Q&A
Обобщени въпроси и отговори от темата *
Защо се води дискусия за реклама на форума?
Какви са мненията за рекламата на училището на Иванов?
Как участниците реагираха на подозренията за реклама?
* Предложените въпроси и отговори се генерират машинно от автоматизиран езиков модел на база потребителските мнения в темата. Генерираното съдържание може да е непълно, неактуално, подвеждащо или неподходящо. Вашите оценки спомагат за подобряване на модела и неговото усъвършенстване.
-
Защо се води дискусия за реклама на форума?
-
Какви са мненията за рекламата на училището на Иванов?
-
Как участниците реагираха на подозренията за реклама?
-
Какви са мненията за качеството на образованието в училището на Иванов?
-
Какви са мненията за резултатите от обучението в школата на Иванов?
И какво за какво разменяш не ме интересува особено.Още повече щом си позволяваш да ме причисляваш към някоя група, въпреки, че упоменах, че не съм твърдо против училището, а не го приемам за вариант за моите деца.Надявам се правиш разлика между двете твърдения. И никъде, в нито един пост, не съм нарекла методите на Иванови казармени, наподобяващи ТВУ възпитание, нито пък съм охарактеризирала децата, учещи там с някакви грозни епитети, което ти направи за връстниците им извън школата.Мисля, че няма какво повече да се каже по темата. Преди няколко поста упоменах, че най-вече държа нещата да се наричат с точните им имена, независимо дали става дума за Иванови или за някое друго учебно заведение.Ако човек се разрови из постовете ми, ще види, че тази максима прилагам във всичките си мнения.Неведнъж съм споменавала плюсовете и немалкото минуси, които виждам в училището на деветокласничката , независимо, че по разни теории то се води "най-елитното" сред държавните в страната. някога наистина беше такова без уговорки.Сега нищо не е като преди, включая и Иванови.Защо смяташ твоето мнение за общовалидно, при положение ,че досегът ти с тях е доста отдавнашен..Мненията ти в този смисъл са много напудрени, гримирани, изпълнени с излишен патос, щом става дума за обучение и възпитание и звучат някак неестествено.Поне за мен.
И най-вече не се базират на актуални, скорошни впечатления. Та ти си набор 82, значи си има-няма със 7-8 години по-малък от мен.Позволи ми в ролята на родител на 3 деца,неопиращ се на стари впечатления и мнения, а на актуални над децата си , едното от които съвсем скоро мина през седмокласното кандидатстване, да имам мъничко по-ясна представа за нещата от теб.