МАРТенче целувчици раздава и иска вече право да застава! - тема 10

• 24 362
  • 736
  •   1
Отговори
# 225
влизам набързо да почерпя за рождения ми ден днес  Crazy

(сори за огромните снимки, но явно много ми се пие Simple Smile)

# 226
lilyrose,Честит рожден ден,мила!Да си жива и здрава и много,много обичана от Марти и Жоро и дано всичко което си си пожелала да ти се сбъдне!

# 227
ЧЕСТИТ РОЖДЕН ДЕН, ЛИЛИРОУЗ !   ura  ura
Бъди здрава, усмихната и удовлетворена мама и съпруга   bouquet
Обичам сушиииииииииии ..... Благодаря Simple Smile

Ние имаме първо попадение в гърнето с тежката артилерия - мисля, че му допада да го използва Simple Smile

# 228
  • София
Привет, момичета!

lilyrose ЧЕСТИТ РОЖДЕН ДЕН! ДА СИ ЖИВА И ЗДРАВА И МНОГО ОБИЧАНА ОТ ДВАМАТА МЪЖЕ!!!

Beta, ЧЕСТИТ РОЖДЕН ДЕН СЪС ЗАКЪСНЕНИЕ! МНОГО ЛЮОВ И СЕМЕЙНО ЩАСТИЕ ТИ ЖЕЛАЯ!!!

Заниметални и образователни играчки/игри тъй като mama_vessy ни заинтригува с тези рингове, моля да споделите какви занимателни и образователни играчки имате или пък някакви игри. Аз като се замисля, май не съм от много амбициозните и досега Виктор е научил ''Гуш"  - подава ръчички и се накланя да го гушнеш, с баща му можем да си го прехвърляме безброй пъти, знае си името и писенцето. Иначе си разпознава всичките играчки, но освен да ги блъска и яде, друго не се случва:)

Слънчев ден Hug

# 229
Ena, аз съм "за" среща, докато все още не е толковааааа студено, не че това ме спира де, сега след малко излизаме. За място на срещата защо да не е някой детски център, чувала съм, че този в Санкт Петърбург е хубав и много мой познати редовно ходят там с децста си Simple Smile))
Звучи добре. Simple SmileХайде да се организираме за четвъртък, за да дадем възможност на останалите мами от Пловдив да влезнат във форума и да прочетат за срещата/ все пак да имаме време да си организираме деня/. Сутрин или следобед?
Да се оплача-пак съм качила кило-кило и половина. #Cussing outСега оглеждам спортните центрове, че не може то така. Crossing ArmsАма това, което съм избрала не ме устройва като час.
Лилироуз, честито и тук!

# 230
Lilirose, честит рожден ден и тук! Много усмивки и много здраве ти желая! newsm59 bdbaloni baloni cheers baloni

# 231
Lilirose, Честито, мила! Много щастие ти желая! smile3525 Tada
С това суши направо ме пращаш в мола, да се почерпя... Simple Smile
За среща и аз съм ЗА! Айде, да го измисляме, а? Място, час?
Сиренце, ако се видим тази събота, с 2 думи да ме светнеш по онзи въпрос, пък ще се посветим предимно на бебешките теми (както обикновено), става ли?

# 232
Здравейте мили мами Hug
Гледам все интересни теми сте подхванали. Дано успея да се включа по някой от тях, че хич не успявам с времето.....Моя син най-накрая прояде, след два месеца дегустация реши, че му е време, ей така изведнъж. Имахме голям проблем с плодовете, тях само ги близваше за два месеца от всички му се догадваше. Но покрай „за” и „против” кисела от миналата седмица реших да пробвам да му направя с натурално царевично нешисте, ябълка и грозде.  Не ми се карайте Praynig, ами прояде, не смогвах с лъжицата да загребвам......Ще пробвам в близките дни пресен плод да му дам да видим дали ще му хареса.
Бишкота и ние сме така от извесно време наскоро си го мислех, моя син започна все по бавно да суче,  преди за 5 минутки беше готов, а сега сякаш на всяка глътка се наслаждава, че и от месец на сам си върна нощното кърмене. На всичкото отгоре когато му се иска да цокне се е научил да ме дърпа за блузата в зоната на гърдите и да вика, когато му предложа настава бурна радост, чак се смее на глас. breastfeeding 
За рекламите по телевизията, на малките деца и бебета им действат като опият, това се дължи в трептенето на цветовете, остават като хипнотизирани.  Не е добре да се заглеждат в екрана изобщо, дори  и телевизора да е включен като фон,  психиката им е незряла все още. Информация, образите, рязката смяна на цветове може да доведе след време проблем с концентрацията и липса на въображение. Бях чела за известното анимационо филмче „Покимон”, че е причинило над 100 епелептични припадъка  при малки деца когато е излъчено за първи път в Япония. Сами единствено гледа телевизия единствено когато му режа ноктите, само тогава може така да замръзне и аз да режа на спокойствие. Иначе понякога така се изкушавам да го оставя пред телевизора и аз да си свърша някаква работа........
Аз тези дни много заета бях да декорирам сладки за едни малки бебчета-близнета които са на един месец. Хайде да ви почерпя

ЧРД на Lilirose  party023  , бъди жива и здрава мила, само хубави неща да ти се случват. Честито и на Бета на патерица  newsm59и да ти кажа, че и моите години започват с 3 , но не се предавам, в гърдите ми бие сърце на 18 годишна девойка, newsm03нали знаеш че душата никога не остарява.....
Сиренце, намирам идеята ти за чудесна да направим сбирка на чужбинските мами, аз се записвам, само тази година пропуснах да не се върна в България, но с малкия много го мислих как да стане.
Хайде оставям ви, изчезваме на вън, че при нас отново лятото дойде, ония ден беше 26 градуса.
П.П. Аз се досещам коя е сестрата на г-жа Стихията Heart Eyes

# 233
~divina~ ако аз съм влизам в тези дето ги молиш, хич няма да ти се карам, аз съм за киселите, според мен са добър вариант за закуска или следобедно ядене, стига да си ги готвиш сама а не от детската кухня.
Крум също се радва на гърдите ми Joy Joy (много го обичам И за това!), понеже спя без блуза и като тръгна да се събличам вечерта започва да маха с ръцете и се смее на глас Heart Eyes

Lilirose аз много не обръщам внимание на почерпките ама с това суши със сьомга направо ме удари в земята, ако Петър си беше у нас, направо съм тръгнала за метро за продуктите. (по принцип не съм голям фен на сушито ама със сьомга не отказвам нищо)

P.S Приемам забележки за правописа и не се сърдя, само че ги оправям трудно, защото не следя много.
А и ако наистина решите да ми редактирате постовете, доста работа ще ви падне.
P.P.S Варненките няма как да не се сетят коя от тях ми е сестра:)

# 234
Заниметални и образователни играчки/игри тъй като mama_vessy ни заинтригува с тези рингове, моля да споделите какви занимателни и образователни играчки имате или пък някакви игри. 

Ние имаме само няколко
Ето ги и тях
http://www.toytownbg.com/index.php?toy=10.4.6796
http://www.toytownbg.com/index.php?toy=10.4.4102
http://moetobebe.bg/toys/3561
http://moetobebe.bg/toys/2361

# 235
Но покрай „за” и „против” кисела от миналата седмица реших да пробвам да му направя с натурално царевично нешисте, ябълка и грозде.  Не ми се карайте Praynig, ами прояде, не смогвах с лъжицата да загребвам......Ще пробвам в близките дни пресен плод да му дам да видим дали ще му хареса.
~divina~ Аз съм за кисела,но направен по подходящ начин,а той е точно така както си го приготвила ти плод и натурално нищесте без добавяне на захар или използване на компоти вместо пресен плод  Peace.
Поздравления за аватара thumbsup Раждането на Венера,от Ботичели ми е от любимите ренесансови произведения,а и приликата не е случайна  Wink

Никога нямаше да се сетя без подсказката smile3506

# 236
ЧЕСТИТ РОЖДЕН ДЕН Лилироуз!!!    party023 newsm59

Бъди много , много щастлива и здрава. Само красиви мигове ти пожелавам!

Благодаря за почерпката , много оригинална - и аз обожавам суши. Виж саке не съм пробвала Simple Smile

~divina~ Сладките са уникални Simple Smile

# 237

Сещаме се но мълчим  smile3505

# 238
Привет  Hug

lilyrose Честит рожден ден! Щастлива мама и Обичана съпруга  newsm51   dazzler1
[/color]

Ена Как успяваш да я накараш да яде, ако не е гладна  newsm78 При Виктор това не може да се получи. Той се опъва като струна и започва да крещи.  Whistling А за кг. ще ги свалиш  Peace А и ти беше ги свалила всичките за разлика от мен  ooooh!

При нас няма проблем с връщане към сукането, даже напротив  newsm78 Сякаш му става все по досадно, ама само през деня  ooooh! А преди когато иска да суче хапеше гърдите през блузата  Joy

Сиренце
Цитат
Ние имаме първо попадение в гърнето с тежката артилерия - мисля, че му допада да го използва
Браво на Марио  Hug А занимаваш ли го с нещо докато седи  newsm78

Майски Всичко ли правите с лявата ръка  newsm78 Защото баща ми ползва и двете ръце еднакво и нищо чудно Вики да прилича на него  newsm78

Tasha А здрави ли са  newsm78

Бишкота Какво ти е творческото вдъхновение  newsm78 ако не е тайна де  Hug

redreny2000 Аз писах за някои. Ето тази   цък  или  тази   цък  или цък Както и най различни кубчета  Peace

divina Страхотни са сладките  Peace Браво майсторка си  Hug

# 239
mama_vessy картонени са, но доста здрави
Много са красиви и шарени
А кулата става мноооого висока

Общи условия

Активация на акаунт