Каква е вината на Фатмагюл ?(Fatmagül'ün Suçu Ne ?)~ 61

• 46 527
  • 718
  •   1
Отговори
# 675
  • AMS
 newsm18 newsm18 newsm18 newsm18 newsm18 newsm18 newsm18
Здравейте, момичета, дами - мами!!!  newsm51 newsm51 newsm51
Благодаря ви за всичко, което сте направили в темата!!! newsm44 newsm44 newsm44 
Благодаря на тези дето са ме приветствали!!!  love001  love001  love001
На болничките - много сила, и бързо оздравяване!!! newsm51 newsm51 newsm51
Не ви споменавам по именно от страх  да не пропусна някоя сладурана!!! newsm18 newsm18 newsm18 newsm18 newsm18 newsm18 newsm18
Снощи се върнах на края на 19-та и началото на 20 серия. Това са сцените когато Керим отиде да търси Ердоан / след нападението/ , а намери в къщата Мустафа. Сцените с пистолета дето се насочваше тук към единия, ту към другия. Керим  опря дулото в слепоочието на М и му разказа истината са събитията. А после, с насочен пистолет от М, в челото му, К каза какъв е бил мотива да приеме да се ожени за ФГ - А именно - ФГ не е виновна...Тя няма никаква вина ...Ти я изостави, когато тя най-много имаше нужда от подкрепа. Обичам я ... Сега ме убий ... Стреляй
Та  в продължение на предишния ми пост искам да добавя - Аз харесвам и
обичам Керим!!! Обичам го и го харесвам и с вината му!!! Харесвам, че той избра да изкупува вината си с най-скъпите чувства - обич, любов, сила, търпение...

Моля тези от вас, дето правят списък, коя първа, коя втора, да не се сърдят. Аз съм безопасна игла. Joy Joy Joy Joy Joy Joy Joy
Приятна вечер!!! newsm18 newsm18 newsm18 newsm18 newsm18 newsm18 newsm18

# 676

http://www.youtube.com/watch?NR=1&v=SREg7uBapTU

Да си спомним прекрасни мигове от 1 сезон.

Прекрасно клипче,Мариянка Hug

# 677

di...va,ентусиазмът ти е заразителен,къз LaughingСпомних си и аз колко пъти се връщах на отделните моменти-особено лятото Wink.Имам чувството,че като видя някой жест или мимика,веднага ми изплува в съзнанието от коя серия точно е Joy Joy Joy

# 678
Дива -  "Харесвам, че той избра да изкупува вината си с най-скъпите чувства - обич, любов, сила, търпение... "
  Много вярно !

Да не забравяме, че  по съвет на Мерием  Керим успя да покаже тази си същност - да покаже истинския Керим.  А Фатмагюл прие да види това.
П.П. Аз съм гледала  повторно много повече сериите  от първи сезон, отколкото от втори. Първи сезон определено беше по силен.

# 679

http://www.youtube.com/watch?v=hjhQl_D8ZBU&feature=related

Момичета,какво ли си мислеше Фатмагюл,когато гледаше зад дървото плачещия Керим ooooh!

# 680

http://www.youtube.com/watch?NR=1&v=SREg7uBapTU

Да си спомним прекрасни мигове от 1 сезон.
Чудесно е - ами тя любовта явно си е била там, като скрита картинка в детски пъзел.

# 681
  • AMS
Благодаря ви Детелинка, Марта, Марианка ...

Последна редакция: ср, 16 ное 2011, 20:50 от di...va

# 682

http://www.youtube.com/watch?v=hjhQl_D8ZBU&feature=related

Момичета,какво ли си мислеше Фатмагюл,когато гледаше зад дървото плачещия Керим ooooh!
Може би за пръв път осъзна, че е оценена като човек - той така плачеше, както ако си изгубил скъпо същество - тогава разбра,че наистина я обича - не само на думи. Той беше сам и страдаше за НЕЯ - за момичето Фатмагюл, за човека Фатмагюл.
А аз се разплаках на песента - така ревах и на филма - стисна ме за гърлото и не мога дъх да си поема.

# 683
  • Пловдив
Ех, това плетено цветенце - символ на търпението. Така каза Фатмагюл.

# 684
Цветенцето - плетено, забравено, намерено, скрито, хвърляно, пак скрито, гледано тайно, целувано, изпратено, даващо надежда, пазено, пак целувано - направо си има роля в сериала.   А къде забравиха  "Незабравката".

# 685
  • Пловдив

Снимка от днес. Вероятно от 51 серия.

Последна редакция: ср, 16 ное 2011, 20:50 от mariana51

# 686
  • Пловдив

Още снимки....

# 687
  • Пловдив

И още...

# 688
  • Пловдив

Тия фенове са страхотни....Може би при тази разходка ще се държат за ръце....

Последна редакция: ср, 16 ное 2011, 20:53 от mariana51

# 689
Мариянка - много хубави снимки, ама с тази информация която получаваме - се разглезихме много, даже Мукадесита може да ни завиди. Всичко ни се поднася топло, топло. Благодаря !
За съжаление трябва да напусна - лека вечер на всички ! Имам телевизионна среща с друг чаровник
Ще се видим отново утре следобяд

Общи условия

Активация на акаунт