Каква е вината на Фатмагюл ?(Fatmagül'ün Suçu Ne ?)~ 61

• 46 525
  • 718
  •   1
Отговори
# 645
подсказка от 51 еп.:
Ф ще изтрие с ръцете си сълзите на К!

И животните обичат Енгин Simple Smile

# 646
подсказка от 51 еп.:

Обичам да гледам тази капелка Hug

# 647
Кампанулка, откъде ги вадиш като фокусник зайче - тези подсказки ? Много са хубави.

# 648
  • Пловдив

Ето едно слухче от Меджхул:
Леман щяла да остане сам самичка в живота - и бащата на Вурал щял да почине.

Малко прекаленко като  че ли я наказват  Rolling Eyes Що ли имам чувството,че двете с Асу ще си станат много близки  Thinking

подсказка от 51 еп.:
Уаууу,е тук си плаче за целувка  Embarassed Embarassed Praynig Кампанулкеее, Hug Hug Hug

# 649
Да бе ,целувка ! Толкова бързо ? Трябва да минат около 20 тина епизода и тогаз ! Simple Smile))

Като толкова време чакаме целувка, днес някъде четох, че до края нямало да има такава... Shocked Добре, може и да е партенка. Обаче като как си я представяме?!  Аз например не мога да си ги представя в страстна целувка. Цялото излъчване на Фатмагюл и нейния характер не предразполагат за такова нещо. Дори и Керим не ми дава подсказки в тази насока. Мисълта ми е, че от към романтика ще трябва да разчитаме на собственото си въображение галиба.  newsm78

P.S.
И докато си разсъждавах така campanula сложи потвърждение:

подсказка от 51 еп.:
Joy

# 650
Кампанулка, откъде ги вадиш като фокусник зайче - тези подсказки ? Много са хубави.
От ФБ  страниците на Енгин. Хубави са подсказките, но дано се окажат и верни Simple Smile

Керим: Ф, знаех, че ще искаш да имаме деца! Засега толкова достатъчно ли са? Simple Smile

Слухчето от 51 еп. за Ф и К "ръка за ръка" провокира такива размисли:
52 еп. - Ф и К крак до крак
53 - очи в очи
54 - нос до нос
55 - буза до буза
55 - уста до уста

# 651
Детелинка, към вкусния ти бюрек - предлагам на теб и дамите и чаша вино - за  разкош и настроение.

# 652
От ФБ  страниците на Енгин. Хубави са подсказките, но дано се окажат и верни Simple Smile

Важното е да ни правят щастливи.

# 653
Аз попаднах на една неприятна подсказка, абсолютно непотвърдена. Журналистката щяла да сваля Керим...  Shocked Преди два дни го видях и мислех да не го пиша, но защо само аз да се ядосвам?!  smile3512 smile3521

# 654
Аз попаднах на една неприятна подсказка, абсолютно непотвърдена. Журналистката щяла да сваля Керим...  Shocked Преди два дни го видях и мислех да не го пиша, но защо само аз да се ядосвам?!  smile3512 smile3521
И аз го срещнах това, но не като подсказка, а като шегички м/у фенове на Енгин  Thinking

Ето снимка от снимачната площадка днес на брега на Бейлербейи, докато Берен и Енгин били в някакво кафене.

# 655
  • Пловдив
Круелка,аз си я представям истинска целувка,но много ,много нежна  Embarassed Лека,полека ,първо бузките, после нослето ,после.... Embarassed Embarassed Embarassed Чакай да стана да се поразходя  ,че ... Joy JoyЕх,мечти!!!

Ами предполагам,че ще се появи някоя ,за да накара Фатма да ревнува  Wink Ама Керим е пич,нищо че е мъж  hahaha

# 656
Детелинка, към вкусния ти бюрек - предлагам на теб и дамите и чаша вино - за  разкош и настроение.

А,то си трябва нещо по-така за винцето

# 657

Крюелка,дори и да има нещо вярно в това слухче,нашия сладур така се е вторачил във Фатма,че едва ли ще го осъзнае Laughing Но Фатмагюл ще надуши веднага и ще ми е много интересна реакцията и.

# 658
Здравейте Hug
Благодаря за новините ,прекрасните снимки и интересни дискусии    bouquet
Керим Praynig естествено,че е виновен...и той извървя своята голгота...
още при първите признаци на съвест след изтрезняването,смазан тичаше из селото и не искаше да повярва ,че всичко това се е случило...и когато  видя Фатмагюл при опита за самоубийство - това го довърши...
...а после- да я гледа как страда,да се запознае с безпомощността на брат й,със злата й снаха...още по- голямо наказание трябваше да изтърпи когато се влюби...в жената ,която го ненавижда...поне имаше доблестта и мъжеството да поеме своята отговорност,за разлика от злодеите...не ,че това го оневинява...за такова нещо има ли прошка....ще видим...
ден след ден ;месец след месец...Фатмагюл го прие в живота си,прие помощта и любовта му...влюби се,обикна го... Embarassed може би един ден и ще му прости... Praynig
и...и ние- ден след ден,серия след серия погледнахме на Керим с други очи- видяхме ръцете му,видяхме очите му, видяхме сърцето му...и ние сме на път да му простим...
В началото на сериала го ненавиждах...доста време...но сега си мисля- ако,беше се омъжила след време за съвсем непознат,който не знае за трагедията в живота й - по- щастлива ли щеше да бъде Фатмагюл...ето - една невинна случка- когато я подгони лудия...коЙ ще я разбере по- добре от Керим...
много е сложно ,наистина ,и много е трудно-  почти невъзможно- но...любовта не пита Embarassed
Фатмагюл го обича, а ние искаме нейното щастие...

Хубаво е да имат подкрепата на медиите,на обществото...не само заради случая с Фатмагюл , а и като послание към мъжете- да не се отнасят с жените по такъв начин,като послание ,че никой няма да е недосегаем и ненаказан...

Това не е само един филм - това може да се случи на всяка жена,момиче...
http://mamita-bg.com/2011/11/16/%D0%BF%D0%B5%D1%82%D0%B8%D0%BC%D … 1%88%D0%BD%D0%B0/

Внимание, докато пишехте, в темата бяха публикувани 12 нови отговора.

ooooh! ooooh! ooooh! Joy

# 659

Последна редакция: ср, 16 ное 2011, 18:05 от Lilims

Общи условия

Активация на акаунт