На мен по ми харесваше като си казваше мнението, обикновено намирах нещо полезно да науча от теб 

Пълзи, вре се навсякъде, има едно зъбче, бях се похвалила тук , че са две, но нещо съм се заблудила. Второто вече 20 дни прозира и не излиза. Онази нощ спа непробудно от 22.30 до 6 ч. Към 5.30 се събудих и не можех да се осъзная какво става и не сме ли се будили. Чак го проверявах дали диша
луда работа. Снощи естествено пак си се буди 100 пъти, от 1 до 3 искаше да си играем.

Да си призная аз съм купила същите, но не намерих ечемичени. Ти каза, че Крум по-добре се храни, ако има парчета за дъвчене, ама при Кирил май не е така. Когато има малко парче и аз му мляскам уж да ме имитира, а той си отвая устата, като жадна кокошка и само се кашля. Нещо не схваща уроците 

. Да си жива и здрава, много щастие и късмет ти пожелавам, и семеен уют!
.
. Не мога точно да кажа какъв й беше подхода, знам, че ги слагаше под час, се беше екипирала с часовник, започна около 5-6 месечна, даже в багажника на количката возеше едно гърне. На 10-11 месеца беше с гащички малката.
.
.
.
.
. 
Влизам да се измия в банята, пускам чешмата и чувам страхотен шум. В следващия момент върху мен се излива вряла вода
на всичкото отгоре всички спят.
А аз за да изляза от банята трябва да мина през струята вряла вода за да извикам мъжа ми.
Страх ме беше да викам да не събудя децата
Видях кърпата наметнах я и бегом на вън а сърцето ми щеше да се пръсне
Веднага извиках мъжа ми и той спря водата и бойлера и се оказа че се е спукала тръбата на топлата вода
чист късмет съм имала че струята не е била точно срещу мен че от там под налягане излиза врялата вода.
После единственото за което си мислех е Добре че не съм била с Виктор или пък каката да е била вътре сама. Не мога да си представя какъв ужас щяха да изпитат.
Вашите мъници страх ли ги е от прахосмукачката
На Виктор не знам какво му става ама от едно известно време го е страх от нея и плаче, а преди това лазеше след нея
По опасни са етеричните масла в кората те могат да предизвикат реакция.
За мен рисковете са повече от ползите и за това ще изчакам

А по някое време в ранното утро започва да мрънка мнооого често и би било невъзможно за мен да ставам по 100 пъти. Явно все пак умората се натрупва и ми идва малко в повече. 

По скоро е като указание, превантивна мярка
И аз ги правя на око
До колкото си спомням някъде между 300 и 500мл. на ден трябва да пие мляко
Нашия режим ако въобще може да се нарече такъв е кърма до обяд. На обяд се кърмим и след това зеленчуково пюре, колкото иска и плодово ако иска
по това време обикновено нямам много кърма и той си хапва доволно количество от пюретата. след това пак кърмене / не гледам часовник, за това не мога да дам часове
/ Към 17:30 - 18:00 му давам каша на око
не знам колко е, но не е цяла порция със сигурност
след това се кърмим и обикновено заспива, до към 12 часа когато пак се буди да яде и след това не им знам бройката

Когато го търсих тогава по магазините ме гледаха като полезно изкопаемо
та си го поръчах, но не помня от къде

Снимките са страхотни
просто е сменила тактиката

А за режим трудно се говори при нас.Ама горе-долу е такъв:Събужда се сутрин около 7 и суче. До обяд суче още 2-3 пъти, към 12-13 ч яде пюре 125 гр. на Хип, след 1 час пак суче, до към 17 ч. суче още 2 пъти, хапва каша, пак суче и до като легне суче още 2 пъти. Вечер гледам да не правя грешката със 6-7 -кратното ядене, а ставам само 1-2 пъти да я храня. Така като ги броя суканията са 10-11 на денонощие. 

и то след като сме направили всички ваксини с/у това - вече си мисля,че именно ваксините са виновни
,