Пейпал - помощ! - 5-та тема

• 44 616
  • 745
  •   1
Отговори
# 540
Имала съм подобни случай и към момента също:)
Всичко си е до човека- този явно държи на стоката, затва с тракинг номер и няма мърдане.
Може ли и на мен малко помощ? Блокираха ми акаунта за цели 6 месеца с не малка сума пари вътре smile3511 и то без право на обжалване- някаква идея какво и към кого да пиша за да им тегля по няколко?

# 541
  • София
Дами, имам един технически въпрос - за първи път се налага да взема пратка от митница и пише, че трябва да нося ф-ра или извлечение за плащане от Пей Пал.
Това е фактурата, която получавам след плащането като имейл или от самиа ПП трябва да направя разпечатка?
Не обяснявам добре, надявам се някой да разбере и да ми отговори Hug

# 542
Което и от двете да занесеш - върши работа.

maxxi007, писмо от Пейпал не получи ли, в което те уведомяват за какво става въпрос и какво искат от теб?

# 543
  • София
Алекс1, благодаря за бързия отговор  Hug

# 544
Здравейте, успях да си взема парите за 3-те неизпратени пратки от Dealextreme. Статусът на транзакциите е refunded(completed), обаче все още няма пари в сметката ми. Приблизително след колко време ще се появят?

# 545
3-4-5 работни дни, в зависимост от банката.

# 546
А направо в картата ли ще се прехвърлят или в Пейпал онлайн баланса и оттам да ще трябва да ги прехвърлям в дебитната?

# 547
А направо в картата ли ще се прехвърлят или в Пейпал онлайн баланса и оттам да ще трябва да ги прехвърлям в дебитната?
От където дошло, там отишло. Т.е. при мен като плащам през paypal с кредитната карта, върнатите пари отиват в кредитната.

# 548
  • софия
В адресите в ebay имам листнати адреси, които са описани като линкнати от ПП, а подобно нещо в ПП няма, т.е. тези адреси ги няма въведени там newsm78 Как да ги изтрия? Дразнят ме.
Всички адреси, различни от този, на който ми е издадена картата, регистрирана в ПП, ги въвеждам в съответния сайт, от който пазарувам. Или нещо съм пропуснала?

# 549
  • София

Може ли и на мен малко помощ? Блокираха ми акаунта за цели 6 месеца с не малка сума пари вътре smile3511 и то без право на обжалване- някаква идея какво и към кого да пиша за да им тегля по няколко?

Ето точно заради това ви се чудя защо не плащате директно с карти, а прехвърляте през ПейПал. Ако плащаше с карта, паричките ти никой нямаше да ги пипне.

# 550

Ето точно заради това ви се чудя защо не плащате директно с карти, а прехвърляте през ПейПал. Ако плащаше с карта, паричките ти никой нямаше да ги пипне.
В случая съм продавач Simple Smile

# 551
  • София
Блокираха ми акаунта за цели 6 месеца с не малка сума пари вътре smile3511 и то без право на обжалване- някаква идея какво и към кого да пиша за да им тегля по няколко?

Моят акаунт е с ограничен достъп от 20-ти миналия месец с обяснението, че си правят някакво разследване и до тука. Писах им на мейла, но получавах само автоматични отговори. Чаках, чаках нещо да се случи, да се свържат с мен, но нищо такова не стана. Накрая им се обадих и ми казаха, че трябвало да пратя документ за самоличност и извлечение от банката. Пратих ги та сега пак си чакам реакция от тяхна страна...

# 552
Блокираха ми акаунта за цели 6 месеца с не малка сума пари вътре smile3511 и то без право на обжалване- някаква идея какво и към кого да пиша за да им тегля по няколко?

Моят акаунт е с ограничен достъп от 20-ти миналия месец с обяснението, че си правят някакво разследване и до тука. Писах им на мейла, но получавах само автоматични отговори. Чаках, чаках нещо да се случи, да се свържат с мен, но нищо такова не стана. Накрая им се обадих и ми казаха, че трябвало да пратя документ за самоличност и извлечение от банката. Пратих ги та сега пак си чакам реакция от тяхна страна...
Ако са изпратени по имейл и не стане- ще трябва по факс да им ги пуснш наново:)
Тази процедура я минах отдавна и до 2/ 3 дена ще го отблокират.

# 553
  • на село
Малко сложно ми се вижда с ПП,но ще се справя надявам се Peace
Направих регистрацията,сега чакам кода в извлечението и после не разбрах необходимо ли е да прехвърлям пари от деб.Виза към ПП  Tired
Благодаря  bouquet

# 554
Не е необходимо.

Общи условия

Активация на акаунт