Каква е вината на Фатмагюл ?(Fatmagül'ün Suçu Ne ?)~ 61

• 46 520
  • 718
  •   1
Отговори
# 660
И аз мисля, че ако ни покажат целувката, то тя ще бъде убийствено нежна, а не страстна. Страстните няма нужда да ги виждаме, те са друг стил.

Мисля си за подсказката от Кампанулка - защо Керим ще плаче? Да не би нещата да се объркват на процеса? Много гадно би било с цялата тази подкрепа... Thinking baby_neutral

Иначе прекрасна сцена ще гледаме как Фатмагюл бърше сълзите на Керим, за разлика от финала на първи сезон.  Heart Eyes

# 661
  • Добруджа
Аз попаднах на една неприятна подсказка, абсолютно непотвърдена. Журналистката щяла да сваля Керим...  Shocked Преди два дни го видях и мислех да не го пиша, но защо само аз да се ядосвам?!  smile3512 smile3521

Керим е толкова влюбен във Фатма, че сигурно изобщо няма да я отрази тази журналистка  Laughing, но нали знаете, че някой жест, ситуация и т.н. видяни през очите на Фатма могат да бъдат изтълкувани погрешно. Сигурно ще има ревност от нейна страна не всичко ще е по мед и масло.  newsm78

# 662
Абе момичета,

вие като си представяте тази нежна целувка - първо косата, после челото, после нослето и т.н. (нещо топло взе да ми става, чакайте да намаля парното) какво точно виждате - Керим и Фатмагюл или Керим и...  Joy  Joy  Joy

# 663
Снимали са на брега на Берлейбей..... ooooh! ooooh! ooooh! точно в събота се разхождах там, разминали сме се само за 2-3 дни! #Cussing out Sad #Crazy
Така щях да се израдвам на нашите сладурчета! Heart Eyes

# 664
Снимали са на брега на Берлейбей..... ooooh! ooooh! ooooh! точно в събота се разхождах там, разминали сме се само за 2-3 дни! #Cussing out Sad #Crazy
Така щях да се израдвам на нашите сладурчета! Heart Eyes
Жалко, иначе можеше и снимки да направиш и да ни пуснеш тук. Били в Огледалното кафене. Ядели бисквити Simple Smile

# 665

Много често си представям целувката- но винаги по един и същ начин- след  прегръдка,Керим докосва с устни плахо ,плахо косата й,после челцето...очите...нослето...и УСТНИЧКИТЕ нежно ,нежно... Embarassed Embarassed Embarassed Embarassed Embarassed

Лилимс Hug и ти като мен си чела много романтични книги за първата целувка....няма да стане при Фатма и Керим хоп от косата,бам вратата с гърба на Керим и после на леглото на Фатма -Керим с травма на гърба,Фатма с ударена глава,седят двама чинно навели глави и Мейрем им се кара ''Неможете ли по полека бе деца,натрапили сте се целите....не целувка все едно на корида сте били....",а Керим засрамен ''Абла,чок мерак джанъм,чок зор....кажи нещо бе Фатма...",Фатма жално поглежда и се чува едно протяжно ''ооооох...''..........

# 666
Славенка добре се появила - надявам се,че вече си здрава и в добро присъствие на духа - видно от споделения сценарий !
Толкова много слухчета за предстоящите серии - но им липсва обединителният ти неповторим сценарий - липсваш на темата!

# 667

Благодаря на всички,че в много труден за мен момент сте до мен макар и виртуално!Наистина положителните мисли помагат много!Благодаря!

# 668
  • Пловдив
Така ние, зрителите се запознахме с Керим.

Тук Керим подгони Мустафа, Фатма за първи път го назова по име.

А тук, за да и докаже, че я обича - се предаде в полицията.

Последна редакция: ср, 16 ное 2011, 17:54 от mariana51

# 669
  • Пловдив

http://www.youtube.com/watch?v=BYMzi89w35s&feature=feedu
кликни върху екрана

Ново клипче на Yaren, от днес.

# 670
# 671

Осъзнавате ли през какво минахме с тези младежи, знаем някой диалози наизуст, познаваме мимиките им, жестовете им,  дори те не вярваха, че ще успеят, а къде сме сега - любов, бъдеще, деца! Какво му трябва на човек?  Party Party Party Laughing Laughing Laughing Laughing Laughing
Единственото, което ме притесняват са сценаристките и достатъчното наброй, оставащи серийки за тормозене от тяхна страна!  Laughing Whistling

[/quote]

Радва ме факта, че ще ходят заедно на терапия при психоложката, но според скромното ми мнение се нуждаят и от терапия при сексолог. Проблема е там. Спомена за онази "черна и унизителна нощ" е оставил дълбок отпечатък и върху двамата, трудно ще бъде забравено и преодоляно -  преживяното тогава. Измина една година - изпълнена с болка и отчаяние в началото, след това с постепенно доверяване, с вяра и надежда за нов живот. Признаха си, че се обичат, ще си признаят,че искат и истинско  семейство / включващо и деца / - но това е най-трудното. Сценаристките трябва да покажат на обществото / респективно на зрителите / решението на този род проблеми - как съответните специалисти и близките / семейството / трябва  бавно, внимателно, с много такт, търпение и най-вече много обич да помогнат на тези които имат нуждата да бъдат подкрепени и разбрани - да им дадат шанса да бъдат "живи" , да бъдат хора, да бъдат обичани, да могат да ходят с вдигната глава в обществото.  Нетърпеливи сме - искаме прегръдки, целувки, искаме ...още ,но това ще стане бавно - ще мине може би още една година, тогава ще станем сигурно свидетели на истинското семейство на К. и Ф.  Сигурно чакането ще си струва / има-няма почти година + 30 серии /- вярвам в това.

# 672
Engin Akyürek
Kanal D’nin sevilen dizisi ‘Fatmagül’ün Suçu Ne?’nin yarın akşam yayınlanacak bölümünde, farklı bir konsept izleyeceğiz. Basın ve televizyon dünyasının ünlüleri, tecavüz davasında Fatmagül’ün yanında saf tutacak
* Yeni bölümde, televizyon dünyasından Fatmagül’e büyük destek geliyor. Dizide, Fatmagül’ün tecavüz davası basına yansıyor.
* Mehmet Ali Birand, ana haber bülteninde davayı ve ona verilen ...desteği işliyor.
* Okan Bayülgen, Gülben Ergen, Saba Tümer, Petek Dinçöz ve Cüneyt Özdemir de, kendi programlarında Fatmagül’ü konu ediyor.
* Dizide ünlüler sırayla ekrana gelerek, kısa sürelerle yer alacak.
* Tecavüz davasının çekimlerinde de, çeşitli kadın örgütlerinin temsilcileri bizzat rol almıştı.(Ayaklıgazete)

# 673
Привет на всички

Slawena

# 674
  • Пловдив

http://www.youtube.com/watch?NR=1&v=SREg7uBapTU

Да си спомним прекрасни мигове от 1 сезон.

Общи условия

Активация на акаунт