Q&A
Обобщени въпроси и отговори от темата *
Защо се води дискусия за реклама на форума?
Какви са мненията за рекламата на училището на Иванов?
Как участниците реагираха на подозренията за реклама?
* Предложените въпроси и отговори се генерират машинно от автоматизиран езиков модел на база потребителските мнения в темата. Генерираното съдържание може да е непълно, неактуално, подвеждащо или неподходящо. Вашите оценки спомагат за подобряване на модела и неговото усъвършенстване.
-
Защо се води дискусия за реклама на форума?
-
Какви са мненията за рекламата на училището на Иванов?
-
Как участниците реагираха на подозренията за реклама?
-
Какви са мненията за качеството на образованието в училището на Иванов?
-
Какви са мненията за резултатите от обучението в школата на Иванов?
Домашни - кога пише, кога не, уроците ги учи основно в у-ще. Има от време на време забележки, че е без домашно, шарени оценки, е не е пълен отличник, но в крайна сметка завърши 7-ми клас с една петица - по рисуване.
Другото шестици.
През годината е имал време и за спорт и за кино и за цъкане на компютъра. Когато попитах преди изпита учителя му по математика как е чавето, той ми каза да не се притеснявам, "той е хубаво, здраво дете!" Е, слава Богу, има и учители, за които това е най-важното! Другото ми дете догодина ще е 7-ми клас, засега винаги е била пълна отличничка. Но никой от нас никога не е искал това от нея, то си е до дете. Забранила съм й да учи вечер до късно и я проверявам, че е прекалено старателна и амбициозна
) Вече съм решила в коя школа да я запиша, знам и в коя никога не бих я записала!

, не са панацея. Всичко най-вече зависи от ученика, от базовите му познания, от желанието му да напредва, от амбициите му, от схватливостта му, та ако щете и от характера му, тъй като затворените деца не питат от неудобство, та може и нещо недоразбрано да си остане неизгладено, както в школа, така и при учител.Наблюденията ми показват едно и също през последните години. От всички школи, които претендират да са в елита сред подготвящите за изпитите след 7 клас, има и успели, и провалили се с гръм и трясък деца.Има и такива в златната среда.Тоест успешна формула за решаване на въпроса , носеща името на конкретна школа, няма. И това не е наизуст изразено мнение, а изградено на база неколкогодишни преки впечатления сред познати деца.Подкрепя се и от състава на децата в класа на дъщеря ми.В началото на 8 клас, когато се запознаваха помежду си със съученици, изразих любопитство по отношение на начините на подготовката им в 7 клас. И по спомени от казаното от дъщеря ми , в класа й има деца от СМГ, в повечето случаи неходили на школа по математика, а по БЕЛ посещавали курса в училище или частен учител.Има деца от Веди, от Софроний, от Междучасие, от Милениум, Образователни технологии,има дете от Иванови, има подготвяли се само при частни учители. Кой би могъл да се наеме на база подобна шарена информация с извода коя е най-успешната школа