Бургаски мамчета щастливи, весели и диви... - 5 тема

• 28 883
  • 743
  •   1
Отговори
# 150
О и на мен от скоро почна да ми тече кръв от носа  newsm78, но не съм го свързала с бременността. А се появи именно от към 6ти месец като влязох.

А за електронното запазване - да има го от този месец в началото някъде го въведоха за Св. София.

# 151
  • На морето!
Влади, недей така, момиче, по-кротко. Аз като минавам с прахосмукачка после ми трябва поне половин час почивка преди да мина с мопа. Друг е въпросът, че като поседна не ми се става. Но ако не е домакинстването ми отдавна да съм се обездвижила тотално.
Аз сега съм на вълна преподреждане на детската стая и въобще ни ми хрумва как по-точно ще го направим този номер, стаята не е малка, но ми се иска и двете легла, т.е. кошарата и леглото да са на едната стена, а отсреща гардероб, скрин, тв и т.н. така остава място и за игра, но когато стените са заети ми изглежда като казарма.
М-у другото в момента в Аико има промоция на един комплект за детска стая- бял- кошара, скрин и гардероб, нелоши, за 300лв. Ето я

# 152
  • Бургас
mimoza, obadi se na Luckanov i mu kaji, 4e prenosva6 i nqma 4asove za nego v sv. Sofiq i toi bi trqbvalo da ti kaje koga da otide6 bez da 4aka6 ne4iq dobra volq da te pusnat.
Yanuary, moje bebeto da e natejalo i da se e puknal kravonosen sad, dano. Ama po4ivai si vse pak. Mai gnezdeneto te e hvanalo, a?
Nie dnes bqhme na rojden den na edin malak sladki6 i sega sme tolkova prevazbudeni, 4e ne vqrvam da spim taq no6t. Nqma problem ama edna glava me cepi... Haide leka no6t ot nas!

# 153
Рени,и аз така чистя,на почивки.Скоро може и да минавам с прахосмучката единия ден,а с мопа на следващия. Laughing
Аз видях линка на бялата стая от "Аико" във вашата тема и наистина е на страхотна цена.Аз кошарата я харесах на място в магазина(ходихме колективно с момичетата на 5-ти и тогава имаше 9бр налични),струваше  80лв и е с малкия размер 60 на 120см.На мен ми трябва само кашара,т.к бебето ще вземе тази зима стаята на баткото,а там има достатъчно място за дрехите и на двамата.Но и като,че ли ми се иска да купя по-големият размер легълце-120 на 70см. Thinking

# 154
  • Бургас
Добър ден!

Най сетне се прибрахме!Бяхме на ЖК и на педиатър за малката.
Днес ми слушаха тоновете.Ама голям калабалък беше пред кабинета на Люцканов.
Хайде, спокоен следобед!По-късно ще се разписвам по-подробно  Simple Smile

# 155
Здравейте момичета:)

Днес никакви ви няма. Къде се губите, как сте. January как си и ти днес?

# 156
  • Across the Multiverse
Шоки, какво е това реднденце до кафенцето, да си настържем бисквитката като попарка ли? Wink

# 157
Здравейте, момичета!
Аз станах - поошетах още малко и после ми дойдоха на гости две дружки - ама ги чаках с бебета им/девойка на 8м и момък на 9м/, пък те взеха, че сами се появиха. Е, наприказвахме се едно хубаво и така.
Кървенето от влагалището спря още вчера, а от носа - ту спира, ту пак се появява малко. Но на мен то по не ми е притеснително. Усещам си я бебка и ми е по-спокойно.
Иначе и аз уж се старя да чистя на порции, за да не се претоварвам, ама в неделя така само минах с прахосмукачката и до там, та вчера реших, че трябва всичко да си свърша, а не да го отлагам. Ама все не стигам до разни детайли, които ме дразнят - вратите да забърша, прах има по библиотеката и гардеробите, хладилникът е за миене, прозорците съм набелязала. Едва ли като родя ще имам повече време и сили точно за тези неща и се надявам да са ми на заден план, а бебето и аз да сме си приоритет.
За днес в плана имам само да си сготвя и другото и на легло става - учене, четене, филми и т.н.
Утре ще съм на ЖК - трябва да ми издадат 45дневния болничен преди термина и от петък вече съм пак в болничен.
Аз от сега си мисля как ще празнуваме с милото Коледа и какво ще шравя, украсявам и т.н. ... а може да раждам по това време, ама нищо - за мен винаги и самата подготовка и планиране за празници ми е голям кеф!
Милото днес като го пращах да пазарува се срещнал с майчето си и тя започнала да му вкарва коментари, защо сме искали да кръстим детето на него/Стефания/, толкова ли е самовлюбен? После питала директно защо не го кръстим на нея, та да е по-ангажирана, 'щото на когото кръстиш детето имал конкретни ангажименти... Като чух първо запалих, ама после си викам - струва ли си -в крайна сметка, ако сега не е ангажирана и ако си мисля, че само името ще я склони на нещо - мерси! Да ми е здраво детето и ние, пък ще се отгледаме и ще си израстем като всяко друго дете!

# 158
January - радвам се, че се разписа и че всичко е наред. Цял ден те чаках да се разпишеш и ако не беше го направила  щях да ти звъня. Звучиш ми добре и спокойна бравоооооооооо. Но моля те по-полека с тези задачки. Помоли и мъжа ти да ти помогне. И аз планувам такова почистване от другата седмица примерно, но ще помоля майка и мъжа ми за помощ. Иначе това ще е много изморително за мен, а и се страхувам да не стане някоя бела накрая.

# 159
January - радвам се, че се разписа и че всичко е наред. Цял ден те чаках да се разпишеш и ако не беше го направила  щях да ти звъня. Звучиш ми добре и спокойна бравоооооооооо. Но моля те по-полека с тези задачки. Помоли и мъжа ти да ти помогне. И аз планувам такова почистване от другата седмица примерно, но ще помоля майка и мъжа ми за помощ. Иначе това ще е много изморително за мен, а и се страхувам да не стане някоя бела накрая.
PeaceТанчето се е изказала точно.Влади,само ще добавя,че свекито ти се държи като типично свеки. Rolling Eyes Shocked

# 160
  • Бургас
Януари, и аз споделям мнението на другите мами- да отстъпиш тези домашни задължения на помощници, все пак няма да е за постоянно.Аз днес като бях на преглед и попитах Люцканов дали мога вече да ставам да домакинствам малко -чинии, малко чистене, подреждане и не само, че не мога, ами и ми каза да сменя "Магнерич" с "Магнерот" и да си лежа.Пита ме дали имам болки, втвърдявания, зацапвания и така.Ще стискаме докато можем, другото е Божа работа  Simple Smile .Слушахме и тоновете.
Гледа ме на ехограф, бебче си дивее вътре.За пръв път и той ми каза пол Simple Smile .По главичка вървим с 2 седмици напред още от няколко месеца и така.Според Попов - също бебче е по-едричко, както беше и с Мария:) Абе живи и здрави, ще ги видим сладурчетата ни, само Бог да е с нас!
Обаче пазенето му е майката!
Днес докато чаках пред лабораторията в Св.София, едно момиче, на което му вземаха кръв, на излизане колабира.Добре, че беше с приятеля си.Само видях как изведнъж взе да огъва краката на неопределена страна и добре, че приятеля й я хвана и я сложи до мен на пейката.И се уплашиха много.Обаче аз веднага извадих водата на Мима и взех да я мокра на китки, чело, врат, да й разгръщам блузата, за да може да си диша спокойно.Много се стресна и тя, и момчето.Само каза, че пред очите й е черно и не вижда и това е.Надявам се вече да е по-добре!
Хайде, сега е ред на останалите мами, които не са дали отчет, да го сторят:)

# 161
Бонбонче,сега си спомних,че и на мен през миналата бременност веднъж като ми вземаха кръв припаднах,по-скоро чувах,ама всичко ми беше черно и подкосих краката.Оттогава половинката е винаги с мен.Браво,добре звучи всичко с теб и момъка.Момък е нали? LaughingТи всъщност нямаш зацапване вече нали?

# 162
  • Бургас
Бонбонче,сега си спомних,че и на мен през миналата бременност веднъж като ми вземаха кръв припаднах,по-скоро чувах,ама всичко ми беше черно и подкосих краката.Оттогава половинката е винаги с мен.Браво,добре звучи всичко с теб и момъка.Момък е нали? LaughingТи всъщност нямаш зацапване вече нали?
Мдаа, на мен така ми беше станало лошо като ми вземаха отначало кръв за Васерман и останалите.А тогава трябваше и да ходя по разни банки, че мъжо тегли кредит и ..., ужас ми беше.И аз все гледам да има някого покрай мен в тези случаи.
Момък, да, да видим да не си плюят на дипломите 4-те доктора, които видяха мъжки атрибути , без да съм отваряла нито веднъж аз въпроса за пола  Mr. Green
Зацапване имах леко преди 2 седмици, но то ми е така от 5 месец.Аз и одеве питах ако някой пие "Магнерот" може ли да ми каже цената?

# 163
Бонбонче,за "Магнерота" нарочно не ти отговорих,защото моя мъж преди( когато си мислех,че имам контракции и си го самопредписах )ми купи едно блистерче но да не те подведа за цената затова замълчах.

# 164
  • DE
Шоколадово бонбонче, около 12 лв. си го купувах. Обаче май е само 1 блистер. Скъпичък е..

Общи условия

Активация на акаунт