Пейпал - помощ! - 5-та тема

• 44 517
  • 745
  •   1
Отговори
# 30
Значи... не се прави точно така.
Като спечелиш нещо от Ибей, в My Ebay ще ти се появи бутон Pay now.
Натискаш го и системата те отвежда към логин в Пейпал.
Пишеш си мейла и паролата в Пейпал и те връща обратно към Ибей, където трябва да потвърдиш плащането с бутона Confirm Payment.
След което ще ти изпише Thanks for your payment и на мейла ще получиш потвърждение за плащането.
Не знам защо ти изписва такова съобщение, след като картата е верифицирана. Но не е лошо да свържеш акаунта си в Ибей с този в Пейпал.
Става през My Ebay - Account - Paypal Account. Въвеждаш си мейла, с който си регистрирана в Пейпал и си готова.

# 31
Много благодаря Алекс1, ще направя точно това, което казваш   Hands Clap bouquet

# 32
  • в тристайна гарсониера :)
Изпуснах ви   bouquet

# 33
Имам един леко глупав въпрос: как да заредя пари в пей-пал?  ooooh!Картата ми е виртуална Виза. Ако внеса пари в картата те ще излязат ли и в профила ми в пей-пал? Извинявам се, но ми се получи леко тъмна Индия  Tired

# 34
  • София
не, парите ти си стоят в картата, докато не направиш плащане през пейпал - тогава ги блокират и/или дърпат  Peace

# 35
Благодаря, Дзвер Hug

# 36
Здравейте! Плащам с пари, които са в акаунта, но сега искам да платя с карта! Бихте ли казали от къде се сменя начина на плащане? Благодаря предварително!

# 37
Не можеш. Докато има пари в акаунта се плаща от тях. Като свършат - тогава от картата.
Това е системата, за съжаление.

# 38
Здравейте! Направих си регистрация в PayPal през месец Септември и видях, че трябва да се потвърди с 4 цифрен код. Проблема ми е , че не получих този код и от грешни кодове ми се показа. Re-enable your card with PayPal
You have reached the limit of attempts allowed to confirm your card. If you'd still like to use this disabled card with PayPal, we need you to send us some documents.

Please upload the following documents:
A valid photo ID (front/back copy)
A recent card statement showing the last four digits of the card, your billing address and your full name as registered on your PayPal account
The documents uploaded should be in English or translated into English and certified by a government agency. We'll contact you within 7-10 business days to complete the procedure. If you have any problems uploading the file, please contact our Customer Support for help. Искам да попитам какво трябва да направя, защото ми трябва много Paypal account заради Еbay  Благодаря предварително

# 39
Акаунтът е блокиран. Кодът е бил в извлечението от банката ви, срещу плащането за 1.50 евро.

В момента, дори и да въведете кода /а то няма как/, акаунтът няма да се разблокира, преди да им изпратите данните. Искат ви копие на лична карта и извлечение от банката, на което се виждат данните ви - адрес, имена и последните 4 цифри от картата.

Ако не си разблокирате акаунта с изпращане на документите по-горе, тази карта не може да бъде регистрирана повече в Пейпал. Т.е не може да направите нов акаунт със същата карта и със същите /вашите/ имена.

И най-лошото: ако регистрирате друга карта в същия акаунт и тя ще бъде блокирана, защото е блокиран целият акаунт.

# 40
  • София
Здравейте,
Имам следния проблем-пробвам да платя през пейпал поръчка, дава ми, че не може да стане с тази карта, пробвам втори път-същия отговор. Картатат е Американ експрес на Пощенска банка. От банката ми казаха, че има пет! опита за плащане, от които два успешни и сумата е два пъти блокирана. От пейпал не съм получила мейл за извършено плащане, нито от сайта, в който правя поръчката, тоест доколкото разбирам парите са само блокирани. Обяснението на банката-съобщение за погрешно въведен секюрити код. Имам доста плащания през пейпал, с тази карта, не съм въвеждала код и каквито и да било данни, освен първия път. Писах до пейпал и в четирите типови отговора, които ми пратиха, като евентуално възможни, пише че не се приема плащане от Американ експрес или Мастеркард, а само от Виза. Това досега не е било, дали знаете нови правила ли има? На някой случвало ли му се е? Последното успешно плащане през пейпал чрез тази карта е на 25.10. тази година.

# 41
  • вляво от асансьора
Имам следната питанка, като предварително се извинявам ако е дискутирано многократно, но не попаднах на информация.Имам refund, почти светкавичен, след пуснат от мен диспут, без да съм ескалирала, но от 16.11 насам си стои с "висящ" статус и парите ги нЕма.Друг път не съм имала такова забавяне при връщане на парите.Писах на ПП, върнаха ми някакъв стандартен автоматичен отговор.Нещата, които ме притесняват са 2:
1./Диспутът не е затворен в системата на ПП, но като го пуснах, получих 2 имейла, един че е пуснат и един, че е затворен.Може ли това да е причината?Не съм го затваряла, пак подчертавам, пускала съм и други диспути.
2./Картата ми изтича през декември, може ли това да е причина да не си получа парите?

Дали някое от горните две има касателство с това, че толкова време не си получавам парите?Продавачът от ибей твърди, че при него няма проблем и да се обърна към ПП, е да, ама и там удрям на камък.Идеи някакви?

И благодаря предварително, на всеки имал търпението да изчете и отговори.  bouquet

# 42
1. Не, не може.
2. Не, не е.

Вероятно парите ти ще стоят със статус "Pending" и някъде отстрани трябва да има датата, до която ще стоят висящи. Бутон да ги приемеш нямаш ли?

# 43
  • Русе
Здравейте, искам въпрос, свързан с продавачите в e-bay - продавач с 5 положителни оценки, ако аз сега му поставя отрицателна ще си вземе ли парите или не? Знам че под определен брой не можеха да ги вземаха докато не се постави обратна връзка.

# 44
  • вляво от асансьора
1. Не, не може.
2. Не, не е.

Вероятно парите ти ще стоят със статус "Pending" и някъде отстрани трябва да има датата, до която ще стоят висящи. Бутон да ги приемеш нямаш ли?

Алекс, благодаря сърдечно. Hug.Огледах за бутон, за да ги приема, не виждам такъв. newsm78  Но пък кликнах на детайли и ми излезе, че е "pending" до 23.11.Значи това е крайният срок, в който да ги получа?Ако ли не, ескалирам ли?Притеснявам се просто, за да не се проточат нещата, тъй като и картата ми изтича и се усложняват нещата допълнително.

Общи условия

Активация на акаунт