Бургаски мамчета щастливи, весели и диви... - 5 тема

• 28 882
  • 743
  •   1
Отговори
# 120
Здравейте, момичета!

Танче, Танче - веселото мамче   ===  вече така ще ти викам, ама се разсееш и за минутка и нещо се отчаяш!!!
GJK, ти си направо майка-героиня в декемврийската темичка. АКо те оставят нищо чудно и до термин да откараш. За секцио до кога ще те чакат - до към 1-ви декември ли или по-рано се планува?

Мами, да питам и аз - ако и моята бебка си остане напречно или седалищно - ясно е, че ще е секцио. Ама ако тръгне да се ражда преди определената дата как се процедира? АКо пр. ми изтекат водите или имам разкритие и контракции? newsm78

Бонбонче, мерси за идейката с макароните - ще си врътна тези дни и аз едни за разнообразие!  bouquet
Mimoza, разпиши се, за да не питам... Hug

# 121
  • Burgas, Bulgaria
january  ако тръгне раждане преди датата влизаш на спешно секцио както му казват.....

# 122
  • DE
Разписвам се! Тука съм още. Не ще да излиза това дете, само си рита порядъчно, колкото да не мога да спя!!:)

# 123
  • Burgas
Здравейте момичета!Днес моят малък Симеон става на 1 месец!Колко бързо мина времето, все едно че вчера бях бременна!Почерпете се виртуално за негово здраве:

Танче, Гери, Нели, радвам се че всичко при вас е ОК след вчерашните прегледи!
Искам да пожелая успех и леко раждане на момичетата, на които в най-скоро време им предстои срещата с бебчетата...Женка, Гери, Мимоза...ще стискаме палци!
Аз ще се приготвям да излизам че ще водя малкия на лекар...ве4е седмица не му минава хремата и нощно време много трудно спи..Дано да не е нещо сериозно...По-късно пак ще пиша..Лек и спокоен ден на всички!

# 124
Добър ден момичета  Hug Аз днес заспивах и се събуждах сто пъти, ама то вече и сънят ми не е като сън...
January,тортички за теб , живот и здраве следващият път задължително ще има...Всички видове романси   Wink
Шоки, виждам ,че си ме питала в коя седмица съм, ох, все още в 32-ра надявам се да поустискам още малко  Praynig
Гери, браво бе момиче , не въднъж съм казвала,че си герой, я бързо казвай каква е тайната и ние с шушоните да я избутаме  до там  Laughing Много се радвам, че всичко с прегледа е окей...
Нели, супер, че всичко с кардиолога е минало добре, след като кръвното ти е  бетон , мисля няма да за какво да се притесняваш, аз от време на време също имам сърцебиене, но имам и проблеми със щитовидната, последният път тсх-то ако трябва да вярвам на изследванията ми се беше покачило доста, понеже намалих дозата заради сърцебиенето и пак се наложи да я увеличавам, въпреки ,че за изследвания през 10 дни беше много съмнително и на док. също не му се вярва, но за всеки случай увеличихме дозата , както каза док . за собствено успокоение  Wink
Таня и ти най-накрая си се срещнала с Попов, радвам се ,че си доволна от срещата.....

# 125
Честита месечинка на Симеон. Peace Laughing
Танче,няма да се даваш на лошите мисли.Всичко ще е наред с бебчето. Hug
А моят корем нещо много се смъкна долу. Rolling EyesДали пък досега не е било обърнато бебчето с главата на долу и сега пак си седна на дупето? Thinking

# 126
Жени, честит ви първи месец!  bouquet Сигурно времето минава неусетно с бебчо..  Hug

# 127
Jeni_r - наистина много бързо минава времето и малкия сладур е станал на един месец. Честито на малкия Семион и благодарим за почерпката Simple Smile smile3525

January -  и при мен бебето е все още седалищно. Попов каза, че може да се обърне но е малко вероятно. Не че това е важно за мен нали ще съм със секцио. По-важното е при мен да не тръгне само, затова ми каза да си пия магнерота до края. Но знам че за теб е по-важно да се обърне. Посъветва ме за едно упражнение, което се прави по 15 минути на ден: Сядаш по колене и надупена лягаш с ръце напред. Под главата си поставяш възглавничка за да ти е по-удобно. Ох незнам дали ме разбра newsm78

Последна редакция: вт, 15 ное 2011, 13:17 от tania_burgas

# 128
Ей,момичета,тези от вас,които ще раждат в Девата видяхте ли,че в петък стартират салса танците?И среща със собственикът щяло да има,да се задават директно въпроси към него. Peace

# 129
Ей,момичета,тези от вас,които ще раждат в Девата видяхте ли,че в петък стартират салса танците?И среща със собственикът щяло да има,да се задават директно въпроси към него. Peace

ДА ДА ВИДЯХМЕ  Simple Smile БЛАГОДАРИМ ТИ ДЕЙЗИ:)

# 130
Ей, че бързо минава времето! Jeni_r, още много месечинки да натрупате заедно с малкия Симеон и много да си се радвате!!!
JENKA, да знаеш, че и на беба съм обещала да опита на мама от любимата пастичка и че вече ми текат лигите за едно романсче!!!
Танче, за това упражнение за обръщане на бебето и аз четох на доста места, ама понеже на места се споменаваше като опастност преждевременно раждане, реших да го стартирам като вляза в 9-ти месец.

# 131
  • Across the Multiverse
Разписвам се! Тука съм още. Не ще да излиза това дете, само си рита порядъчно, колкото да не мога да спя!!:)
Успокоих се, спирам да дебна... засега.  Mr. Green Миме, да вземеш всеки ден на мен да се отчиташ ли, че се побърках да те мисля! Simple Smile
jeni_r, честит навършен месец на малкия Симеон! Да ви е жив и здрав!

# 132

Танче, за това упражнение за обръщане на бебето и аз четох на доста места, ама понеже на места се споменаваше като опастност преждевременно раждане, реших да го стартирам като вляза в 9-ти месец.

да и аз мисля, че е по-разумно от 9-тия месец  newsm10

# 133
  • DE
Герчо, ще взема всеки ден да ти пращам смс.
Да се оплача - от вчера звъня в Света София, чак днес благоволиха да вдигнат. Питам за час за Люцканов - нямало свободни. Казвам, че вече съм на термин и трябва да ми види, а отсреща - "Съжалявам, няма часове, нищо не мога да направя"..и ми затвори телефона  Sick

# 134
  • Бургас
Мимоза, за утре ли звъня да питаш за часове за Люцканов?Нали и аз съм при него на ЖК и утре съм за сутринта записана.И така като те чета може да сме няколко за един час записани.

Общи условия

Активация на акаунт