Ослушва се априлският татко, дали му рита бебето сладко

• 31 555
  • 731
  •   1
Отговори
# 555
  • Sofia
Здравейте сладурки, да докладвам относно болежките. Снощи мъжо ходи до една аптека и са му препоръчали това само, че го е взел на по-ниска цена.
http://apteka.framar.bg/30011251/%D0%B0%D0%BB%D0%B3%D0%B0-%D1%81 … BB-#axzz1eWl7fnu4
Та като ме намаза не усетих подобрение, но си легнах и затоплих мястото. И към момента от сутринта определено има подобрение. Не е чудо и още си боли, но мога да си движа ръката поне нормално.
viliandar , kukundrelka много ви благодаря момичета, и съжалявам, че и вие си имате тия болежки Sad Дано им се намери решение, че като родим ако не мога да си изкъпя детето или да го преобуя ще ми е адски тягостно Sad

# 556
Ох, мислех да не го споделям това, да не се ядосвам пак, но като захванахте темата с градския транспорт.
На мен нито ми стават, нито изобщо някой забелязва, че съм бременна. То едва ми пролича като съм по блузка, какво остава с пуловер и яке някой да види. Дори аз отстъпвам на възрастни хора и хора с увреждания вече няколко пъти, защото всички си стоят Rolling Eyes До тук добре.
Вчера си пътувам аз и вече трябва да слизам, от първата врата на 204, където разстоянието няма и метър и пред мен стои един мъж. Отваря се врата и той вместо да слезе от рейса, за да сляза аз и после пак да се качи, се прилепя настрани и така за мен остава процеп с широчина няма и 30 см. Ядосах се зверски и му се сопнах, че съм бременна и не мога да се провирам покрай него. А той, моля ви се, ми вика: "Аз от къде да знам, че си бременна" Shocked И аз му отговорих, че то елементарната култура изисква като мъж да се отмести от пътя ми, независимо бременна ли съм или не. Някак си не е красиво да ме поставя в положение да се отърквам в него слизайки от рейса. Абе - прост народ, слаба държава. Никога няма да се оправим, защото сме ей такива прости и това си е в нас.

# 557
На мен мъжа ми е забранил да използвам градския транспорт. Когато не може да ме кара с колата иска да съм с такси, че с моята бременност изобщо не му се нрави да ме лашка абтобуса, камо ли да съм права. Само 1 път съм се качвала на марширутка в Бургас, и то тогава се чувствах много добре. Пътувах седнала.

# 558
Момичета,не се возете прави в градски транспорт!Опасно е!Ако маршрутката или рейса набие спирачки ще се озовете право на пода!Ако се налага проявете нахалност и вдигнете някой,те като не се сещат,ако трябва излъжете че не ви е добре(в комплект с бременността малко не биха станали ако бъдат помолени).Леля ми преди няколко години като беше бременна,падна в една маршрутка,която почти катастрофира.Беше тооооолкова притеснена и стресната...за щастие всичко беше наред,но човек трябва да има едно наум!

# 559
Момичета,не се возете прави в градски транспорт!Опасно е!Ако маршрутката или рейса набие спирачки ще се озовете право на пода!Ако се налага проявете нахалност и вдигнете някой,те като не се сещат,ако трябва излъжете че не ви е добре(в комплект с бременността малко не биха станали ако бъдат помолени).Леля ми преди няколко години като беше бременна,падна в една маршрутка,която почти катастрофира.Беше тооооолкова притеснена и стресната...за щастие всичко беше наред,но човек трябва да има едно наум!
Напълно съм съгласна. Баба ми тази пролет си счупи рамото от едно такова внезапно спиране  Rolling Eyes После болници, гипсове, рехабилитации...
Сутрин ме извозват до работа с колата (мъжо работи на 500м. от мен).. вечер си ме прибира..
С градски транспорт не съм пътувала откак взех книжка преди 11 години  Sunglasses

# 560
  • София, Младост
Аз имам осигурен служебен транспорт-служебни маршрутки, тъй като офиса ни е в Казичане. Откакто забременях, обче си ходя на работа с личната кола-маршрутките ни са страшно раздрънкани и шофьорите имат навика да обират всички дупки по околовръстното  ooooh!. Единствения градски транспорт, който ползвам от време на време е метрото.

# 561
слънце,андромеда,с.ков  - Честито stork-girl

Mia66 Къдричка Не съм- да Ви кажа много съм объркана от присъствието на сестрата в ДГ, хем казва: " Аз не съм лекар и не разбирам!!!!", хем тя решава кой да пусне. Нещо ми се губи връзката. ooooh!
Днес синът ми не го върна, но аз и дръпнах една лекция. Тя гледа само гърлото и носа на децата, но например ако е "крастав" /казвам примерно/ тя няма да го види, защото едно от проявленията на алергията при санът ми е "настръхнала", зачервена кожа от вътрешната страна на бедрата.Днес и го показа и тя казва: "Еми не знаех!!!!" Много пъти в носа и лигавицата няма нищо, а само там.

Да не отегчавам бъдещите мами, ще ме извинете!!!

При мен вчера на ЖК - бебка е 500гр, всичко върви добре, на 07.12 ще ми взимат контролни кръв и урина за да се види дали пак да включа Fе, пих го един месец, после месец почивка и тогава се правят пак изселвания.

Поздрави от мен и се пазете  Hug

# 562
Честита Св. Екатерина, ако има празнуващи- весел празник.  Flowers Rose
Аз искам да се похваля с розовото ми щъркелче  stork-girl ,много се радвам че най-после го видяхме.

# 563
  • С питане до Цариград, стига се, но с ... отзад!
Здравейте!  Hug

Минавам да се оплача, направо съм бясна! Преди малко се прибрахме от болницата с бебето. След като ми взеха кръв и тн. ме накараха да вися да чакам пред ехографския кабинет 2 часа за да накрая да ми кажат, че започват профилактика и да съм отидела в понеделник!  #Cussing out Ми какво правиха 2 часа докато чакахме отпред?! Чакам за този преглед от 2 месеца, не знаем как се развива бебето, записана съм за час от 1 месец, искам най-сетне да разбера пола на бебето, ми може ли такова нещо? Поне да не бяхме висели там като плюнки, а и съм с бебе на 1г, ми то полудя горкото2 часа! Другите момичета бяха с отпуск от работа, не може така да ни разкарват!  #Cussing out Много ми е криво сега и ужасно разочаровано, така го чаках тоя преглед!  Tired

Съжалявам, че ви занимавам с тези работи, ама много гадно ми стана.

# 564
  • София, Младост
Виа, ами има празнуващи днес, но не точно Св. Екатерина, а бъдещата кака е рожденничка-става на 7 години. Да ми е жива и здрава  Hug

# 565
  • София, Младост
Не съм, в поликлиниката ли е това безобразие? Ужасно е. Един ехограф ли има там  newsm78
Аз нали съм с купища проблеми и ходя само  при лекарка, но която имам 100% доверие в частен МЦ, но пък там работят по НЗОК и си ползвам всичко, което ми се полага като здравно осигурена. Е, понякога се случва да почакам, но да ме върне  Naughty

# 566
Момичета, явно днес е ден за гащи, но и за оплаквания Hug
Аз днес съм от вторите -  сутринта си видях син глезена - като напукано стъкло от мини венички. Разбирам от качените кг от бременността  да имам проблеми с вените, ама още от 5тия месец Thinking какво остава нататък. Някой има ли такъв проблем? После оправят ли се вените след като родим?

Не съм, разбирам те какво напрежение е да чакаш един месец, за да видиш бебето как е, какво е и да те върнат и аз бих яхнала метлата в това положение Hug
Hadji вярвам че няма да има проблеми вече след като сестрата е запозната със състоянието на детето ти  Hug В такива ситуации е нужно повече търпение и обяснения, системата е свикнала с еднакво третиране на децата към нещо различно не знае как да се отнася.
viliandar  Честита рожденичка  newsm67 много много да те радва!
виа   Честити розови гащенца!!!
noneto Честити сини слипчета!!!!

# 567
Lagunа пази си краката, на високо, ако трябва си купи медицински чорапи, чорапогащи. Но първо консултация с АГ или със съдов хирург.
Ако те не намират нищо обезпокоително, можеш сама да си вземеш чорапи, те са с различна компресия.
Моята сестра и от двете раждания има страхотни проблеми с вените на краката.Та съм малко веща. За съжаление при нея нещата не подлежат на оправяне.
 Това, което със сигурност е доказано, че килограмите нямат чак толкова голямо значени.
 40-килограмови жени имат изразени вени като географска карта.
Моят съвет е взем мерки от сега.
Вени и стрии след раждане - почти не се възстановяват, и на училището в Анел това се коментира от лекторите. Има нови технологии, гаранция 70% и то обратим. Иначе ако искаш на лични мога още да пиша.

# 568
  • София
Аз се записах на ЖК заради болничните... Трябвало е по-рано Simple Smile Много съм доволна от гинеколога. Днес бях на преглед, всичко с бебо е ок.
Не съм, не можеш ли да ходиш по НЗОК другаде? Където гинеколога и ехографа са на едно място?
Hadji , само така! Naughty
laguna , сигнализирай за проблема си с вените. Може да се наложи да се вземат мерки и е по-добре да е по-рано.
viliandar , честит рожден ден на вашата кака! Да ви е жива и здрава и много да ви радва!  nbirthday
Честито на всички мамчета с цветни гащи! Ето че и срамежливките започнаха да се показват! smile3531

# 569
Здравейте мамчета Simple Smile Пиша ви, за да си поръчам едни сини гащи    stork-boy  Днес бях на ФМ и се уверихме, че всичко с бебчо е наред, даже е по-голям и казаха, че може да се роди по-рано и термина според техните изчисления се измества за 3 април, а не за 12-ти  Grinning Таткото е много доволен, че е момче, защото все ме питаше ако е момиче какво щял да си говори с него  Mr. Green а щом е момче щял да го води на риба  smile3548
Лек ден от мен Simple Smile

Общи условия

Активация на акаунт