Пейпал - помощ! - 5-та тема

• 44 625
  • 745
  •   1
Отговори
# 525
  • Пловдив
Не мисля ,че имаш основание да отвориш диспут.Според мен парите не са ти изтеглени.Сайта днес за първи ден работи-при тях беше нова година и до вчера бяха в отпуск.
Откога са ти поръчките?

# 526
Здравейте момичета,
регистрирах се в Пей Пал на 21.01.12 г., но тъй като все още нямах активно интернет банкиране и пари в картата, реших, че ще я верифицирам по-късно. Днес вече имам и банкиране и пари в картата и реших да я потвърдя. След като направих това влезнах да видя кода. В движението на сметката виждам блокирани 8 пъти по 1,95 лв, с вальор 21.01.2012 г. и блокирани 1 път 2,93 с вальор  днес. Всичко в ред ли или аз нещо не разбирам, нали щяха да ми блокират само 1,50 евро?  Rolling Eyes
И този код от къде да го видя, сега когато са ми блокирани парите или когато ги изтеглят?
И ще ми освободят ли тези пари 8 пъти по 1, 95  лв.  Rolling Eyes

# 527
  • Монтана
Момичета имам отворен диспут в tynydeal за повредена стока, стоката е изпратих обратно с проследяващ номер.От tynydeal сега ме молят да затворя диспута. Вие какво ще кажете да го затворя или не, диспута изтичана 11,02. За първи път отварям диспут.

# 528
renydent - Поръчката е направена на 03.02.2012. Мисля, че отдавна им минаха китайските новогодишни празници и започнаха да работят на 28.01.2012. А и парите са ми изтеглени, получих имейлите от Пейпал за транзакциите.Писах им на съпорта,но не ми отговарят, да отварям ли диспут...?

# 529
  • Пловдив
Сигурно искаш да кажеш 3,01.Аз вчера получих от тях мейл че отварят.Но щом поръчката ти е от 3,01-пусни си диспут за да си вържеш кончето,пък като дойде стоката ще го затвориш.
Момичета имам отворен диспут в tynydeal за повредена стока, стоката е изпратих обратно с проследяващ номер.От tynydeal сега ме молят да затворя диспута. Вие какво ще кажете да го затворя или не, диспута изтичана 11,02. За първи път отварям диспут.
Не им се връзвай-докато не получиш парите в ПП акаунта не затваряй нищо.

# 530
Не, поръчката ми е от 3-ти февруари, тоест от вчера. Обаче знам, че когато статуса стане backorder, че не пращат нищо. Понеже имам едно фенерче за 1 долар, поръчан към коледа и след месец и половина статусът все още му е backorder. Страхувам се с очилата да не стане същото, затова веднага искам да си върна парите, без това стоката не е изпратена...

# 531
имам проблем-дали можете да помогнете-на мой познат за първи път му превеждат пари с пейпал-и полу4ава следното писмо-
Dear **********,M.****** sent you a payment of €15.00 EUR.Note from Massimo: Entry fee for the work "Lux *********Don't see the money in your account?For your money to appear in your account, you'll first need to confirm your email address with us. Confirm your email address now (You'll need your confirmation code: тук е кода)When that's done, the money will show up in your PayPal account and you'll be able to see the complete payment details. (It sometimes takes a few minutes.)Yours sincerely,PayPal
ВЪПРОСА Е-КЪДЕ СЕ ВКАРВА ТОЗИ КОД,ЗА ДА СЕ ПОТВЪРДИ МЕЙЛА?
ПОМАГАЙТЕ МОЛЯ ВИ! Hug  bouquet

# 532
Здравейте,
продадох артикул през ибей, получих парите в paypal, кликнах withdraw, за да си ги прехвърля в картата. Тази сутрин получавам писмо от е-бей, че са ми изтрили артикула и линк да си чета възможните причини. Ама как така след продажба ще го трият!!!!!  Shocked
Парите още не са ми в картата (pending), транзакция в paypal има, а в ebay - не.  Shocked
На някой случвало ли му се е? Познах да чета разни инфо страници ми и стана ясно, че ако има нещо ще ми теглят парите за клиента от кредитната карта.
И сега какво. Да го пращам ли този артикул, да не го ли пращам?
Ще си получа ли парите или не? Друго на ръка, че се чудя защо са го изтрили, ама това ми е най-малкия проблем в момента.  Rolling Eyes

# 533
Аз не бих пратила. Вероятно няма да си получиш парите, защото когато купувачът види, че е изтрита обявата, ще ти пусне кейс. Обявата ти, според тях, вероятно нарушава някое от хилядите им безумни правила.
По-добре върни парите на купувача и забрави за случая.

# 534
Аз не бих пратила. Вероятно няма да си получиш парите, защото когато купувачът види, че е изтрита обявата, ще ти пусне кейс. Обявата ти, според тях, вероятно нарушава някое от хилядите им безумни правила.
По-добре върни парите на купувача и забрави за случая.
Здравей,
току що му писах и-мейл да не се безпокои и че ще му изпратя артикула, даже с експресна доставка, за да е по-спокоен. А кейс може да ми отвори само от пейпал нали? Ще му изчакам отговора. В случая ибей си прибраха комисионната, върнаха ми само 40 цента за добавянето на артикула.
Ако знаете само какви думи, ми идват на ум, които са свързани с ибей........ #Cussing out

# 535
И в Ибей може да ти отвори диспут  Peace

# 536
Здравейте! Имам нужда от малко помощ.

От ebay.co.uk спечелих на търг едни маратонки, които платих през пейпал. След като мина плащането, видях в мейла, че продавача е писал да се свържа с него незабавно, защото доставката до БГ ще е 30 лири, но вече парите бяха наредени, а и адреса за доставка беше английски.
От тогава водим кореспонденция, като той твърди, че никакви пари не е получавал и да се свържа с ибей или пейпал, за да питам какво става.

В Пейпал имам следното:

Как да направя най-лесно и правилно, за да си върна парите в картата?

# 537
Пусни му един диспут за парите, за да се сети бързо-бързо дали е получавал пари...
Аман от тарикати!!!
А за да не ти се случват такива инциденти повече, си смени в Ибей и регистрационния и праймъри шипинг адреса с английски. Така продавачите въобще няма да виждат, че си в БГ и да се правят на хитреци. Ай сиктир! 30 паунда за доставка!
И като ти върнат парите, му сложи една дебееееела отрицателна оценка за назидание и за спомен!

# 538
Алекс, свързах се с купувача и той ми каза, че ще очаква пратката.  Hug
Абе, защо така ни цакат нас, защото сме българчета ли?

# 539
Алекс, свързах се с купувача и той ми каза, че ще очаква пратката.  Hug
Абе, защо така ни цакат нас, защото сме българчета ли?

Той си е в правото, нали си е платил. Rolling Eyes Ти обясни ли му какво е станало?

Общи условия

Активация на акаунт