МАРТенче целувчици раздава и иска вече право да застава! - тема 10

• 24 367
  • 736
  •   1
Отговори
# 210
Цитат на Мигео: "майски тук има и други рингове и пирамиди и са с безплатна доставка,но чакаш около седмица http://dev.teodoros.com/index.php?main_page=product_info&cPa … e4cca2a2b360d69ec "
Ха, браво, Мигео, точно същите купих, ама за 7 лв, не за 5 Simple Smile

Буб, Маринелс, и всички други мами - мога да се включа в среща петък към 14.00 - 14.30 или събота, когато кажете  Hug

Анелиса, Рачолина, Майски   Hug

# 211
Аз продължавам да съм в чуденка за столчето за кола  newsm78 не ми се дават много пари, но пък не е без значение сигурността  Crossing Arms [/b]

Ние понеже бяхме в кофти момент,т.е. по-добре щеше да ми е ако вместо 300лв дам 100,но не знам дали си прочела коментара ми,че в магазина ми казаха,че всяко столче ще ми свърши работа за возене,но за сигурност при удар - на по-евтините частите им се пръскали и съответно може да попаднат в око и т.н.,а на по-скъпите се пукат само... Не знам доколко е вярно,но определено ме уплаши и взехме нашето.
Да, четох ти коментара, даже те бях питала колко струва вашето столче, но после видях в сайта колко е цената му Wink Оххх абе малко ми е множко, но ще видя дали няма да намеря нещо по-евтино от някой чужд сайт  newsm78

За софийската среща - въртят ми се идеи в петък след прегледите ни с малката да си останем в София двете,така че ако сте навити за събота бихме участвали и ние...
Маринелс, много ще се радвам да се видим. Аз за момента нямам планове за събота, така че нека и другите мами да кажат как са и да измислим къде да бъде срещата Wink 
Ето и Сиренце веднага откликва Wink  Peace
Peace

# 212
Оххх абе малко ми е множко, но ще видя дали няма да намеря нещо по-евтино от някой чужд сайт  newsm78

Да ти кажа и аз стоях 2 часа в магазин и ще го вземем,няма да го вземем,но накрая прецених че давам пари за глупости,от които мога да се лиша,но ако тогава бях взела по-евтиното столче и се случеше нещо със малката винаги щях да си припомням този момент и да се обвинявам,а със сигурност можеш да намериш подобно качество,но на по-ниска цена от чужбина.Мисля,че Магика–де-Спел беше поръчала Бритакс на много изгодни пари... newsm78

Сиренце - предложих събота понеже петъка ще е тичане по лекари и точно прегледи ни при нефролога е от 14:00часа,знам че за много от вас уикенда е семейното време,но аз само тогава мога да я домъкна тук  hahaha

# 213
Сиренце - предложих събота понеже петъка ще е тичане по лекари и точно прегледи ни при нефролога е от 14:00часа,знам че за много от вас уикенда е семейното време,но аз само тогава мога да я домъкна тук  hahaha
за мен всеки ден е уикенд  Mr. Green тъй като мъжа ми си е от рано в къщи,така че нямам проблем със съботите,бройте ме и мен  thumbsup

Цитат на Мигео: "майски тук има и други рингове и пирамиди и са с безплатна доставка,но чакаш около седмица http://dev.teodoros.com/index.php?main_page=product_info&cPa … e4cca2a2b360d69ec "
Ха, браво, Мигео, точно същите купих, ама за 7 лв, не за 5 Simple Smile
sirence,забележи че това е борса и нЕма такива цени  Wink,кой се минАл-минАл  Wink

# 214
sirence
Цитат
сиренце Аз му го взех като стана на 6м   hahaha
Охххх нещо съм затрила част от написаното  ooooh! и излиза че ти се смея.  Embarassed  Извинявай моля те  Praynig Дано не ми се сърдиш много  Embarassed Не това ми беше мисълта  ooooh!

Ха, браво, Мигео, точно същите купих, ама за 7 лв, не за 5

За покупки над 50лв. е безплатна доставката  Peace

За срещата Оххх и на мен много ми се иска да дойда, нооооо с тази кашлица не смея. Не защото ще заразя някого, а защото от целия разговор само мен ще чуете  Crazy хубава среща и после да докладвате  Hug  А и ако е уикенда ние май ще ходим до Хасково, че нещо кракът продължава да ме боли  ooooh! и ще търсим чекръкчия   Confused

# 215
Ха, браво, Мигео, точно същите купих, ама за 7 лв, не за 5

За покупки над 50лв. е безплатна доставката  Peace

Поръчвала съм от там за по-малко от 50лв.и е безплатна  Peace то и го пише
За град София, доставката е безплатна.В случаите, когато доставката е безплатна, тя се извършва чрез най-изгодния за фирма "ТЕОДОРОС" ЕООД транспорт – фирмен, чрез куриер или чрез Български пощи.
Времето за доставка е от 3-5 работни дни. През периода на кампания за фирмата(септември – декември) до 10 работни дни.

# 216
Мегио Да видях, то го пишело по горе    Blush  Аз четох Доставката е безплатна при:   Whistling Май е по добре да спра да пиша, не ми е ден днес   Embarassed Все обърквам нещо, явно съм по уморена отколкото си мислех  Tired

Лека и спокойна нощ  smile3524

# 217
Успях да ви изчета, много теми сте подхванали. Изгледахме клипчето с Ади, тя заспа и след 10 мин се събуди, така че ми прави компания сега. И аз заплюх зетьове, трябва да организираме турнир някакъв  Laughing На Марис усмихнатите момчета и на Комелина Борис с тези сладки тръпчинки са ми на сърце  Simple Smile Ще им следя развитието  Peace Признавам си без бой, че харесах и моми за баткото  Hug
mama_vessy, направо малкият дявол както се казва, дано бързо да минава и кракът ти.
За ринговете просто съм изумена. Аз подавам на Ади, тя ги пъха в устата и ги ръфа, това ни е играта засега. Показвам й къде да ги нанизва, тя взима и тази част да ръфа  Laughing
За столчето мисля, че си зависи от детето и дали има някой, който стои отзад при него. Ние все още се возим в обратна посока на движението, но аз съм отзад до Виктор и освен това не сме всеки ден в колата.
Като наредиш 2-3 деца отзад в столчета няма как да стоиш при тях. Поне аз не се мъча да се събирам между двата стола, въпреки че успявам все още  Laughing Сложили сме й на Ади едно огледало да я следим какви ги върши и не бързаме да я обръщаме още.
Има  един човек във формуа който наистина  искам да видя и да я гушна и ще го направя някой ден.
Сигурно е излишно да питам коя така те е завладяла,защото едва ли ще споделиш...  Rolling Eyes
Маринелс, интересно, че точно ти попита. Аз се обзалагам, че точно теб има предвид Стихията. Напоследък нещо губя басове, миналата седмица купувах бутилка уиски, но все си мисля, че интуицията си още не съм изгубила  Peace

# 218
Bub в Mothercare видя ли ги столчетата,още са с големи намаления.
мама Веси  Hug

Има  един човек във формуа който наистина  искам да видя и да я гушна и ще го направя някой ден.
Сигурно е излишно да питам коя така те е завладяла,защото едва ли ще споделиш...  Rolling Eyes
Маринелс, интересно, че точно ти попита. Аз се обзалагам, че точно теб има предвид Стихията. Напоследък нещо губя басове, миналата седмица купувах бутилка уиски, но все си мисля, че интуицията си още не съм изгубила  Peace

smile3521

# 219
Мами, чета ви, ама нещо не ми се пише. Хванало ме е творческо вдъхновение и използвам всяка свободна минута за него (а те не са ми много).  Mr. Green

Мама Веси, много е готин Вико с ринговете. И аз си мислех тия дни за такава игра.

Да ви се похваля, че вече ядем месо. За сега се получава, да видим. Но имам чувството, че колкото повече се захранваме (а аз не бързам особено), толкова повече като че ли Дали се стреми да суче. Явно е някакъв психологически момент  newsm78 При вас подобни случаи?

За срещата - още обмислям, че и двете млачихме едни сополи до онзи ден.

# 220
сиренце Аз му го взех като стана на 6м  hahaha  
Следващата играчка която съм набелязала  Laughing е цък  но не съм я виждала по магазините  newsm78 и дето малко ме притеснява че са картонени  newsm78 или това цък или има едни други които са по скоро като купички и пак са 10 на брой.  Peace

Мама Веси ние имаме тези кубчета
Тук ги има в един магазин играчките на тази марка
http://moetobebe.bg/toys/3561

Чувал за спане ползваме вече 3 месеца
Алекс не търпи завивки и за нас това е решението
От седмица вече ползваме зимен

За количката също ползвам чувал, който купих още когато купувах количката
Дебеличък е нашия чувал

Bub на пазара наистина има голям избор от столчета за кола
Ние купихме на maxi cosi
Цените им варират между 250 и 500 и мисля че не са лоши като решение
Ние се спряхме на този модел, но може да разгледаш и другите
 http://www.maxi-cosi.com/products/car-seats/toddler/priori-xp.aspx

# 221

Да ви се похваля, че вече ядем месо. За сега се получава, да видим. Но имам чувството, че колкото повече се захранваме (а аз не бързам особено), толкова повече като че ли Дали се стреми да суче. Явно е някакъв психологически момент  newsm78 При вас подобни случаи?
Същото е при нас.
А за "сестра ми" ще я чакам да си признае (не мислих че ще стане интересно) няма начин аз да я чувствам толкова близка, а тя да не знае че я наричам сестра.

# 222
Времето не става много за разходки, обаче дайте , пловдивчанки, да спретнем и ние някоя среща. Може някъде на закрито, незадимено. То ще е трудно да удържим мъниците, които са доста подвижни вече, но може да пробваме. Simple Smile Желаещи?

# 223
Ena, аз съм "за" среща, докато все още не е толковааааа студено, не че това ме спира де, сега след малко излизаме. За място на срещата защо да не е някой детски център, чувала съм, че този в Санкт Петърбург е хубав и много мой познати редовно ходят там с децста си Simple Smile))

# 224
  • София
Стихия, разпали любопитството. Сега да му мислиш! Ще те преследваме, докато не си кажеш. Аз мисля, че се сещам коя ти е "форумската сестра". Според мен не е Маринелс и аз не съм, друга е.

и между другото, съвсем добронамерено - нито се пише слято. Знам че българския не ти е майчин език и разбирам защо смислово си решила, че се пише ни то, но правописно и граматически не е правилно. Не че е най-важното нещо на света, но всеки път като те чета ми се набива на очи. И все ми се иска да ти кажа, та сега реших, че е време Peace

Последна редакция: вт, 15 ное 2011, 21:46 от Stacked

Общи условия

Активация на акаунт