Пейпал - помощ! - 5-та тема

• 44 528
  • 745
  •   1
Отговори
# 615
момичета, за неполучена стока, колко време се изчаква преди да се пусне диспут? Питам, за да не изпусна срока, ако има такъв. Конкретно в моя случай, пратката е изпратена на 24 януари, срока за доставка е между 7-14 работни дни, колко още да чакам  Rolling Eyes

# 616
Срокът е 45 дни от датата на плащане

# 617
мерси, значи имам време  Peace

# 618
Вчера отворих диспут е пейпал за една не получена стока от китайски сайт. Днес имам съобщение от китайчето,че ми предлага фул рифънд,но ако променя причината от неполучена стока на стока неотговаряща на описанието.Това редно ли е?На мен не ми пречи да я променя,но да не стане проблем или да е някаква уловка?

# 619
Не променяй нищо. Ако промениш, Пейпал ще те накарат да върнеш стоката за твоя сметка, за да получиш парите си обратно. А ти нищо не си получила!!!

# 620
Мерси за отговора,Алекс  Hug
Сега пък ново 20.Преди малко ми се обадиха от пейпал да търсят мъжът ми.Аз вчера верифицирах акаунта му и плащам през него моите неща в ибей.Та ми стана странно защо го търсят.Казах,че е на работа и онзи каза,че ще пише мейл,но все още няма нищо.  Confused

# 621
Здравейте пак и най-вече Алекс Simple Smile
Аз вече писах, но да опресня.
При мен се случи следното продадох артикул, платиха ми го, но ибей ми изтриха търга след няколко часа. В крайна сметка счетох за редно да изпратя артикула, понеже е платен , а ибей изобщо не ми съдействаха със съвет какво да правя и клиента го искаше. Изпратих артикула по възможно най-скъпия начин - бърза, препоръчана поща с подпис от отсрещната страна. Днес той повдига диспут срещу мен и освен, че лъже, че не е получил артикула, лъже и че не сме си писали писма и никога не съм му съдействала, за всичко си имам доказателства (пазя бележките и писмата), но в ибей, ако си селър си прецакан отвсякъде. Мисълта ми е следната. Аз на тоя лъжец пари няма да му връщам, изтрила съм си картите от ибей акаунта. Според вас има ли начин да вземат пари от тях?

# 622
Няма начин да ти вземат пари.
Но ти казах да не му пращаш нищо, защото така правят гадовете - като ти изтрият търга, пуска диспут и 100% е в негова полза.
Нали и пари в баланса нямаш?
И знаеш, че този акаунт няма да можеш да го ползваш повече - нито в Ибей, нито в Пейпал?

# 623
Искам да си сменя курса от този на Пейпал към този на банката. Обаче не мога да намеря как да го направя. Гледах посоченият начин на първа страничка, но не виждам къде е тази категория.

# 624
  • Luxemburg
Искам да си закрия сметка/карта която е регистрирана в paypal и да регистрирам друга карта която е на името на съпруга ми. Той няма регистрация в Ebay и PayPal. Мога ли с моя акаунт да плащам с неговата карта и как да го наяправя? Като пробвам на моя акаунт да въведа новата карта, не ми дава да добавя ново име и билинг адрес (фамилното остава моето и страната си остава БГ, а картата е международна и не е издадена в БГ). Как да действам? Трябва да направя нова регистрация на съпруга ми и там да регистрирам картата ли?

# 625
Мисля, че не можеш да си смениш името на ПП акаунта. Може би е най-добре да направиш нов акаунт в ПП на съпруга ти и него да си го използваш в ибей - за това няма никакъв проблем. Изчакай все пак Алекс да се включи, да видиш какво ще те посъветва  Peace

# 626
Ако акаунтът не е блокиран, само добави новата карта, без да сменяш каквито и да било имена. А след това я верифицирай.

# 627
  • Luxemburg
Алекс1, но така нали няма да е вярна информацията за картата т.е. не са моите имена на картата. Или тях това не ги интересува при положение че за верифициране трябва да имам достъп и до сметката за да проверя кода за верифициране.
И още един въпрос. Ако тази вечер добавя новата карта до колко дни ще получа кода за верифициране, че съм забравила колко дена беше. Понеже уикенда съм планирала да участвам в няколко търга а в картата която искам да закрия е почти празна и се чудя дали да я захраня нея (превода става за 1-2 дни) или да чакам да получа кода за новата карта и от нея да платя?

# 628
  • На един клон
Поне 3-4 дена минаха при мен за кода.

# 629
След като имаш достъп до сметката, се смята, че е твоя. Няма значение името.
Кодът излиза за 3-4 дни, казали са ти вече.

Общи условия

Активация на акаунт