Ин витро Плевен - 5

• 76 958
  • 745
  •   1
Отговори
# 600
ЧЕСТИТА БАБА МАРТА И ОТ МЕН Hug! ДА СМЕ РУМЕНИ ЗАСМЕНИ И ОТ БЛАГА ВЕСТ ОКРИЛЕНИ! Praynig Praynig Praynig

# 601
ЧЕСТИТА БАБА МАРТА МОМИЧЕНЦА-КОКИНЧЕНЦА  Hug Hug Hug

# 602

Ами, той е нов, в смисъл от няколко месеца е в клиниката и все още не  е насъбрал опит, което не значи, че няма да се справя добре, щом е в екипа на доц Конова и щом тя го е препоръчала явно има нещо наум Peace!
Ей момичета-кокичета, няма да се плашите от тез инжекции, те ни доближават до нашето си чудо!
Аз избрах д-р Стефанов. Днес дадох доста кръвчица Sick та имам нужда от малко релакс  Mr. Green
[/quote]

Много благодаря за отговора .Понеже никой нищо не пише за него се притесних естествено  newsm78. Честита баба Марта на всички! Много здраве и късмет през тази година и много  EFP

# 603
  • Shumen, Bulgaria

Честита Баба Марта, момичета!  Simple Smile
За всяка от нас пожелавам щъркела да донесе по едно вързопче  Praynig
Ами да разкажа малко за моето посещение в Плевен...Отидох на преглед и след прегегледа д-р Стефанов ми предложи да махнем миомния възел който имам, защото щял да пречи на имплантирането. Той наистина си е на кофти място, точно където се слагат ембриончетата. И така на др.ден се оказах в Св. Марина и направихме хистероскопия. Направихме я веднага на др. ден, защото трябвало да е в началото на цикъла. Сега трябва да си пусна докуметите за удължаване на срока от фонда. След 2 седм. ще излязат изследванията за миомата.

# 604
Честита Баба Марта и от мен с пожелания за вързопче,за всяка от нас!
Късметлийче,браво че си се отървала от възела,поне ще си спокойна,че няма да пречи.От тук нататък ти пожелавам късмет  Hug

# 605
Честит национален празник момичета кокичета , пожелавам на всики нас , днес и утре да си искараме подобаващо и весело. И другото ми по важно пожелание - всички ние да видим най - накрая положителния тест и толкова желаната бременост , в което аз не само не се съмнявам , аз го предусещам , че така ще баде и ще се получи , вибрациите на всички по горе писали ме навява на това усещане.....

# 606

Ania12, успех! От няколко дни слагам сутрин декапептил, ако знаеш само колко съм се притеснявала, ноооо не е страшно, нито болезнено. Първата ми я постави приятелка-мед. сестра, следващите - мъжО, и се спавя перфектно.
Момичета-кокичета, стискайте палци!  Praynig

Лучиа, Аниа12, на вас как ви обясниха акушерките за поставянето на декапептила, по-точно за иглата? На мен ми казаха да не вкарвам цялата игла, а само половината.....  А при предишния си опит си я вкарвах цялата  Rolling Eyes
Аниа12 и аз стартирах декапептила на 3 март. Следващото ми ходене при Стефанов е на 12-ти. Ако всичко е наред започваме с пурегона на 17-ти.

# 607
  • pleven
Здравей dani781 и на мен ми казаха иглата до половина. Първата ми я постави една позната мед. сестра и тя така ми показа. Със следващите съпруга се справя добре.
И аз съм на 12. при доктора.
Пиши на лични ако можем да се видим, ще се радвам.  Laughing

# 608
Нищо не са ми обяснявали на мен. Личния лекар ми показа. Иглата на 90 градуса и цялата ...

# 609
  • Криворазбраната Европа
Здравейте, момичета! Бързам, за да ви донеса една невероятна новина - на 27.02.2012г. мама radollina33 роди своето момченце Калин. Мама и бебе са добре и вече са си вкъщи! Да им е живо и здраво малкото съкровище и мнооооого да ги радва!!! Ужасно много се радвам, просто не се стърпях да не ви го споделя Grinning

# 610
Да са живи и здрави мама Ради и бебе Калин,разбира се и щастливия татко!Поздравления и дай Боже всекиму!  bouquet

# 611
  • София
Поздравления за Радолинка и бебо Калин newsm51Да са живи и здрави Hug Hug Hug

# 612
Честита рожба на Мама Радолина!Да ви е жив и здрав бебо и много да ви радва!

# 613
Честито ревливо щастие на мама Ради  bouquet

# 614
Благодаря ви момичета!!!
Много , много се надявам и вярвам, че скоро щастието ще споходи всички вас!
Калин се роди след почти 6 години борба със стерилитета - пожелавам ви никога да не се отчайвате и винаги да вярвате!
Благодаря на всички момичета във форума с които споделях когато бях тъжна или радостна, благодаря и на д-р Емин, на Краси Маринова, на Нина Айвазова , на всички които се грижиха за нас в плвенската клиника. Те ще бъдат винаги в сърцето ми!
В добри ръце сте - това са хора мили и човечни....
Стискам ви палци и продължавам да ви чета !!!!!! Hug

Общи условия

Активация на акаунт