Ослушва се априлският татко, дали му рита бебето сладко

• 30 591
  • 731
  •   1
Отговори
# 660
Относно количките,аз съм се спряла на Hauck Malibu 2012,АБЦ 3тек или X-lander XQ,в голяма дилема съм,не знам как ще успея да реша.Първите две са немски,но ги правят в Китай....ще решавам след ЧНГ.

# 661
mirenamell за теб си мислех днес Simple Smile от сега съм започнала да мисля къде да раждам и ще съм благодарна да споделиш ти къде ще раждаш и ако може да ми препоръчаш болница/лекар в Стара Загора:) Благодаря  bouquet

# 662
Здравейте мили маминки!
Не съм чела и писала от няколко дни, защото при мен се случиха някои неприятни неща Sad
Първо честито на всички щастливи априлки научили пола докато ме нямаше.Да са ви живи и здрави сладкишчетата Hug

А сега да си кажа и мъката:
Нали ви се бях оплакала във вторник, че съм с болки...е тези болки се засилиха, получих зверски контракции и прокървих!Много се изплаших и веднага в болницата.Та така си и останах там до вчера.Приеха ме веднага за задържане CryБяха много мили, но системите и инжекциите, които се наложи да ми вливат и слагат са доста кофти:( Здраво ме надупчиха Embarassed

Важното е, че бебо е наред и сега съм си у дома , но с условна присъда...никакво напрягане, много топлене на леглото и никакъв стрес!Продължавам си Nutri-Mag 2X2 и живот и здраве на 29.11 ще правим 4D-то GrinningМоля се всичко да е наред!

Докато лежах в болницата ме обзеха едни чувста и осъзнах, че все едно цял живот съм била бременна, че това малко човече е неразделна част от мен и ако него го няма/ дали сега в мен или после живот и здраве пред очите ми/ все едно ще ми изтръгнат сърцето!

Съжалявам за дългия пост, но толкива се изплаших и имах нужда да ви споделя! Hug

Лек и усмихнат ден на всички и само положителни емоции:)

Последна редакция: нд, 27 ное 2011, 09:38 от BlackFire

# 663
BlackFire, здравей. Надявам се, че сега си по-добре, а пък и щом са те изписали. Дано всичко вече да е наред с теб и бебчето. Желая ти успешно бременеене и щом е нужно ще пазиш леглото, за добро е.  Аз също тази седмица, почти цялата бях с контракции и в петък преждевременно отидох при док, разминах се само с Магнерот. Даже ще опитам да продължа да ходя на работа. Стискам палци всичко да е наред с Вас. Hug

# 664
BlackFire Hug

Много неприятно Sad Радвам се че в крайна сметка всичко е добре с теб и бебчето. Стискам палци за 4D, вярвам че всичко ще е наред с вас!
И дано нямате повече такива неприятни изживявания.  Praynig

Ivy, аз съм за проекта и реализацията му, мисля ще е полезен за всички нас, осоебно за мамите, които за първи път ще имаме бебе.

# 665
BlackFire Hug Hug Hug Hug,дано неприятностите ве4е да са далеч зад теб и от тук нататък всичко да е ок.Сърдечни прегръдки и стискам палци за 4д-то.

# 666
BlackFire  Hug Стискам палци да нямаш вече прокървявания!!!
Недей се шашка, ще лежиш, ако се налага и до края на бременността и ще го караш по спокойно и позитивно. Бебчо вече се е захванал по-здраво в този месец, така че полека лека ще отмине всичко. Praynig Hug
Вярвам, че като го видиш бебчо на 4Дто че е здравичко ще се поуспокоиш!!!
На мен вече 14 седмици лежане ми се събират и така ще е до края....

# 667
  • Варна
Black fire спокойно...всичко е отминало..сега се пази...и най-важното мисли само позитивни неща...

mimei и ти се пази..почивай си...всичко ще е ок.....

Стискам ви палци и съм мислено с вас момичета !

# 668
    BlackFire, радвам се, че вече си добре и у дома. И аз след първото прокървяване бях в стрес - плаках, осъзнах какво мога да загубя и чувството беше ужасно. След 2-рото и 3-тото прокървяване нямаше вече страх. Когато знаеш причината и какво да направиш, за да съхраниш крехкия живот в теб всичко изслежда спокойно. Но лежането ... това е може би най-неприятната част, но няма как, важно да е износим живи и здрави децата си.
Мисли позитивно, ние сме с теб  Hug

Снощи моите мъници не ме оставиха да спя, до 3 сутринта четох книга, защото с тези ритничета в дясно-ляво само ме разсънваха. Към 3 явно се умориха и кротнаха и заспах Simple Smile

# 669
Зизи, аз също се радвам, че се запознахме.. и също съм на Топ Левюр Simple Smile
Относно въпроса с помпите на Лагуна - след лекциите, които посетих (и признавам си - не бях много внимателна) реших, че ще имам такава. Надявам се да не ми се налага (както пише Духи-пухи), но ако нещата с мен не се променят и януари след прегледа на очите - все още се налага секцио - ще се наложи да използвам първия ден, когато няма да дават на бебето да суче от мен... На училището ни бяха донесли ръчна и ел.помпа на Нюк (но съм чувала, че Авент са по-здрави) .. та за ел.помпата - тази, която ни показаха (не знам другите марки дали са така) - е с два режима - наистина е автоматична, но за такива, като мен - напълно неуки, идеална - започва с някакъв режим, който имитира стимулирането като в началото, преди да засуче и като засуче бебето, после - след първата минута - минава в друг режим ... ще си взема такава - независимо, че се надявам да я ползвам само първия ден...
Ех, Духи-Пухи, как ме радва твоя сладур ... кажи ми, че и плува и направо идвам да ти го взема Simple Smile!!!
И за Ivy - аз лично не бих отказала никаква помощ и съвети относно кърменето, защото желая да кърмя детето си възможно най-дълго. Така, че ще сложим линка на първа страница, ок , момичета??
BlackFire, съжалявам да чуя какво си преживяла, съвземай се бързо .. но и аз се чувствам като тебе - все повтарям, че се чувствам само дебела, не мога да говоря на бебето в корема си .. но ако я няма ... просто незнам!
Погал и се пазете!

Последна редакция: нд, 27 ное 2011, 12:22 от s.kov

# 670
Благодаря ви момичета Hug Hug Hug Hug

# 671
s.kov, чувала съм че при секцио малко по-късно идвала кърмата към 3тия ден, но това ще кажат другите мами.
При мен първите 2 дни детето беше в кувиоз, а аз не съм имала сили да стигна до кувиозите. Дотогава гърдите ми се препълниха с кърма и спешно мъжът ми ми донесе помпата. Когато са такива мъничета милилитрите, които изпиват са толкова мънички, че няма как да облегкчат гърдите.
Гадното е, че цедиш тогава коластрата в повече и я хвърляш, защото няма как да я замразиш там в болницата, а точно тя е най ценната.
Най добрата помпа наистина е бебето, но понякога ми се е налагало да доизцедя гърдата, от която е сукало, за да я стимулирам допълнително да произвежда повече мляко.
Иначе не мога да се оплача, моя юнак цокаше на 1,30ч денонощно...( Laughingна листче си записвах лява-дясна и час, защото в един момент от толкова хранене се чудиш коя гърда беше в колко часа и ти се слива денонощието). От свекърва ми научих и как да го побутвам, за да се наяде, а не да ми заспи от самото начало на цокането и след 10минути пак да иска(на рамото, при вдлъбнатото има една ключица и там понатискаш да се посъбуди и да продължи да цока)
Така, че аз съм за себе си съм сигурна, че помпа си трябва поне за първия месец, просто се интересувах от опита ви с други марки.  Peace

Последна редакция: нд, 27 ное 2011, 13:13 от laguna

# 672
Аз се спрях на електрическа помпа на Медела или Канпул, но не сме взели категорично решение коя ще е, вижда ми се раничко за такава покупка.

# 673
  • Пловдив
Момичета, почерпете се, днес имам Р.Д  Simple Smile

# 674
*dreamer* ЧЕСТИТ РОЖДЕН ДЕН!Много здраве,късмет и щастливи мигове през настъпващата година Simple Smile

Общи условия

Активация на акаунт