Пейпал - помощ! - 5-та тема

• 45 337
  • 745
  •   1
Отговори
# 435
Алекс,съвсем се обърках от банката(ПИБ) ми казаха,че нямам блокирани пари.Освен да изчакам още 1-2 дена да видя дали ще се появят и ако не не знам какво мога да направя.Сега е точно изчаквателния период след 30-те дни.Имам иначе потвърдителните имейли от ПП за поръчките,които не бяха успешни,но плащането потвърдено.
Благодаря ти за отговора  bouquet
п.п.За 14 дена разблокират автоматично.

# 436
Провери си в такъв случай салдото по сметката. Сметни внимателно, вероятно не ти липсват пари.
Ако парите са били със статус Pending, a след това Expired - не са теглени въобще, т.е не са излизали от сметката ти, затова и няма как да се върнат по нея.
При изтеглени пари, статусът на трансакцията е Completed.
Звънни в картовия център на банката - там са по-адекватни, отколкото в клоновете и виждат май повече неща. Питай ги дали те виждат блокирана сума.

# 437
  • София
Имам проблем... Влязох, за да си регистрирам новата карта. Не ми я приема. Излиза ми ето това съобщение:
This credit card has been denied by the bank that issued your credit card. For details on why your card was denied, please contact your credit card issuer's customer service department. Or, you may want to try adding a different credit card.

Debit Cards (also called check cards, ATM cards, or banking cards) are accepted if they have a Visa or MasterCard logo. Enter your card number without spaces or dashes.

Картата е дебитна, не е кредитна. Не ще да я адд-не и това си е... вече час и половина  се занимавам с това и вече се чувствам, като малоумна!!! При регистрацията беше доста по-лесно.
Не помня въвеждаше ли се банковата сметка, вързана с картата и къде, защото тази карта е по различна сметка от предишната.... та ако я има тази информация, може и за това да е , ама като не помня... Моля ви, помагайте!

Редактирам се, видях, че тр да се активира, чрез ползване на банкомат, остава ми само въпроса, дали някъде се попълва сметката, вързана с картата?

# 438
# 439
  • София
Здравейте момичета! Моля ви за помощ! От няколко седмици съм регистрирана в Пейпал с дебитна карта на ЦКБ. Досега нямах никакви проблеми с плащанията. Вчера обаче извърших едно плащане към продавач в Ибей (сумата е малка, ако има значение) и за моя изненада днеска откривам, че достъпът до профила ми в Пейпал е ограничен. Като причина сочат, че са забелязали необичана активност по картата ми?!? Вчера съм направила само едно плащане за 4.7 лири, а в картата ми имаше около 20 лв. Не разбирам какъв е проблема? Пуснала съм им запитване и чакам отговор. Моля, ако на някой му се е случвало да ми помогне, че наистина съм притеснена.
Само да добавя, че съм си въвела кода за потвърждение на сметката.

# 440
Съвсем начинаеща съм и ще ми бъдете от полза   bouquet

# 441
отворила съм диспут в пейпал, не мога да намеря откъде да го канселирам, моля ви за помощ Peace

# 442
А защо ще го канселираш? Дойде стоката?

# 443
то диспута беше за това, че аз голямата бяла птица съм платила два пъти за едно и също нещо щото все бързам. бях пуснала диспут за двете преведени суми и сега трябва да канселирам едната.

# 444
Момичета, някоя от вас знае ли дали може да се плаща през PayPal с EuroLine American Express на Пощенска банка  Rolling Eyes Вчера разбрах, че имам такава кредитна карта, за която съм забравила и се чудя дали да я закривам или да си я ползвам. От банката не можаха да ми отговорят специално за такива разплащания  Mr. Green

# 445
Пробвай да я регистрираш. Трябва да има поне 5 лв в нея.
Ам Екс приема принципно, но това Евролайн от пред ме притеснява...

# 446
Аз мисля, че с Евролайн не ставаше  newsm78 , но не съм 100% сигурна, така че пробвай, пък ще стане ясно.

# 447
Моля за съвет Praynig
Искам да платя през PayPal на продавач, който пише следното:
 ASK FOR AN INVOICE AND I WILL DISCOUNT THE FREE ONE.
нещо не ми е много ясно какво точно да направя. Да платя и после да чакам да ми върнат пари ли  newsm78 или първо да пиша на продавача..?

Последна редакция: вт, 24 яну 2012, 01:14 от kony

# 448
Нито едното.
Купуваш ги /от Ибей предполагам/ и не ги плащаш. Отстрани срещу артикулите в Ибей ще ти се появи падащо меню, от което трябва да избереш Request total from seller. Той ще ти прати фактура с намалението и ти ще платиш по нея.
Другият вариант е да платиш всичките и после той ще ти върне през Пейпал парите за едно безплатно.

# 449
  • плевен
момичета моля да ми помогнете вчера отворих диспут за неполучена поръчка от 15-12-11 а днес ми се обадиха от пощата че имам пакетче та въпроса ми е как да затворя диспута  bouquet       Благодаря  Алекс   Heart Eyes Hug  bouquet  bouquet  bouquet  bouquet  bouquet    точно това си                  мислех да не е друга поръчка и аз да затворя диспута   bouquet                                                          ходих до пощата добре че не затворих диспута поръчката се оказа друга  Rolling Eyes  сега трябва да чакам да ми върнат парите или нещо друго трябва да правя  newsm78  за пръв път пускам диспут и не съм много наясно  bouquet

Последна редакция: пн, 23 яну 2012, 16:21 от evelin8388

Общи условия

Активация на акаунт