Каква е вината на Фатмагюл ?(Fatmagül'ün Suçu Ne ?)~ 61

• 46 567
  • 718
  •   1
Отговори
# 585
Крюелка, а като се има предвид и с какъв глас говори...  Heart Eyes  Heart Eyes  Heart Eyes

Знаеш ти как да бръкнеш в душичката на Cruela!  smile3521 Тука някои го мислят за красив, ръце, коси. Чак пък?! На мене ми дай да си затворя очите и да слушам... А ако е вярно за аромата Cruela тотално отнесе плувката!  smile3505

newsm44 newsm68 newsm44 newsm68 Отбор Керим се увеличаваааа!

Ръцете му, че са хубави, а и той знае как да ги използва - спор няма! Очите му - невероятно излъчване, говорят без думи. Ама гласът му, ах, гласът му... Heart Eyes  Heart Eyes  Heart Eyes

# 586
Крюелка, а като се има предвид и с какъв глас говори...  Heart Eyes  Heart Eyes  Heart Eyes

Знаеш ти как да бръкнеш в душичката на Cruela!  smile3521 Тука някои го мислят за красив, ръце, коси. Чак пък?! На мене ми дай да си затворя очите и да слушам... А ако е вярно за аромата Cruela тотално отнесе плувката!  smile3505

newsm44 newsm68 newsm44 newsm68 Отбор Керим се увеличаваааа!

Ръцете му, че са хубави, а и той знае как да ги използва - спор няма! Очите му - невероятно излъчване, говорят без думи. Ама гласът му, ах, гласът му... Heart Eyes  Heart Eyes  Heart Eyes

Мечтания аромат "Керим"-вдига всичко на крака Joy Joy Joy

# 587
Щом Фатмагюл го обича, коя съм аз, че да кажа нещо лошо?!  Peace

Мечтания аромат "Керим"-вдига всичко на крака Joy Joy Joy

Радвам се, че и болните вдига на крака.  Joy Joy Joy

# 588
  • Пловдив

кликни върху екрана

Ох, колко ги дъвкахме тези въпроси през 1 сезон. Да видим това клипче, как с търпение и тамам, как и двамата стигнаха до моментите, на които се радвахме всички. Трябва да не забравяме посланието на филма, но аз чакам и моята доза любов - показана как грешката има и прошка. Искам заедно с правдата и наканието, да видя победата и на любовта. Двамата един до друг, въпреки всичко, да изградят живота си.

# 589
  • Пловдив
  dettodorowa, ти си знаеш и си права - мечтания аромат "Керим"- вдига всички на крака.

# 590
Това е прекрасното на филма, че няма само едно послание, а много. Всеки може да открие нещо, което друг да не е видял все още.
Ако щете, има го дори това - "всяко зло за добро". Дори самата Фатмагюл го каза на родителите на Мустафа, че изоставяйки я, всъщност са й сторили най-голямата услуга.
Нека онези, които не харесват Керим, се замислят нашето любимо момиче с Мустафа ли заслужава да прекара живота си или с Керим?

Като сравнявам Мустафа и Керим (каква абсурдна мисъл!) какъв ли е аромата на мекотело като Мустафа?  newsm78  Sick

# 591
Отдавна се дразня на Мустафа, че и на екипа на филма. Прекалено място заема. Направо краде от времето на влюбените. И какво толкова му е значението? Колко още може да падне? Да имаш такова момиче до себе си, и да си абсолютен дръвник?! (имам предвид Фатмагюл естествено макар, че той и Хаджер не заслужава) Вече едва издържам крокодилските му сълзи! Оффф яяяяя! (това е от Мурат  Joy)

# 592
  • AMS
Здравейте, дами-мами!!! newsm51
Мили момичета!!! newsm51
И днес те захванали темата яко. Gery, Cruela, Daliabg, - Браво!!! smile3501
Относно образа на К и аз много се люшкам насам-натам. Все си повтарям - Човешко е да се греши! Но ...???
Благодарение на Gery, си върнах лентата - Онази ужасна нощ - По принцип не смятам, че алкохола и дрогата са смекчаващи вината обстоятелства!!! Наистина К тогава действа и с подсъзнанието си - Той я видя пръв. Той искаше да се доближат до нея. Той пръв я хвана!!! и тя ухапа!!! ръката му и се отскубна от него!!!/ А ако не беше така?/ Той се сви от болка. Когато се изправи пред нея, тя беше вече припаднала. После, постепенно изтрезнявайки, разбираше ужасът от случилото се. Той също избяга от местопрестъплението!?
Казвам ви - не приемам оправдания!!! - бил пиян, бил надрусан.
Не съм много съгласна, че е глезен. Ако беше така, нямаше на него Яшаранови да отредят тази роля. Той искаше да разбере какво точно е станало в детайли, да разбере грешката си и да застане очи в очи с ужаса. За това се връща много пъти на мястото. За това видя, че ФГ искаше да сложи край на живота си и ... И ето неговата сила и същност -Разбра, че е виновен и  пое отговорността!!! Отначало малко не осмисляше подробностите, но с течение на времето се отказа да заминава в чужбина и ... Върхът беше когато взе решение да се предаде и да се започне процес.
Ами я си представете, ако НЕ беше се хванал в ръце?
И понеже напоследък наистина съм обсебена от сериала, се сещам за един действителен случай със едно момче. Той като малолетен беше изключен от училище, защото, както казваха тогава, е участвал в изнасилване. Всъщност е присъствал там. Няма присъда, но това беляза живота му за винаги. Не искаше да говори за тази случка. Не успя да завърши средно образование, не отиде в казармата, не си намери приятелка, .... Стана наркоман. И за най-голям ужас, преди около месец разбрах, че е починал. Беше на 30 години.
Извинявайте, но не можах да се удържа.
Поради тази история смятам, че ФГ и К по отделно нямаше да се справят!!! Да се надигнеш от калта, да се изправиш, да кажеш истината, да обикнеш, да Простиш - Това са големи подвизи!!!
Хайде приятна вечер!!!

Последна редакция: ср, 16 ное 2011, 02:02 от di...va

# 593
хубаво клипче, Марианка

# 594

Добър вечер на всички !
Детелинка - добре дошла бързо и приятно домашно възстановяване !
Славенка - желая ти бързо оздравяване  - насочвам цялата си  положителна енергия към теб.

Тази седмица  имам време само да чета, защото ме е налегнала страшно много служебна работа. Надявам се, че до четвъртък ще успея да се включа вече  и с коментари. Това което изчетох до тука ме впечатли много. Това което  се случва в сериала - постъпките на героите, продиктувани от  обстоятелствата могат да бъдат тълкувани по много и различни начини - всеки ги пречупва през собствения си мироглед и житейски опит. Това което ни представят сценаристките - е пречупено през техния мироглед, те представят чрез художествени похвати - един грозен и болезнен акт. Харесва ми това, че ние не просто гледаме филм - по точно сериал, всички имаме отношение както към тематиката, така и към изградените образи. Правят се обсъждания и дискусии които показват социална ангажираност.
Момичета благодаря на всички за преводите, коментарите, снимките, клиповете. Казвам го не за първи път - радвам се, че съм частица от това виртуално семейство / темата за Ф. / Лека и спокойна вечер !

# 595

И една песен от мен

# 596

Круелка, джанъм беним, както и преди съм казвала - Ще дойдеш на мойта!  Wink Wink Laughing Laughing Laughing Laughing

# 597
  • Пловдив

http://www.youtube.com/watch?v=QGnh0q4RuQ8

Като сме почнали с поздравите - малко за разсейване, един и от мен.

# 598

Детелинко , бързо възстановяване у дома ! Hug

Момичета , "бръкнахте" ми в душицата с всичките си коментари.., отново ме върнахте в първи сезон... Спомнете си - 30 епизода омраза , сценаристите и режисьора бяха брилянтни - нищо изкуствено нямаше... Спомням си , че нямаше серия в която да не "цивря" , колкото и пъти да я гледам...

А кастинга на Берен , Енгин, Есра, Рахми ... А Леман как играе във втори сезон , всичките актьори играят перфектно - никъде не почувствах фалш...

# 599
çok teşekkür ederim,къзларки!

di...va
,добре си ни дошла в нашата задружна къща на Беренгинките Hug
Куркума,имаш една бозичка от мен Wink
Крюелко,кардешим,за Мустафа #Cussing out мога да притуря и още,ама си вдигам кръвното на 200 #2gunfire
Марта,ще ти пиша на лични ooooh!         
Мариянка си знае Party
Нели,Герчо, Ривко,Лили,Далия,Кампанулка...няма да ми стигне мястото да ви изредя и пратя по нещичко на всяка от сърце

Общи условия

Активация на акаунт