Ослушва се априлският татко, дали му рита бебето сладко

• 30 794
  • 731
  •   1
Отговори
# 690
  • Sydney
Eni27 супер са ти заглавията, сега остава някой и анкета да пусне  Laughing
Balonesa добре дошла  Hug
BlackFire дано повече нямаш лоши преживявания  Praynig Hug
Mia66 понеже знам, че пиеш Биозин, Колева казали ти колко време трябва, понеже моя е на привършване да знам дали да купувам нов? мерси предварително  Hug успех и на ФМ
samm наскоро и аз се замислих за педиатър и понеже моята ЛЛ е в XX ДКЦ, мъжа ми каза, че ще я питаме за някой читав... то ясно, че тези по каса са само за нещата, които се покриват, но поне да е някой мила жена, а не - вълк  Laughing иначе аз се замислям за педиатър платено (в Токуда), но още не знам и ще го мисля   Rolling Eyes
D&G благодаря за почерпката Simple Smile  Hug не ги мисли килограмите...аз постоянно питам мъжа ми: дебела ли съм, голям ли ми е корема  Laughing той все отговаря: от кога те чакам да станеш хипопотамче... но за сега не съм, даже ако ме види човек на улицата няма да разбере, пък аз искам  Laughing
Мен ми пуснаха пак ПКК, СУЕ, кр. захар и урина - всичко е супер в норма, няма нито завишени, нито понижени Simple Smile
Честито на всички, разбрали пола на бебето  Hug
Успех и на всички, които тази седмица ще са на ФМ, прегледи  Praynig Hug
за втория БХС, доц. Томова каза, че нямало смисъл, понеже първия е добре... за трета ФМ каза, че също няма смисъл, освен ако много не настоявам  Rolling Eyes Това ФЕКГ различно ли е от ФМ, т.е. само сърцето ли гледат?
айде, отивам да творя Simple Smile

# 691
Леле, всички заглавия за нова тема са страхотнииии. Ох как очаквам Коледа, тия дни и аз ще си украся. Аз в сряда съм при доки ама не се вълнувам особено, тъй като тоя месец доста често гледах беба- последно в петък при Томова и тя като каза че всичко е наред и сега съм спокойна бъдеща мама. Лек ден момичета.

# 692
Eni, харесах си заглавие, с малка трансформация Simple Smile
Коледни подаръци купуваме, с Априлче в коремчето пазаруваме!

И на мен ми е коледно вече!

# 693
Balonesa добре дошла bouquet и леко бременеене~~~
Момичета, и аз съм +8кг с вече огромен корем и гърди. Първите 4месеца по 1кг на месец качвах, а после като че ли по 1кг на седмица ooooh! , а тепърва ще расте бебока и другите работи, не ми се мисли....сигурно е така защото лежа по цял ден, не се храня повече отколкото друг път.
Ей тук има разпределението на кг по време на бремеността къде отиват http://www.moetobebe.net/index.php?option=com_content&view=a … 6:p-&Itemid=3
Много момичета днес са на видеозон ще чакаме отчети и вълнения днес Hug
Ние обикновено украсяваме елхата от 1ви декември нататък, пък сега с това лежане по цял ден никак не ми е коледно, не мога да усетя магията на празника, като не мога да се включа в подготовката.
  bouquet Мерси момичета за информацията за помпите - явно ще бъде Авент, то още е рано, но е добре да се ориентирам.
 За количките Кангарото летния вариант исках да ви питам, харесват ми, но ми се виждат малки гумите, какви са ви впечленията като мобилност и здравина. Преди бях с една количка(май беше на Хоук, дадоха ми я от племенника ми) беше с големи гуми и лесно топуркахме по стълби и бордюри.

# 694
Balonesa добре дошла!
Eni - всички заглавия се страхотни, да гласуваме.

За кг. и аз да кажа, че както всичко беше прилично, изведнъж започна да става неприлично, от 57кг, до тук +7, дали си личи, че съм бременна, 50%-50%, тези които знаят казват, че да, другите  - не. Но ми тежи, и май не толкова килограмите колкото болките в кръста, гастрита, задъхването и въобще всички произтичащи неща.

Момичетата с прегледите днес Praynig!

Днес, Лудото Ленче, демек аз - започнах ремонт у нас, мъжът ми каза,  след кратък дебат, относно промените: "Прави каквото знаеш, само не ме занимавай Mr. Green"
Та сега да видим до къде ще издържа, кухня, трапезария и хол - боядисване на тавани и стени, като стени са с различни цветове. Обаче то след майстори си има ходене и се чудя дали да не командировам синът ни за  дни при сестра ми.
И от друго да се оплача, /малко да ви разсея от бебешките мисли/ - направо сме си задръстили къщата, а аз съм от хората, които доста хвърлят, даже ме критикуват за това. Понякога даже изхвърлям неща, които после ми дотрябват, но бързо ги забравям. Принципът ми е, ако нещо не си ползвал  1 година, значи не ти трябва и въпреки това сме се задръстили, та сега чакам като свърши ремонта face control на всичко, което ще влезе в чистите стаи.

Hug

# 695
А аз отслабнах за последната седмица близо килограм и съм ужасена. Не ми се е случвало да свалям от миналата зима. От както съм бременна само качвам. И сега катто видях показанията на кантара никак не се радвам. От 52,5кг вече съм 51,7кг, което прави +4,7кг от идеалното ми тегло.

# 696
  • Плевен
Божеее, идеалното ми тегло е 50 кг, а аз съм 61...Просто искам да си изрежа кълките и дупето...Уф!

# 697
  • С питане до Цариград, стига се, но с ... отзад!
 Здравейте!  Hug

Дриймър, ЧРД на патеричка, много здраве, щастие и сладко бебенце през Април!   bouquet
Балонеса, добре дошла!  Hug
Ени, страхотни заглавия, Духи-пухи и твоята редакция ми харесва, да меткаме анкетка, а?  Laughing

Ние днес сутринта бяхме на ехограф, но човечето се криеше и не можа да се види пола.  Crazy Все пак докторката каза, че не вижда пишка, та можело да е девойка, но окончателно ще разберем след 2 седмици на ФМ. Иначе тежи 380гр, горе-долу си отговаря на седмиците (в някои показатели е точно, с други е около седмица назад) и има дълги крака!  Grinning Важното е, че сърчицето изглежда чудесно, има си стомашна сянка и тн - всичко е наред!
 Аз пък както се прибрахме и като ми потече носа - като чешма, писна ми вече, ама какво да се прави, само малчо дано не се разсополяви, че ни предстои местене и ще видя зор с опаковането на багажа с болно дете на ръце.  Crazy

Аничка, не се шашкай за килограмите, напълно възможно е да си имала задържана вода и нея да си свалила.  Peace
Иначе и аз съм започнала да качвам и сега съм с 2-3 кг по-тежка от кг, на които забременях, но аз започнах с 10 над нормалното ми тегло, та и тези са ми много, а като знам как качвам след 5-6 месец и не ми се мисли.  Outta Joint
 За корема и дали ми личи - онзи ден и аз се питах същото, та питах мъжът ми, той е малко нетактичен, та мога да разчитам на честен отговор - според него за момента, когато съм с дрехи все още си изглеждам просто дебела с леки съмнения, но ме успокои, че до 1-2 месеца няма да има съмнение защо съм дебела.  Grinning

Хайде лек ден и успешни прегледи на всички!  Hug

# 698
при мен е лошо свалянето, особено от нерви, защото не мога да го контролирам. Аз затова се плаша. Миналата зима тежах 53,5кг и исках да си сваля до 47, да, ама не. Бях стигнала до 43,5кг преди да забременея и сега като виждам по-ниско тегло малко се плаша да не се запази тази тенденция. Не знам това добре ли е, зле ли е ...

# 699
на мен много ми личи корема, аз винаги съм била със стегнат корем и сега е направо огромен за мен, и тънката ми талия от отдавна вече е изчезнала. Моят мъж казва, че с всяка измината седмица корема ми става все по-голям, а и ставането от леглото ми става все по-трудно  Laughing Завъртам се настрани, хващам се за нощното шкафче и така се изправям.

# 700
На 40 кг ако ви е трудно да ставате от леглото, представете си на 2 пъти повече каква е забава  Joy .. Тамън се чудя дали тоз път ще успея да ги закръгля на трицифрено число  Crazy
Миналия път тръгнах от 65 и на 95 спрях да се меря, че ми стана страшно  Twisted Evil

# 701
  • София
Здравейте и от мен!Няколко дни нямах какво да ви пиша и бях малко заета. Докато ви изчета и то станало следобяд Simple Smile Много се радвам за всички които са разбрали гащите! Simple Smile BlackFire много съжалявам за това което си преживяла!Опитай се да мислиш позитивно и всичко ще е 6!Не се давай на черните мисли ми бъди щастлива,че малкото човече е в твоето коремче! Simple Smile Balonesa добре дошла сред нас!Леко бременеене и пухкаво бебче на финал Simple Smile Ivy и аз се интересувам от всичко свързано с кърменето защото имам голямо желание да кърмя възможно най-дълго време! Аз утре съм на ФМ при Томова и вече броя часовете!По това време ще знам всичко за бебчето! Simple Smile В очакване на розови или сини гащи и с никакво търпение по въпроса Simple Smile Относно помпата за кърма имам 2 предложения от приятелки! Simple Smile Едното е от кумата ми която роди преди 6 месеца, но за жалост приключи с кърменето та ще видим дали няма да се възползвам от предложението и Simple Smile Сега по празниците ще видя какво мога да ползвам освен кошничката за кола за новородено Simple Smile Вече и на мен ми е Коледно. Невероятни имена за нова тема - аз дадох своя глас! Simple Smile Стискам палци на мамчетата с преглед и ги чакаме да разкажаш по-късно днес!Аз напоследък пак са ме подгонили сънищята .... сънувах,че раждам секцио, кърмя и какво ли още не та се побърквам вече Simple Smile Хубав, усмихнат и слънчев ден от мен!

# 702
Ivy, аз съм твърдо за идеята!

По отношение на количките - аз също бях харесала X-lander XQ, но се разколебах, защото е с отделен зимен кош, а вече говорихме тук колко излишна придобивка е това за априлските бебчета.
Бях харесала много тази: http://www.bebe-best.com/easywalker-detska-kolitchka-qtro-platin … tion-p-30978.html, ама пък е една торба пари, а няма вариант да се обърне количката по посока на родителя?! Тъпо.
И в крайна сметка клоня най-вече към: http://www.bebe-best.com/peg-perego-kombinirana-kolitchka-uno-ja … 2010-p-17591.html. Отговаря в пълна степен на очакванията ми: не е тежка, сгъва се лесно, с големи гуми, маневрена и проходима, предните гуми се въртят, спирачка/заключмащ механизъм, има изцяло легнало положение, може да се ползва до по-голяма възраст на детето, седалката се обръща по посока на родителя и е комбинирата, така че няма да трупам зимен кош връз зимен кош Simple Smile И имам препоръки от две приятелки, които я ползват.

Бенита, сподели резултатите от проучването за XXта Peace
Аз също мислех за частен. Ама Токуда ми е много неудобна. Ще ми излиза доста солено да заплащам всеки път и преглед, и път Rolling Eyes Даже май няма да можем да си го позволим Rolling Eyes
Моята ЛЛ е педи и е много добра, но е в Лозенец и пак същия проблем с пътуването, защото нямам книжка и кола. Освен това при нея е лудница от дечица...
Не знам, трудно ми е.

# 703
  • София, Младост
Гледам пак подхванахте темата с количките. Да се изкажа и аз с моя опит.. На времето купихме Cangaroo Comfort. Това може би беше от първите серии на Cangaroo-преди 7 години. Амиии доста несполучлив модел се оказа-на шестия-седмия месец 2 пъти се счупи дръжката и трябваше да стои в серивз по 2 седмици. На второто влизане в сервиз тръгнах да си търся нова количка-не можех точно лятото, когато бяхме по цял ден на вън да чакам по 2 седмици за ремонт. Та тогава си избрахме Quinny Speedi SX-супер доволна съм от избора-маневрена, удобна, широк кош за детето-може да я ползва наистина дълго време. Нея ще си ползвам и на пролет живот и здраве. Ще трябва да си купим кош за новородено, обаче защото няма напълно легнало положение, а като я купувахме каката беше вече на 7 месеца и нямахме нужда от кош за новородено. Мисля като наближи да купувам такъв кош или от e-bay или от продавалника тук. Ще ми излезе 100-150лв.

# 704
  • Пловдив
BlackFire, сега прочетох. Стискам палци повече да нямаш такива неприятни преживявания и ти и бебето да сте добре. И аз не мога да си представя живота си без него вече. То е целият ми живот. Моля се силно да е живичко и здравичко. Само като си представя, че не съм минала ФМ, не знам дали всичко му е ок, а ние спорим за име просто не искам да мисля.
Още веднъж, благодаря на всички за пожеланията.   bouquet
Всички заглавия за новата тема са страхотни  Heart Eyes. Направо не зная кое да избера.

Последна редакция: пн, 28 ное 2011, 16:25 от *dreamer*

Общи условия

Активация на акаунт