Каква е вината на Фатмагюл ?(Fatmagül'ün Suçu Ne ?)~ 61

• 46 570
  • 718
  •   1
Отговори
# 570
Гери, състоянието на Ердо в началото бе като на Керим...така че стартът им равен Peace В трезво състояние обаче всичко опира до харектер - и Керим е представен едва ли не като мъжът-мечта...Съгласна съм, че наркотиците и алкохолът замъгляват ясното съзнание, още повече и двете в комбинация...аз не искам да съпоставям драмите на Керим и Фатма, защото за мен те не са съизмерими и аз гледам на това от женска гледна точка - в подобен случай ние можем да бъдем единствено жертвите Peace Мислите ли, Керим щеше някога да се ожени за Фатмето, ако не го бяха принудили, дали някога щеше да я обикне по този начин, ако не бе накаран да живее с нея и да я опознае...
Аз лично не бих могла да живея с такъв човек, какъвто и да е когато е трезвен, защото споменът щеше постоянно да оживява в съзнанието ми всеки път когато го зърнех....но в случая това е сериал и съм склонна да приема Керим само защото е избор на Фатмето, защото тя го обикна, защото той ѝ бе опора, защото той има принос за надеждата, която отново я обвзе, че може да живее нормално...но това не значи, че бих могла да му симпатизирам Peace

# 571
Ердоан съвсем съзнателно си започна тази гадост.
И Ердоан бе пиян и дрогиран като останалите.Разликата м/у Керим и останалите 3-ма е, че К дори в това състояние не насили пряко Фатмето, което говори, че на трезво е добър човек. А останалите 3-ма, дори и трезви, са гадове. У Вурал поне имаше проблясъци на разкаяние.
Гери, в твоите думи също има доза истина. Нещата обикновено не са толкова прости, монетата има 2 страни. Можеа би затова не мога да разбера К,защото досега не съм била пияна и дрогирана (не че е късно да ми се случи това Wink ). Но ти го каза - виновни са, че пиха много и се надрусаха. От това нищо добро не може да произлезе Sad

Керим ми е безкрайно симпатичен образ.
Но за съжаление и той носи вина в тази ситуация. Както и той сам каза, аз не я защитих. Нещо повече, той я видя и им я посочи ... да беше неадекватен, но ... много тежка ситуация ... убедена съм, не е от същото тесто, както "своите приятели", намери начин да поеме отговорност, макар и обстоятелствата да го подбутнаха. С постоянство, всеки ден с думи и действия доказва и завоюва любовта на ФГ.

# 572
Мислите ли, Керим щеше някога да се ожени за Фатмето, ако не го бяха принудили, дали някога щеше да я обикне по този начин, ако не бе накаран да живее с нея и да я опознае...

Мисля, че щеше да я обикне и да се ожени за нея и при друга ситуация. Той я хареса още от пръв поглед (сцената с Ф и овцата). А и тя го хареса (сцената на стълбите у Яшаранови на годежа и после вечерта в градната).

# 573
Мислите ли, Керим щеше някога да се ожени за Фатмето, ако не го бяха принудили, дали някога щеше да я обикне по този начин, ако не бе накаран да живее с нея и да я опознае...

Не само. Той почти беше заминал. Нали това бе идеята след време да замине в чужбина. После до момента със срещата с Вурал, ако Фатмагюл не ги бе видяла кой знае още колко време нямаше да има подадена жалба и дело. Има много ако, които слава Богу наближаващия процес повдига. Бяхме се размекнали от любовни трепети, но вчерашния трейлър ни удари челно като насрещен влак.

# 574
абе когато се събраха отбор Яшаранови да се измъкнат от ситуацията и натъртиха на Керим, че трябва да се ожени за ФГ, Керим не беше никак във възторг.
Той реши да и помогне, когато я видя да се самоубива.
....................

но и тук проличава характера му, той е жертвоготовен.

# 575
И аз мисля, че той щеше да я потърси ако не беше станало нещото вечерта, той я хареса, тя явно също, дори излъга Мустафа за него.
Наистина в началото той не беше убеден, че трябва да се омъжи за нея, но след като я видя със стъклото просто нямаше връщане назад. От там нататък той въпреки погледа и, омразата в очите и , беше до нея. Изтърпя всичко. Той мисля смяташе, че той заслужава нейното държание и искаше само тя да е добре. Чува ли ли сте максимата, че омразата най-лесно може да се превърне в любов. Така стана и с Фатмагюл . мразейки го тя се заглеждаше много усърдно в него, за да го наблюдава и така откри колко внимателен, грижовен и обичлив е всъщност мъжа до нея. Малко по-малко тя свикна с това внимание, хареса и да е до него, почувства се сигурна и го заобича.
Вчера гледах началото на първа серия - че той Керим преди тази случка колкото и сега да реве за тежкото си детство си е абсолютен глезльо. Мерием така го обича и глези. Дефакто той не беше много подготвен за ситуациите след това. А Фатмето е отгледана с постоянния тормоз на Мукадес и Рахми, вечно неразбрал затова. Затова не се учудвам от нея. Тя и силна, калена. Затова прости и продължи. Заради себе си. Тя е истински Сървайвър.

# 576
Керим наистина е глезльо. А за това, че никога не би се оженил за Фатмагюл съм убедена. В първа серия, когато беше с "приятелите" си те го попитаха нямали си някоя, някое местно момиче. Той отговори - абсурд. Самата му връзка с Кристен го доказва. За срещата на стълбите той наистина бе поразен, но после сам каза на Фатмагюл, че щом е разбрал, че тя има приятел се е отказал. То беше светкавица и за двамата. Неслучайно го помнят. Но ако не беше случката сигурно нямаше и да си спомнят вече.

# 577
Здравейте,сладурки!Вече съм закотвена у дома и с огромно удоволствие ви приветствам HugНямате изчитане Laughing И мен ме беше отнесъл втория сезон,но след последния трейлър бързо се приземих-отстрани лесно се забравя,но фрагмана ме удари по главата като с мокър парцал ooooh! Настръхнах от кадрите в подкрепа на нашето момиче!Мисля си сега-оттук нататък как ли ще протече животът им?Вече има и намеса на медиите-ще ги оставят ли на спокойствие да живеят както досега ooooh!За тях вече нищо няма да е същото.Но са заедно и блесналите им погледи ми дават надежда,че ще преодолеят всичко заедно Heart EyesДа се подсладим по този повод с нещичко

чатал татлъсъ

# 578
dettodorowa, да се оправяш бързо!  Hug Hug Hug

Имаш ли си някоя Ebe Nine да се грижи за теб?

# 579
Керим наистина е глезльо. А за това, че никога не би се оженил за Фатмагюл съм убедена. В първа серия, когато беше с "приятелите" си те го попитаха нямали си някоя, някое местно момиче. Той отговори - абсурд. Самата му връзка с Кристен го доказва. За срещата на стълбите той наистина бе поразен, но после сам каза на Фатмагюл, че щом е разбрал, че тя има приятел се е отказал. То беше светкавица и за двамата. Неслучайно го помнят. Но ако не беше случката сигурно нямаше и да си спомнят вече.
Круелка, ей ся ме разби, много си права, Мац, не бях се сетила за тези неща. Глезльото е искал да ходи в големия град. Да, обаче и ти го каза, срещата беше светкавица, т.е. неможем да сме сигурни, тя до какво би довела. И ако се е отказал, както казва той след като е разбрал за Мустафа, защо като я видя във въпросната ужасна нощ, подскочи и се зарадва така. Тъй като беше пиян ии надрусан, смятам, че явно той на подсъзнателно ниво никак не се е бил отказал. Но пък именно това посочване към Фатмагюл беше най-голямата му грешка.

# 580
Детинка, почивай си, мила.  Hug
Славенка, ти как си? Hug

# 581
Все пак в името на справедливостта ще кажа, че ценя Керим. Той също мина през много неща. А за това, че толкова много обича Фатмагюл не съм крайна като bonobo. Жертвоготовността му е продиктувана точно от тази голяма любов. И колко ни трябва на нас жените?! Един влюбен чаровник с говорящи очи и ни е отнесъл вихъра! На него не само очите му говорят. Щом и заговори за това което чувства и сме загинали!  smile3503

# 582

dettodorowa, славенка

# 583
dettodorowа, много се радвам, че вече си на собствен терен!  Hug  Heart Eyes

Тежка дискусия сте заформили тук, момичета. Истината е, че никой никога не може да бъде сигурен какво би станало, ако... само теория, само догадки.

Керим си е виновен, че беше толкова наивен да се довери на хора, които му се искаше да вярва, че са му приятели, въпреки предупрежденията от близките му. До онази нощ той си беше най-нормален необвързан младеж, който иска просто да се забавлява. След това му се наложи бързо да порастне и го направи. Отношението, което търпеше от страна на любимата му жена беше неговото най-голямо наказание за безотговорната му глупава постъпка.
Но... неведоми са пътищата господни. Затова бях постнала тук посланието на апостол Павел до Коринтяните. За истинската любов, на която сме свидетели, невъзможни неща няма!

Крюелка, а като се има предвид и с какъв глас говори...  Heart Eyes  Heart Eyes  Heart Eyes

# 584
Крюелка, а като се има предвид и с какъв глас говори...  Heart Eyes  Heart Eyes  Heart Eyes

Знаеш ти как да бръкнеш в душичката на Cruela!  smile3521 Тука някои го мислят за красив, ръце, коси. Чак пък?! На мене ми дай да си затворя очите и да слушам... А ако е вярно за аромата Cruela тотално отнесе плувката!  smile3505

Общи условия

Активация на акаунт