Пейпал - помощ! - 5-та тема

• 44 505
  • 745
  •   1
Отговори
# 60
Не успях да платя - изписа ми, че трябва да си верифицирам картата и след 2-3 дена като излезне кода, да го вкарам в акаунта.
Имам потвърждение от Спортса за поръчката, но след два-три дена сигурно ще я канселират.
В ПП акаунта плащането към спортса ми е pending.
Ако от сайта ми канселират поръчката, сумата ще ми седи ли блокирана в ПП?

# 61
Статусът е Pending докато не изтеглят парите.
Ако изтеглят парите, статусът става Completed.
Ако не ги изтеглят до 30 дни, статусът е Expired. В този случай твоята банка трябва да отблокира парите, като сроковете за това са до 45 дни от датата на плащането.
На каква стойност е поръчката? Ако е до 100 евро ще мине.
Ако е над 100 евро - трябва да верифицираш картата, защото от нея можеш да платиш максимум 100 евро.

И още един въпрос - как успя да платиш с Пейпал в Спортсдайректа? На български адрес ли пращаш поръчката?

# 62
Някой плащал ли е с PayPoint? Искам да поръчам от един сайт, но там плащането е чрез въпросната система, а не чрез PayPal, за пръв път го чувам, да не е някаква измама? Май много подозрителна съм станала  Embarassed, но си харесах много неща и се чудя какво да правя...

# 63
Статусът е Pending докато не изтеглят парите.
Ако изтеглят парите, статусът става Completed.
Ако не ги изтеглят до 30 дни, статусът е Expired. В този случай твоята банка трябва да отблокира парите, като сроковете за това са до 45 дни от датата на плащането.
На каква стойност е поръчката? Ако е до 100 евро ще мине.
Ако е над 100 евро - трябва да верифицираш картата, защото от нея можеш да платиш максимум 100 евро.

И още един въпрос - как успя да платиш с Пейпал в Спортсдайректа? На български адрес ли пращаш поръчката?
Да, поръчвам до тук от Спортса. И до сега плащах все директно с картата, тоя път реших с ПП и стана тя каквато стана... От Спортса са ми отказали цялата поръчка, както и очаквах. В ПП акаунта плащането ми е канселирано. Сега тази сума блокирана ли е или като си верифицирам картата да си пусна наново поръчката. Сумата е доста над 100 евро.
Благодаря ти за помоща  bouquet

# 64
Провери в банката дали сумата е блокирана.
Ако плащането е отказано, би трябвало парите да се върнат по картата ти до 4-5 работни дни.

# 65
  • София
Не мога да намеря как се сменяше курса на валутата да е по тази на банката. Моля за помощ Hug .

# 66
Най-лесното е в момента на плащането да избереш "Bill me in the currency listed in the seller's invoice".

# 67
  • Видин
Къде трябва да излезе 4-цифрения код в онлайн банкирането на Райфайзен банк? В понеделник дръпнаха 2 пъти по евро и половина, но код не знам къде да търся  newsm78

# 68
Кодът не се получава веднага, а след 3-4 работни дни, когато се осчетоводи транзакцията.
Срещу него пише - PAYPAL EXPUISE XXXX, където ХХХХ са четирите цифри, които е кодът.
Когато въведете правилния код, системата ще ви върне 1.50 евро и те ще останат в акаунта ви, като може да плащате с тях.

# 69
  • Видин
Това го разбрах, мерси, но къде точно да търся този код.  В извлечения по сметка или движения по сметка? Нищо не схващам.

# 70
В извлечението, след осчетоводяване.

# 71
  • Видин
  bouquet Мерси! Ще пиша пак ... после Simple Smile

# 72
  • София
Най-лесното е в момента на плащането да избереш "Bill me in the currency listed in the seller's invoice".
Мерси Hug.Ще пробвам при следващото плащане.

# 73
Здравейте,и аз с въпрос-за първи път реших да продавам в ebay и за мой късмет не ми платиха,отворих там диспут,четох хелпа но пак не ми стана ясно,4 дни след отварянето му от къде да ескалирам и какво става после.Прочетох последните 2 теми но никъде не намерих отговор,така че много моля да ме посъветвате какво да правя,понеже знам от опита си като купувач ако веднъж затвориш диспута,не може да се отваря повече

# 74
След като не са ти платили, няма как да отвориш диспут. Нещо друго си направила.
Направи скрийншот да видим какво е, за да отговоря адекватно.

Общи условия

Активация на акаунт