Пейпал - помощ! - 5-та тема

• 44 502
  • 745
  •   1
Отговори
# 45
Няма какво да ескалираш, парите са върнати. На 23.11 ще отидат към картата ти и след 4-5 работни дни ще се появят и по сметката ти, когато банката осчетоводи входящия валутен превод.
Въпреки, че картата ти изтича, към нея има сметка. А сметката ти не изтича, само пластиката, което няма кой знае какво значение.

# 46
  • Видин
Здравейте. Имам проблем. Не мога да си потвърдя картата. Вече 2 пъти теглят пари. Излиза ми ето това е онлайн банкирането - Блок.Плащане ПОС*6472/ANW7YR   -2.93   BGN
Въвеждам 6472, но пише, че е грешен код. Картата е на Райфайзен банк  Rolling Eyes Какъв е проблема и как да го реша?

# 47
Изчакай да осчетоводят трансакцията след 3-4 дни и тогава срещу "основание" ще се появи кода във вид Paypal Expuise XXXX, където ХХХХ е кодът, който ти трябва.
Не опитвай трети път, преди да видиш тези думички горе, че ще си блокираш акаунта.

# 48
Ако вече е питано - съжалявам.

Пластиката ми се счупи, сега ще ми издадат нова карта, с нов номер, трябва ли и нея да я регистрирам както предишната карта? С четирицифреният код и т.н.?

# 49
Ако е с изцяло нов номер, различен от този на счупената - да.
Ако само датата на валидност и секюрити кода са различни - само тях променяш.

# 50
Ако е с изцяло нов номер, различен от този на счупената - да.
Ако само датата на валидност и секюрити кода са различни - само тях променяш.

Mерси.  bouquet
Кофти...тамън тече Black Friday и аз трябва да се занимавам и с това... Laughing

# 51
аз пък изобщо не мога да си верифицирам картата.Аз ли съм тъпа... Embarassed
опитвах два пъти нищо не получих код но и не са ми изтеглени пари от картата .Не бях си влизала в акаунта  от половин година  сега прочетох това

Защо е ограничен достъпа до профила ми?

Вашият акаунт за достъп е ограничен поради следната причина (и):

(Вашият случай ID поради тази причина е PP-001-164-197-365).

7 Nov 2010: За причини, свързани с безопасната употреба на PayPal услугите, имаме нужда от повече информация за вас и вашето внимание, за да потвърдите вашата самоличност.

(Вашият случай ID поради тази причина е PP-001-120-060-121).

Copyright © 1999-2011 PayPal. Всички права запазени.
предполагам не е това кода вие тук говорите за 4 цифрен код ако някой знае нещо ще съм благодарна за помоща

# 52
Даниела, ти къде търсиш този код?
Той е в извлечението от банковата ти сметка и то само, ако си наредила, че искаш такъв код.
Как става е описано в 1-вия пост на темата.

# 53
Въведох си нова карта в ПП, закрих старата и я изтрих от там. С датата на въвеждането на новата карта обаче, са ми блокирали или дръпнали 1,42 лева. Картата е на ДСК. Не съм я верифицирала, но пък на статуса в ПП ми седи Verified, а предишната карта беше верифицирана. Не знам какви са тези 1,42лв. и не знам дали да приема новата карта за Verified- да не би в някой момент когато бързам да се окаже, че не мога да платя поради неверифиц. карта.

# 54
Ако отстрани не пише Get verified -значи всичко е ок.
1.42 са точно 1 долар. Той не е дръпнат, а блокиран само, за да се уверят, че такава карта наистина съществува. След определен срок /30 дни/, ще се разблокира автоматично.

# 55
  • вляво от асансьора
Няма какво да ескалираш, парите са върнати. На 23.11 ще отидат към картата ти и след 4-5 работни дни ще се появят и по сметката ти, когато банката осчетоводи входящия валутен превод.
Въпреки, че картата ти изтича, към нея има сметка. А сметката ти не изтича, само пластиката, което няма кой знае какво значение.

Благодаря за огромното търпение, с което отговаряш на всеки тук, дори и понякога въпросите да са глупави(като моя например Embarassed). newsm51

# 56
Няма глупав въпрос. Има глупав отговор.  Joy

# 57
Мерси, Алекс! Интересно как са си я верифицирали без да го задавам изрично. Simple Smile За пръв път ми се случва. И в извлечението не пише код, който да се въведе, а операция на пос ала-бала, както когато плащам в някой сайт.
Пък за 1,42лв. хич не се светнах, че е доларче.  ooooh! Като мисля в евро...  Crazy
 Hug

# 58
Здравейте,
имам нова карта, регистрирах си я в акаунта, четох, че трябва да я верифицирам, ама си останах само с четенето Embarassed
Днес тръгвам да плащам, ама хич не проверявам какво съм свършила оня ден....
Та въпроса ми е: Сега тази сума блокирана ли е? в смисъл мога ли сега да я ползвам за други покупки или за същото, ама да си направя  плащането с картата директно?
Ох голяма съм шматка hahaha не е като да не съм чела, ама май нещо се бъгнах Joy
Благодаря за отговора предварително

# 59
Ти тръгна да плащаш, плати ли... не разбрах какво е станало?
Защото с неверифицирана карта можеш да платиш максимум 100 евро от нея.

Общи условия

Активация на акаунт