МАРТенче целувчици раздава и иска вече право да застава! - тема 10

• 24 400
  • 736
  •   1
Отговори
# 195

Да попитам вие ползвате ли зимни чувалчета за количките?[/color

Аз тъкмо от два дни се побърквам да търся подходящо чувалче за нашата количка, всичко обърнах, имагазини, интернет и  още не съм открила нещо читаво на цена под 100 лв. Нашата е ABC design сиво и резеда и искам хем да е подходящ цвят, хем да е топличко, пък и да не е на безумна цена- май изискванията ми са прекалено много, затова не намирам  Embarassed
Приемам предложения! Hug

# 196
Мама Веси, страхотен е Вики  Hug

Леле, леле - какви амбициозни мами тука - и Стихията, еле пък аз  Joy какъв плагиат съм - веднага отидох и купих рингове (Майски, за 7 лв, по-прости са, но са осем на брой и отгоре заършват с патенце; от кварталния магазин за играчки), и започваме и ние да се учим Simple Smile Наистина добра идея, Мама Веси, благодаря (то и Бета беше писала, че ги играят такива игри) -  време е наистина!

Я кажете, сега, който разбира  - каква е разликата между пшеничено брашно и твърд пшеничен грис ? Защото сега взех от любопитство един кус-кус на Мелиса и пише, че е 100% второто, за разлика от бебешкия на Плазмон.

Анелиса, мисля си, че имайки предвид възрастта на нашите бебета (и по-точно това, че от Нова година натам ще започнат да прохождат), ако до сега не сте имали чувалче (от миналата зима/пролет), е по-добре да вземете хубав космонавт, с подвижни крачка, или без такива.

Лъки,  Hug ! Ама не ми се отваря нещо, а аз и без това нямам Фейсбук, но оценявам жеста   bouquet

# 197
Пак сте писали, писали.. Браво, добра активност! Страхотни снимки и клипчета изгледах, много са ви напред дечицата с моториката, много радват!
 Да си дам мнението по някои въпроси, ама ме мързи да търся кой какво беше питал, така че ще карам без обръщения Simple Smile
Чувалче за количките бях обсъждала преди 2 месеца, аз съм с Quinny Zapp xtra, 160 струва оригиналното в магазина. Помолих един приятел със склад за дрехи втора употреба да следи за нещо подобно, след седмица от разговора ми намери страхотно универсално чувалче, което пасна идеално и си го ползвам с много благодарности. Цветът е близък  до този на количката, не е точно същия. в продавалника, и най-вече в ибей ще има много подобни предложения, предполагам.   
 Частни детски градини във Варна, Абц центъра в морската е 600 на месец, Монтесори градината е 500 с транспорта, цените на другите се въртят там някъде. Таксите вървят, независимо дали е болно или просто отсъстващо детето.
   ох, ревна, после пак ще пиша...

,

# 198
Мама Веси браво на умничък Виктор   Heart Eyes страхооотен е!

# 199
Ехооо  Hug

първо за мамите фенове на ФП: http://www.bg-mamma.com/index.php?topic=623288.msg20253060#msg20253060

За ринговете - ние имаме такива с патенце отгоре,но все още не ги редим...

Чувалче за количката - имахме в комплекта с количката,но мен не ме кефи особено,т.е. нещо непрактично ми се вижда или аз все още не съм го "инсталирала" като хората...

Мама Веси - много сте сладки  Heart Eyes

Кати и аз не познавам никой лично, за съжеление или може би за радост. newsm78
Има  един човек във формуа който наистина  искам да видя и да я гушна и ще го направя някой ден. В Интернет срещах съпруга си и си намерих сестра:love:
Сигурно е излишно да питам коя така те е завладяла,защото едва ли ще споделиш...  Rolling Eyes

# 200
Ей, Супер Марио!  Hug
Мама Веси, само аз ли останах да не виждам? newsm78 Сещам се за какви рингове иде реч, ама я и във фейса пусни клипчето!
Уф, айде да доизчитам... По изписаното си личи, че не става вече за дълги разходки Simple Smile

# 201
  • София
Сиренце, благодаря за инфото, сладурче си ти Hug-Утре и аз ще потърся Mr. Green
Анелиса-хвърли едно око в продавалника, може да ти изпадне нещо на достъпна цена Wink
Мама Веси, за ръчичките, за сега Андреа посяга и с двете ръце не мога да определя, но не бих се учудила да е левичарка тъй като ние и двамата с мъжо сме такива LaughingПишем само с дясната обаче Mr. Green

# 202
Сиренце, благодаря за инфото, сладурче си ти Hug-Утре и аз ще потърся Mr. Green
Анелиса-хвърли едно око в продавалника, може да ти изпадне нещо на достъпна цена Wink
Мама Веси, за ръчичките, за сега Андреа посяга и с двете ръце не мога да определя, но не бих се учудила да е левичарка тъй като ние и двамата с мъжо сме такива LaughingПишем само с дясната обаче Mr. Green
майски тук има и други рингове и пирамиди и са с безплатна доставка,но чакаш около седмица http://dev.teodoros.com/index.php?main_page=product_info&cPa … e4cca2a2b360d69ec

# 203
  • София
migeobouquet

# 204
Анелиса, мисля си, че имайки предвид възрастта на нашите бебета (и по-точно това, че от Нова година натам ще започнат да прохождат), ако до сега не сте имали чувалче (от миналата зима/пролет), е по-добре да вземете хубав космонавт, с подвижни крачка, или без такива.
sirence, тогава бяхме с коша за новородено, който има покривало и вършеше работа /а и сме родени в края на март/, но за съжаление не става на летния кош. Имаме и хубав космонавт, но щеше ми се да има нещо, което да пази от вятъра и зимния студ. Благодаря ти за идеите, както винаги си максимално практична  Hug Hug Hug Марио е слънчице и голям сладуран  Heart Eyes

Благодаря и на теб, maiski3, както и на останалите мами Hug Hug Hug  Всеки път за мен е полезно да се допитам до вас, толкова сте отзивчиви и винаги готови да помогнете!  newsm51

# 205
Знаех си ,че Сихията ще ме хапне за таз риба.Но просто аз обожавам морски дарове и риба и не лишавам и децата от тях ,до сега Дара е похапвала /и тази вечер също сме на риба /тон, лефер, лаврак, акула,сьомга, пъстърва и други който не се сещам и си ги харесва и иска още  Rolling Eyes
Ей, мами направо се топя, какви са тез сладурковци  Heart Eyes пу-пу да ги нацелувате хубавичко  Hug

# 206
Майски  Hug  това специално е от Джъмбо има ги навсякъде  Hug

сиренце Аз му го взех като стана на 6м  hahaha  
Следващата играчка която съм набелязала  Laughing е цък  но не съм я виждала по магазините  newsm78 и дето малко ме притеснява че са картонени  newsm78 или това цък или има едни други които са по скоро като купички и пак са 10 на брой.  Peace

Бета ти от къде взе вашата нанизанка, много е хубава  Hug

За чувалчетата за количка аз изрично си търсих количка с чувалче  Peace  И мисля че е много полезна вещ. И тази зима особено. Пази по топло от космонавта и не мисля, че ще ходят дотогава стабилно, но дори и да ходят аз не мисля че ще го пускам.  Peace За малко може би, но през повечето време ще си е в количката  Peace  За цените  newsm78 провери ли в чуждите сайтове, обикновено там са доста по евтини  Peace

racholina И на 2-те ли места не можеш  newsm78

# 207
Успях, не бях видяла първото цък, мама Веси! Браво, страшен е Вики! Peace

# 208
мама Веси, много е сладък Виктор!  Peace Как умело вкарва кръгчетата  Grinning
И аз искамммммм такива за Дара  Wink

Аз продължавам да съм в чуденка за столчето за кола  newsm78 не ми се дават много пари, но пък не е без значение сигурността  Crossing Arms

Дара преди малко заспа....и сега малко ще се разровя на спокойствие в нета. Искам да харесам пуловерче и жилетка, но да не са от изкуствена материя....нещо трудна работа се оказва това. В Ларедут има много готини, но нямат размер  #2gunfire

Софииските мами, защо не вземем да се организираме за среща?
Laughing

# 209
Аз продължавам да съм в чуденка за столчето за кола  newsm78 не ми се дават много пари, но пък не е без значение сигурността  Crossing Arms [/b]

Ние понеже бяхме в кофти момент,т.е. по-добре щеше да ми е ако вместо 300лв дам 100,но не знам дали си прочела коментара ми,че в магазина ми казаха,че всяко столче ще ми свърши работа за возене,но за сигурност при удар - на по-евтините частите им се пръскали и съответно може да попаднат в око и т.н.,а на по-скъпите се пукат само... Не знам доколко е вярно,но определено ме уплаши и взехме нашето.

За софийската среща - въртят ми се идеи в петък след прегледите ни с малката да си останем в София двете,така че ако сте навити за събота бихме участвали и ние...

Общи условия

Активация на акаунт