Простак или принц

• 14 046
  • 209
  •   1
Отговори
# 90
Охааа каква тема. Grinning Шанел правиш 2в1 ли?
 Ще има мазало, не съм я чела връщам се, че може и вече да се е размазало. Laughing

# 91
Емииии, за какво съм се мъчила да я пиша иначе!

# 92
Прочетох по диагонала..
Моето мнение е ,че не е честно да изключвате и бащите.
Може майката да е простачка, но може отрочето да не мяза само на нея. Това си е дискриминация пък.
Иначе да, семейството оказва силно и основополгащо влияние. Но бащата, не го  пренебрегвайте де...

# 93
  • Galaxy 13197853088
Въртите, сучете и пак за ... бащата гледате да се хванете.

# 94
Превъзпитанието от жените явно е нова тенденция, та затова, останали са недосегнати.

# 95
Прочетох по диагонала..
Може майката да е простачка, но може отрочето да не мяза само на нея. Това си е дискриминация пък.
Иначе да, семейството оказва силно и основополгащо влияние. Но бащата, не го  пренебрегвайте де...

Абе тогава да обърнем внимание и на бабите и дядовците, защото те може да са гледали детето да кажем година,две или всяко лято...

# 96
  • София
Ми той-БАЩАТА е много важен за детето,особено за момчето.Образец на поведение.Дъщеря ми съвсем съзнателно копира  движенията и вкусовете на баща си,а моите-не.

# 97
  • Sf
Точно. По-добре да гледаме себе си и децата какво попиват.

# 98
Въртите, сучете и пак за ... бащата гледате да се хванете.
Ами нали е главата на семейството Simple Smile, но все пак да не забравяме, че шията(т.е. жената) казва накъде да се завърти главата  Joy.

А сега сериозно - ами колкото е важна майката, толкова и бащата що се отнася до възпитание. Детето независимо от пола, се учи както от единия така и от другия.

# 99
Прочетох по диагонала..

Абе тогава да обърнем внимание и на бабите и дядовците, защото те може да са гледали детето да кажем година,две или всяко лято...
Ти па бащата съвсем "у игнора" ли го пращаш? Не знаех , че той е нивото на бабите , лелите и т.н. А ако детето не дай баже няма майка, а само баща му го отглежда по някакви си причини, ко  праймИ?!

# 100
Що бе, фортунка - нима цялото обкръжение не оказва влияние?  Laughing
В това число кватала, манталитета на околните, училището, въобще за мен не е достатъчен само майчиния пример, това ми е идеята...

# 101
  • София
Ти пък, Форчън, колко бащи на общия фон бащи, си видяла да останат самотни родители и основно те да си гледат и възпитават децата! Едно време вдовците са бързали да се оженят отново, за да има кой да им гледа поколението (тоест чужда жена е карала влака с децата), а сега бабите са първа писта и те замествват майката, а не бащата да бъде майка и баща. Аз дори, често бих сложила бащите на още по-задно място от бабите по влияние, поне доколкото наблюдавам какви са нашенските нрави.

# 102
Що бе, фортунка - нима цялото обкръжение не оказва влияние?  Laughing
В това число кватала, манталитета на околните, училището, въобще за мен не е достатъчен само майчиния пример, това ми е идеята...

ми да де, рекох , че бащата не го броиш. Всичко оказва влияние, нормално е, но първо е семейство и това е още по-нормално. Но да се каже, че ако само майката е простачка пък бащата е финен аристократ- детето ще мяза само на майката си е едностранно, освен ако бащата е друг... Laughing

# 103
Независимо от обстоятелствата, моят отговор все още си остана - ГРЕШКА.

# 104
  • Sf
Едно време вдовците са бързали да се оженят отново, за да има кой да им гледа поколението (тоест чужда жена е карала влака с децата) /.../

Това е много по-добрия вариант. Имам един пример пред очите ми, баща отгледал сам сина си. Хиляди-хиляди пъти по-добре е жена да гледа деца, пък ако ще и мащеха да им е. Вярно, че примерът ми е само един, но аз немея просто всеки път, като гледам какво е станало от сина.  Tired

Общи условия

Активация на акаунт