъж ми ми беше отмъкнал колата без да ми се обади/пък аз уговорки имах,с хубави хора/,после ме и ядоса......та се наложи да си приложа терапията с купуване на обувки/единственото ,което ми помага в такива случаи...и за по-сигурно си взех два чифта,за да има двоен ефект Mr. Green/.....след което,че прибрах в приповдигнато настроение.....и разпоредих на диванетата да си оправят стаята......и понеже,явно съм попрекалила със строгия тон/макар,че те твърдят,че е било случайно,де/се оказах заключена на остъклената и орешетена тераса.....където откарах малко повече от половин час викайки и блъскайки по вратата.....през по-голяма час от времето,чувах,как баща им звъни и лопа по входната врата/щото не бях дръпнала ключа от ключалката и нямаше как да си влезе човека........и естествено никой не ни чу,че тропаме,лопаме и викаме...... Mr. Green Mr. Green Mr. Green Mr. Green Mr. Green Mr. Green Mr. Green Mr. Green,та поради факта,че като пуснат телевизора и моментално оглушават,от днес са с наложена трайна карантина над ползването на ТВ,ДВД и ПСП.
Иначе фотоапарата го поръчахме/от Щатите/,случайно се оказа,че имаме познат който да пътува насам тия дни и ще ни го донесе....като поръчката е или да е детски/но с хубави параметри/,а ако няма-да ни вземат една проста"сапунерка".....та ще разчитаме на преценката на място на лелята,която ще го купува.

# 613
  • Пловдив
Честито на вчерашните рожденици на патерица!!!! Да растат здрави и щастливи!!!

Любче, ама е весело при вас  Laughing Добре поне, че си изпълнила обувкотерапията  Laughing
И аз днес ще я приложа като гледам, ама онлайн...
Вчера Ю закъсал с новата кола... направо ми се реве - сега е на ремонт и не се знае какво е, нито колко ще струва... То верно да вземеш кола на старо е като да играеш на тото, а ние с нашия късмет на какво се надявахме като и тройка не сме уцелвали никога  Cry А точно преди 2 дена сменяха ремъци, масла, уж всичко ок - маса пари отидоха и сега пак  Cry

# 614
Змейко, така е със старите коли, но по някога пък излизат много читави. Моята като ми я взе Дидо преди 5ли 6 ли години беше 14 годишна, но още никакъв ремонт не се е налагало да й прави, като изключим няколко изчуквания докато се науча да я карам.  Laughing Сега иска да ми я сменя, но аз не си я давам.
Дано повредата при вас да не е сериозна!

Люба, за пореден път като те чета и само се хиля  Joy, а като си помисля на теб какво ти е било. Ама ти все така от към веселата му страна го разказваш. А ПСП какво е?

Общи условия

Активация на акаунт