Ин витро Плевен - 5

• 77 109
  • 745
  •   1
Отговори
# 585
Десдемона, разбира се, че можеш да се обадиш на телефона и да си запазиш стая. Затова написах тази информация на всички. Излиза доста по-евтино от хотел Ростов, аз бях там 7 дни до пункцията и останах доволна. Предполагам, че ще може и гараж даже да се ползва, защото има място. Някъде в нета бях намерила снимки, ако се разровите може да намерите и вие. Дано вашия престой там бъде също толкова приятен колкото моя и най-важното увенчан с успех  baby_neutral

# 586
След Десдемонка  Hug и аз се завръщам в темата, оставам пациентка на КИРМ, сега ще се видя с д-р Стефанов, малко ми е терсене  Sick и доста притеснено ама дано разсее съмненията ми. Хайде късмет на всички!

# 587
Макар, че не пиша в темата ви чета редовно. Искам да кажа мнението си за донорските яйцеклетки ,тема в която е замесено името на д-р Емин. Вероятно има голям процент истина в това което казва Vetti ,но не може да се хвърля вината само върху един.Нали разбирате , че даряването на яйцеклетки е един дълъг процес в който участват лекари,акушерки и ембриолози и това не е без знанието на управителя на клиниката. На тези ромки нали в тази клиника им правят пункцията. За д-р Стефанов мога да кажа само хубави неща, много обещаващ млад лекар ,който дава много от себе си. Екипа от лекари и акушерки е много добър и всички са много внимателни,но администрацията доста куца ,като казвам администрация нямам предвид момичетата които са на рецепцията ,те също са страхотни.

# 588
  • Varna, Bulgaria
Зравейте момичета и аз ще съм при Стефанов.На 7,02 записах час за Рилчева.Отказах се от Емин.

# 589
Здравейте момичета,  винаги ми е приятно в този форум Hug Казвам го съвсем сериозно и макар и аз вече да не съм пациентка на КИРМ, влизам и Ви чета с удоволствие.

И аз известно време се "лутах" и чаках Емин, но през февруари реших, че е време да се пренасоча и така записах час при трима други лекари. В крайна сметка избрах лекар в София пред  Стефанов и КИРМ, защото от софийската клиника имат голям опит и добра успеваемост от ЗЕТ и това наклони везните.

На всички ни желая успех от сърце!

P.S. Другият форум е нищо пред този  Wink

# 590
  • Shumen, Bulgaria
kasmetliika, спомняш ли си по каква схема го пиеше - по колко таблетки, преди или по време на самата стимулация, до теста или и след това?“

Извинявам се за закъснението с отговора, но нямах интернет.
Преднизилон пиех 1 на ден до резултата от теста- при мен и трите във Варна бяха отрицателни.
При положителен резултат незнам до кога са го пиели  Simple Smile

# 591
Момичета привет , много благодаря на всички които сте със мен , в един наистина много важен и в същото време много изнервящ период от моя живот , предполагам че всички се чустваме така.Още веднъж благодаря ви от сарце , даже ако не бяхте вие , сигурно да съм полудяла , повярваите ми че чакането за резултатите след трансвера е най- мъчителното и непоносимо нещо за мен - постоянно се питам имам ли симптоми , нямам ли , дали не е  много тежко например нещо което вдигам в ежидневието си в кащи , да излизам ли на ван , да не истина нещо , абе в общи линии много гадно положение , нооооо........ има и един много мн. хубав скрит момент за който като се замисля само , и съм готова още 10000 пати да минавам по тези патеки , а именно как ще гушна едно малко живо сащество с едни големи и чисти очички , междудругото го пожелавам това човече на всяка една от вас сестрички , дори на някоии по 2, а защо и не по три човеченца. Знам , че сигурно трябва да мина може би в друга тема , но за мен вие сте мойта тема , и дори дай боже да иммам положителен тест , винаги ще ви чета , и ще се радвам за сяка една от вас , просто ми станахте някак близки , и постоянно се улавям как се чудя кка варвят нещата при една или друга съфорумка . П>П извинете ме ако имам правописни грешки , но не ми се прави проверка . ЛЕК ден от мен момичета кокичета.

# 592
 Hug Hug Hug Hug Hug Hug
Ветиииииииии миличка наистина ти желая успех   bouquet  bouquet  bouquet  bouquet

# 593
  • pleven
Здравейте, момичета, голямото чакане приключи. Започвам на 03.03. ми е първата инжекция декапептил.
Сега се притеснявам как ще си поставям инжекциите.
Успех на всички.
Благодаря на всички за подкрепата.  Hug

# 594
Вети не търси симптомите, като видиш ей тези EFP ще ги получиш всичките наведнъж Peace Късмета да е  с тебе!Благодаря ти, че сподели инфото си с нас Peace  bouquet
ania12 Няма страшно, късмет! Peace

# 595
  • на брега
Vetti, късмет, много късмет ти желая! Ще повлечеш крак за хубаво в темата, усещам  Peace
Ania12, успех! От няколко дни слагам сутрин декапептил, ако знаеш само колко съм се притеснявала, ноооо не е страшно, нито болезнено. Първата ми я постави приятелка-мед. сестра, следващите - мъжО, и се спавя перфектно.
Момичета-кокичета, стискайте палци!  Praynig

# 596
Здравейте момичета , и на мен ми предстои инвитро в КИРМ и съм доста притеснена.Ще вземем заповедта от фонда на 12.03 и живот и здраве ще се започне маратона.Искам да попитам някоя от вас има ли някаква информация за д-р Петър Иванов,ние ще сме при него.Досега само веднъж бях при него на първия преглед ,понеже не знаех към кой доктор да се насоча и др.Конова ми предложи да е той.Но като чета из форума за него няма почти никаква информация и малко съм притеснена.

# 597
Здравейте момичета , и на мен ми предстои инвитро в КИРМ и съм доста притеснена.Ще вземем заповедта от фонда на 12.03 и живот и здраве ще се започне маратона.Искам да попитам някоя от вас има ли някаква информация за д-р Петър Иванов,ние ще сме при него.Досега само веднъж бях при него на първия преглед ,понеже не знаех към кой доктор да се насоча и др.Конова ми предложи да е той.Но като чета из форума за него няма почти никаква информация и малко съм притеснена.

Ами, той е нов, в смисъл от няколко месеца е в клиниката и все още не  е насъбрал опит, което не значи, че няма да се справя добре, щом е в екипа на доц Конова и щом тя го е препоръчала явно има нещо наум Peace!
Ей момичета-кокичета, няма да се плашите от тез инжекции, те ни доближават до нашето си чудо!
Аз избрах д-р Стефанов. Днес дадох доста кръвчица Sick та имам нужда от малко релакс  Mr. Green

# 598
Здравейте,момичета от известно време само ви чета,но вече имам и какво да ви пиша.Аз също избрах да бъда пациентка на КИРМ-плевен и по конкретно на д-р Стефанов.Днес за първи път разговарях с него по телефона и съм очарована,надявам се и като се видим да не променя мнението си  Grinning.
Пожелавам успешни процедури на всички и мнооого късмет  Hug

# 599
ЧЕСТИТА БАБА МАРТА МИЛИЧКИТЕ МИ!!!
Бъдете живи и здрави,бели и червени,весели и засмени и дано добрата старица да ви донесе тази година на всички по едно прекрасно бебче  или поне да видите 2-те черти Praynig Praynig Praynig

Общи условия

Активация на акаунт