Януарските хипопотами много скоро ще са мами! - тема 13

• 30 165
  • 727
  •   1
Отговори
# 585
Добро утро момичета Hug Не съм се записвала отдавна, но ви следя и чета за случващото се около вас. Много от нещата за който пишете изпитвам и аз, тревоги, радост, притеснение.....нормално. Тези дно пак не ми беше добре. забелязала съм когато започне да ме наболява ниско голу започвам да повръщам, но така съм цялата бременност. Започнах да си приготвям багажа за болницата, защото разбрах че почти всичко трябва да си нося от чаршафи за мен и бебето, олекотени завивки до конци за секциото Rolling Eyes 
Аз също харесвам козметиката на Себа Мед и ще  купя от нея за миене на бебо а за мезане ще преваря зехтин. Не мисля да ползвам бебешко олио, както и да къпя в началото бебто всеки ден.
Хубав ден мамчета   bouquet

# 586
  • София
мами, "отскочих" за малко при декемврийките и на първа страничка си имат нещо много ценно, което липсва при нас - таймер за засичане на контракциите : http://www.baby2see.com/contractions_timer.html
може ли да си го добавим и ние?

# 587
  • София
Добро утро и от мен!newsm51
Видях, че Шоки е сервирала чайче-ще се възползвам!
... а също и от закуската на ditkins
А за тези, които пият кафенце, да се погрижа аз:

Лумия, очарована съм от шезлонга!
Благородно завидях на БЕБЧО! newsm62
Разбира се:"Със здраве да се ползва!"

Бръмбазелка и Имам надежда-стискам палци бързо да се оправяте! newsm10

Пожелавам на всички ви слънчев и усмихнат уикенд!
sun

# 588
  • гр.София кв.Драгалевци
Здравейте и от мен ето го и десертът ви хиихих

Imam_nadejda-всичко най-хубаво на прегледа и дано няма никакви проблеми.Като се прибереш пиши  Praynig

След страхотната вечер,която искарах вече без запушен нос,днес ми предстои разходка в планината с мм и наще.Идеята е да се разходя и да отидеме до манастира и да запалим свещички за всички.И за вас ще запаля  Hug А сега трябва да посвърша малко работа  newsm79  1dishes  wash и тръгваме.После пак ще ви пиша,дано до тогава имам надежда да се е върнала с добри новини.Чао от мен

# 589
  • Западен парк
Крисита, наблюдения за "СебаМед" нямам, но щом казваш, че в клиниката ще ползват, ще имаш възможност да видиш как реагира кожата на бебето. И ако си доволна - купуваш, ако не - взимаш друга марка.
   Аз без да искам пробвах "Судокрем"(малкото тестерче от "Лабиринт", което трябва да използваме до 14.07.12г). Беше ми се напукала устата миналата седмица от вятъра, и като се намазах с него за проба, два часа по-късно нищо ми нямаше. Сега го слагам преди да изляза до градината (сутрин и вечер) и отгоре малко червило, че от крема устните леко белеят и изглеждам като зомби! И в подаръците от "СебаМед" има кремче за бузките в студа. Него ще го пробвам направо на бебешките бузки.

Ле-ле, Бубанка! И конците даже... А сети ли се да ги питаш дали имат автоклав за стерилизация на инструментите или ги преваряват в тенджера? Какво ли пък ме чака мен в обикновената общинска болница, като разберат, че нямам пари за екип и упойка? Но няма страшно - аз съм шивачка. Все ще успея да се позакърпя някак си...

# 590
  • Across the Multiverse
Добър ден!
След страхотната вечер,която искарах вече без запушен нос,днес ми предстои разходка в планината с мм и наще.
Кати, какво ти помогна за носа, че не мога да дишам от няколко вечери?
на Лумиа шезлонга е приказка!
г-жо Монк, разби ме с последното изречение!  Mr. Green Лесна е твойта, ами ние, дето нямаме опит в шева и кройката? Wink

# 591
Мами помогнете след като три дена бях с ужасяваща хрема от днес почна и  гадна кашлица някъде в темите беше споделено за един много ефикасен компрес за гърло но не мога сега да намеря рецептата  Confused

# 592
Здравейте и от мен!
След 2 дена пропуск в четенето, чак сега успях да наваксам. При мен всичко засега си е наред. Бебо рита много силно, чак се чудя дали не може да ми насини корема отвътре. Броя дните, които ми остават на работа и хем ми се ще да съм си вкъщи, на топло и да не ставам рано. Хем пък много ще ми липсва работата и ще ми е скучно сама вкъщи и само ще се психясвам и ще мърморя на милото.
Sisitaa ако не бъркам компреса беше с мед, а някой слагаха вътре и яйца. Но ако нещата не са добре, може би ще е по-добре да се посъветваш с лекар за някакво по-медицински обосновано лечение.

# 593
Шани, и мойта бебка точно така ме ръчка отвътре и се дупи  Joy И не се спира, приемам за вярно твърдението "Децата нямат спирачки"  Grinning
Lumia, шезлонга е изключително красив, много ми хареса!  newsm10
Jane Doe, и аз съм от търпеливо изчелите, почерпката е великолепна!  Crazy И се заплювам като мераклия за рецептата. Нямам формички с бебешки работи, но някой облак или звездичка ще свърши работа   chef
June, p2424, и аз искам да знам за тези масажи, ако има сайт, пуснете го, за да го видим, моля.

А иначе днес ни монтираха спалнята, затова и не можах да пиша за Бебеманията, колкото и да ми се искаше. Сега чакам да стане 16h, за да пуснем прахосмукачка да оберем стърготините и сме готоооови  newsm44 Много ми е кеф  newsm44
А иначе, от днес съм в 45-те, но почивам от началото на октомври, така че е просто дата в календара, не мога да кажа, че ми е по-различно. А, че не остана, не остана...

# 594
  • гр.София кв.Драгалевци
Gigito-за мен лекът е тигрова мас и чай.Пробвай.За една седмица при мен мина.  Peace

Беше много хубава разходка,запалихме свещички,хапнахме и сега в къщи.Аз се надявах имам надежда да се е върнала от преглед и да се е разписала,но не е.Нищо ще чакаме.Ние ще имаме гости-кумовете ни та трябва да спретнем нещо за хапване и ще ходим след малко да  newsm71  след това набързо си  hang и почваме и ако имам време ще намина пак.Това е от мен.

# 595
Здравейте мамчета, благодарим за комплиментите за новата ни придобивка..то и аз завиждам на бебка, че ще може в такова нещо да се излежава царски Laughing Ех, отсега нататък явно все повече ще ни тормозят мъниците с ритници, неудобни пози и безсънни нощи..живи и здрави да са пък ще търпим. Бубанка, направо ме шашна с тоя списък..чаршафи, конци..накрая сигурно ще почнат по къщята да израждат, че то и поддръжката на сграда е скъпа. Eskyto, честито за спалнята..ние доскоро също дообзавеждахме, голямо облекчение е като приключи всичко..
Аз днес не съм се спряла - пускам перални, простирам и съм метнала една тортичка да правя, ама то това е безкрайна рецепта..правих веднъж подобна и ми отне цял ден и сега си викам "тази е по-различна" ама не - блатовете са готови, продуктите за крема съм си приготвила и чакам да изстинат, че да ги забъркам..то на човек ще му мине апетита докато я приготви...
Хайде до по-късно  Hug

# 596
Sisitaa ,компрес от извара или компрес от сварени белтъци поръсени с пудра захар мисля един белтък на една супена лъжица пудра захар.Потърси и в гугъл не може да не излезне нещо.И мен нещо се опитва да ме тръшне ,за сега съм със запушен нос и лека кашлица.Дано ти мине бързо Hug
Ние днес сме го ударили на мързел.Трябва да готвя нещо ама още не мога да го измисля Grinning Айде приятен следобед мамчета Hug

# 597
http://mama.btv.bg/forum/viewtopic.php?t=2034   

вижте за арниката и раждането

# 598
  • Across the Multiverse
Gigito-за мен лекът е тигрова мас и чай.Пробвай.За една седмица при мен мина.  Peace
Това нещо като едновремешното виетнамско чудо ли е?   newsm78
За тази арника срщам диаметрално противоположни мнения. Аз попаднах на мнения (тук във форума), че хомеопатичните не бива да се вземат превантивно, т.е. без възникнала нужда и ако не се спазва това може дори да усили кръвотечения, да забави възстановяването. Също има риск да не те хване упойката и много др. неща. Общо взето май повече негативи прочетох.

Последна редакция: сб, 19 ное 2011, 16:30 от Gigito

# 599
Мамиии , някой каза че този детски маазин бялата къща имал саит.Че кажете ли кой е?'

Общи условия

Активация на акаунт