Пейпал - помощ! - 5-та тема

• 44 508
  • 745
  •   1
Отговори
# 75
След като не са ти платили, няма как да отвориш диспут. Нещо друго си направила.
Направи скрийншот да видим какво е, за да отговоря адекватно.
[/quote/      Съжелявам много,но незнам как се прави скийншот.В ebay  е отворен кейс ,за неплатена стока,днес е 4-ти ден и вече ми излиза че мога да го затворя.Аз си мисля,че като го затворя само развалям сделката.Пише ето това:   Unpaid item case open - awaiting payment
You can close this case now.Дано ме разбра и да можеш да ми помогнеш Simple Smile

# 76
Отворен кейс в Ибей - чака плащане.
По този начин не можеш да принудиш купувача да си плати. Ще плати, ако иска. А ти можеш да му сложиш страйк за неплатена стока.
Ето тук можеш да прочетеш как става, за да ти върнат таксите за обявата: http://pages.ebay.co.uk/help/sell/credits.html

# 77
Отворен кейс в Ибей - чака плащане.
По този начин не можеш да принудиш купувача да си плати. Ще плати, ако иска. А ти можеш да му сложиш страйк за неплатена стока.
Ето тук можеш да прочетеш как става, за да ти върнат таксите за обявата: http://pages.ebay.co.uk/help/sell/credits.html
Извинявам се много но нищо не разбрах,тази страница я четох няколко пъти.Не съм наясно какво да правя.А оценка да поставям ли?Много се извинявам ако въпросите ми са тъпи,но както вече казах продавам за първи път.

# 78
Май няма как да поставиш оценка.
Не ми се е случвало такова нещо. И аз чета хелпа в твоя случай.

# 79
Здравейте!
Спечелих търг в Ибей преди 3 дни, но статусът на транзакцията в Пейпал е Unclaimed. Може ли да ми кажете какво означава това и дали ще си получа стоката при това положение. Писах на продавача, но и до момента нямам никакъв отговор от него.
Благодаря ви предварително Grinning

# 80
Май ти бяха отговорили в Ибейската тема.
Вероятно продавачът си е объркал мейла. Пиши му пак, че не можеш да платиш и да ти даде верния мейл.
След като ти го даде /или преди това/, можеш винаги да натиснеш Cancel на трансакцията, която е Unclaimed и да я анулираш.

# 81
Здравейте, имам карта  VISA ELEKTRON на ПИБ в GBP . Ако я регистрирам в Пейпал , ще мога ли да плащам с нея направо в GBP от английски сайтове или ще ме реконвертира ?

# 82
  • Пловдив
Здравейте,отворих диспут в пейпал за стока неотговаряща на описанието.Продавачката се съгласи да ми върне сумата без пощенските,аз се съгласих и оттогава 10 дни вече нищо.Да ескалирам ли или да чакам още ?

# 83
Здравейте, имам карта  VISA ELEKTRON на ПИБ в GBP . Ако я регистрирам в Пейпал , ще мога ли да плащам с нея направо в GBP от английски сайтове или ще ме реконвертира ?

Би трябвало да можеш.
Избираш опция "Bill me in the currency listed in the seller's invoice" при плащането.
Но за всеки случай се обърни към ПИБ и ги питай как таксуват трансакции по интернет - дали няма да превалутират през лева. 

Здравейте,отворих диспут в пейпал за стока неотговаряща на описанието.Продавачката се съгласи да ми върне сумата без пощенските,аз се съгласих и оттогава 10 дни вече нищо.Да ескалирам ли или да чакам още ?

Пиши й първо и я питай какво става. Ако не ти отговори - ескалирай.

# 84
Здравейте!
Спечелих търг в Ибей преди 3 дни, но статусът на транзакцията в Пейпал е Unclaimed. Може ли да ми кажете какво означава това и дали ще си получа стоката при това положение. Писах на продавача, но и до момента нямам никакъв отговор от него.
Благодаря ви предварително Grinning

Благодаря ти за отговора. Притеснява ме това, че продавачът се е скатал и ни вест, ни кост от него. Мисля да откажа плащането.

# 85
Здравейте!
Имам сметка в ПИБ - еврова, използвам я само за интернет пазаруване.
Направих една поръчка от Редута, получих потвърждение за правилната сума, обаче в последствие ви блокирали и удържали малко по вече. Направих още една и пак така. Писах на редутци защо така, отговориха, че проблемът не е при тях и са дръпнали правилните суми, които аз съм потвърдила и да се свържа с пп или банката ако ми е била в друга валута сметката. Ок, обаче нали си е еврова и за първи път ми се случва това.
Може ли някой да каже защо така?

Алекс, виж къде си била  Simple Smile
Още помня темите ти в Редута    bouquet

# 86
Скрила съм се от Ларедут. Mr. Green
Теглят ти малко повече, защото те превалутират, т.е въпреки че сметката ти е в евро, минават по курса на лева.
Следващият пък ако плащаш, трябва да намериш и избереш опцията Bill me in the currency listed in the seller's invoice в момента на плащането. Така ще ти теглят парите директно в евро и няма да се получава тази разлика в сумата от различните курсове. В същото време ще виждаш в момента на плащането сумата, която трябва да платиш, само в евро, но не и в лева, което теб те устройва заради евровата сметка.

# 87
  • Пловдив
Алекс1 Благодаря ти писах и и днес вече ми върна парите  bouquet

# 88
Благодаря Алекс, а винаги ли да избирам тази опция като плащам с ПП. В смисъл от ибея например, където са паунди или долари пак ще ми се получава такава разлика ако продължа плащането без тази отметка? Ама как завърятах въпроса  Embarassed

# 89
  • София
Дали ще мине плащане на 105 евро без да верифицирам картата?  ooooh! Как не се сетих по-рано за това сега мислех да поръчвам точно от тази карта, която не е верифицирана. Tired

Общи условия

Активация на акаунт