Пейпал - помощ! - 5-та тема

• 44 531
  • 745
  •   1
Отговори
# 630
Няма начин да ти вземат пари.
Но ти казах да не му пращаш нищо, защото така правят гадовете - като ти изтрият търга, пуска диспут и 100% е в негова полза.
Нали и пари в баланса нямаш?
И знаеш, че този акаунт няма да можеш да го ползваш повече - нито в Ибей, нито в Пейпал?
Благодаря Алекс.   bouquet Ммм, да наясно съм Simple Smile Бях предвидила и този вариант и затова съм се подсигурила, но се чудех дали ще пипат изтрити карти и сметки.

# 631
имам някакво разминаване в сметката ми в ПИБ - плащала съм само ларедутски сметки с пейпал,сега гледам Пейпал акаунта,хисторито и ми прати впечатление,че на повечето транзакции си пише Payment to Laredoute Completed -40.00EUR да кажем.За две поръчки обаче има двойни редове,изглеждат така:

23.01.2012 Payment to Laredoute          Completed         -16.00 EUR
23.01.2012 Transefer from Credit Card   Completed           16.00 EUR

Като на едната сума си има минус,а на другата не и Completed е в син цвят,като сложа отгоре мишката и се появява съобщение "Your transfer from your credit card to your Paypal Account is complete "  newsm78 Съответната поръчка вече е при мен пристигнала и всичко и е налично.Какво е това?

# 632
Едното е трансфер от кредитната карта и после плащане към Ларедут. Само не знам защо е минало през акаунта. Идея нямам.

# 633
Здравейте! Преди малко се опитах да платя в ибей с карта,която до сега беше втора и не съм сигурна дали съм плащала с нея изобщо. Верифицирана е. Не ми прие плащането. Може ли причина да е това, че не е ползвана дълго време,година може би.

Последна редакция: нд, 19 фев 2012, 21:06 от sasi6

# 634
Не.
Вариантите са: да не е верифицирана, да няма пари в нея, да й е изтекла валидността, да е блокирана от банката.

# 635
Пари има, внесох ги преди няколко дни специално за това плащане. Няма причина да е блокирана. newsm7

# 636
Моето китайче,пак настоява да променя причината за кейса.Пише следното:
You can escalate the case,and change the type of the dispute to item not as described,you will get a option of partial refund,you can offer a partial refund of US$7.02 for us,we can accept that and end the case.You do not need to send the item back to us,only US$11.64,you make the case more complicated and you do not trust us
Алекс,ти какво би ме посъветвала?

# 637
Бих те посъветвала да не му се връзваш въобще. Ти не си получила стоката и не виждам защо да сменяш каквото и да било.
И келешът хитрува - иска да ти върне само част от парите. Ми да си гледа работата, да се оправя с Пейпал.

# 638
  • Русе
Аз имам Clam за неполучена стока, на който много бавят решението. Ескалирала съм го на 11.02 и пише следното:
What happens next
We'll contact you with any developments or if we require additional information from you by Feb 15, 2012.
15 отдавна мина и никакво движение няма, някаква идея защо е така?

# 639
Преди малко ми отблокираха едни пари по картата,водят ми се налични,а пробвам да платя една стока в Ибей и не става,дава ми някаква грешка  newsm78 Мисля си че може би трябва да изчакам малко да са действително налични може би  newsm78 Другия вариант е да не ми дава да платя защото съм от БГ,но пък адреса за доставка съм го писала УК,едва ли това е проблема  newsm78

Последна редакция: пн, 20 фев 2012, 12:56 от jerry

# 640
Момичета до колко време да си чакам парите в сметката като съм канселирала плащане в PayPAl. Благодарско на всички отзивчиви мами Simple Smile
  bouquet  bouquet  bouquet

# 641
  • София
Момичета вижте какво ми пише един продавач от Ибей:
Hi Im ever so sorry it has printed the wrong email address for my paypal account. Ebay have said to pay you will have to go direct to paypal and input right email address which is .... Превеждам си го, но не знам точно какво иска да направя - да му пратя директно пари ли, не през Ибей. Как да постъпя?

Последна редакция: пн, 20 фев 2012, 17:23 от nikinorum

# 642
  • София
Момичета до колко време да си чакам парите в сметката като съм канселирала плащане в PayPAl. Благодарско на всички отзивчиви мами Simple Smile
  bouquet  bouquet  bouquet
На мен Пейпал като ми върна едно плащане парите ми бяха в сметката след около 4-5 дни. Може би зависи от банката.

# 643
Момичета вижте каков ми пише един продавач от Ибей:
Hi Im ever so sorry it has printed the wrong email address for my paypal account. Ebay have said to pay you will have to go direct to paypal and input right email address which is .... Превеждам си го, но не знам точно какво иска да направя - да му пратя директно пари ли, не през Ибей. Как да постъпя?
И на мен това ми се случи и ми поиска да канселирам плащането, което съм направила и да му платя отново на новия мейл. Аз също не знам точно как ще стане това, питах го и да видим какво ще ми отговори. newsm78

# 644
  • София
Момичета вижте каков ми пише един продавач от Ибей:
И на мен това ми се случи и ми поиска да канселирам плащането, което съм направила и да му платя отново на новия мейл. Аз също не знам точно как ще стане това, питах го и да видим какво ще ми отговори. newsm78
Аз се притеснявам да не би да се опитват да ни врътнат по някакъв начин и после, ако има проблем да не можем да се ползваме от защитата на Ибей.

Общи условия

Активация на акаунт