Бургаски мамчета щастливи, весели и диви... - 5 тема

• 28 868
  • 743
  •   1
Отговори
# 165
  • Където морето целува небето...
Привет от мен след дъъълга разходка. Да ви се оплача, че едвам вървя. Днес от нас до спирката ми отказаха краката по едно време. Просто усетих как немога да стъпвам. Нещо ставите ми оказват, а къде е още тя... Със Сабинка ходихме за прежда и само посядвахме да си почиваме по пътя. Може ли да съм станала като някоя бабка от сега  newsm78.
На всичко отгоре имам стягания в корема от вчера и се чудя да почвам ли пак Магнерота, че имам още наличен. Може ли да са подготвителни контракции или е рано? Не ме боли както в началото, даже нищо не усещам, само втвърдяване.
Януари значи на който го кръстим, той има отговорност, така ли? Да знам аз да се ориентираме докато е време, че нашето с това име няма кой да го гледа горкото  Mr. Green. Свекитата са такива, не обръщай внимание на Г-жата.
Бонбонче, много лошо това с момичето. Радвам се, че пр теб всичко е наред.
Магнерота последно го купих 29,63 лв. за 4 блистера (значи 100 таблетки).

# 166
  • Бургас
Сузи, може да са контракции.Те могат да се появят още в ранна бременност.А защо са ти спрели "Магнерота".Изпий си го докрай, щом го имаш в наличност.А само да ви питам има ли някакви странични ефекти върху вас или не?
Сузи, на моя мъж прякора му е Скузи и кой ли път ще те объркам, но не се сърди, засега внимавам  Laughing
Днес казах на Люцканов, че в скоро верме не съм пила "Но-шпа" при болка /имала съм само няколко пъти някаква болка, неопределена ми беше и не знаех дали е от бебо, яйчници, от това че ми се пишка и т.н./ и той ми се накара.Каза, че мога да приемам "Но-шпа", "Спазмалгон", "Бусколизин" и не е добре да се търпят болки.

# 167
Ами спрях го, защото спряха и гадните контракции и направихме схема за постепенно спиране. Все пак го пих от 13-та седмица 3*2. А и с Малтофера не ми се пият и други хапове. Мисля да пия пак и на другата консултация да видим как е положението. Поне не ме боли, а и усещам бебо и не се шашкам.
Но Шпа си пий. Аз като бях с болките и ми го изписаха заедно с по един Спазмалгон на ден, но трябваше да е не повече от 5 дни(Спазмалгонът). Мисля, че не е много препоръчителен.

# 168
  • Бургас
Мами, вижте какво копнах от декемврийската темичка:
GJK  днес в 15.30 часа е родила две прекрасни девойки Стефани и Теодора!

Нека са живи и здрави малките принцеси!Да радват много мама и тати!На мама скорошно възстановяване и всичко най-най!

# 169
Браво на Герито! Честити и принцески! Да са и живи и здрави и много радост да и донесат!

Някой ако има повече новини да ни пише. Ах, много се радвам!!! Трябва да ги полеем  Simple Smile!!!

# 170
Ехееее, направо очите ми станаха ей такива  Shocked !!!! Да са й живи и здрави малките принцески  newsm06  
От много хвалене, че е удържала фронта, какво стана не разбрах направо  Crazy

# 171
Ехааааааааааа  newsm44 срахотна новина Simple SmileSimple SmileSimple Smile

Гери браво мила. Да са ти живи и здрави малките принцеси и много да радват мама и тати, а баткото много да ги пази. На теб бързо възстановяване. Ех ама много се радвам.

ЗА ТЕБ ГЕРИ:  newsm51 newsm51 newsm51

Последна редакция: ср, 16 ное 2011, 21:57 от tania_burgas

# 172
  • Across the Multiverse
Бравооо! Много хубава новина! Да са живи и здрави малките госпожици! Поздравления за мама!   bouquet

# 173
Е,Гееееееери!!!!Да са ти живи и здрави щерките,и много,много радост да ви носят. newsm51 newsm51 newsm51
п.п Аз си ги очаквах Стефи и Теди днес или вчера ама пак се разревах от новината.Все едно леля съм станала,така се вълнувам.Ще пратя милото за едно винце да полеем появата на малките принцеси. Laughing Laughing Laughing

# 174
Герииии, много се радвам - честити девойки!!!
Много здраве ви пожелавам - и на тях, и на теб, и на цялото ти семейство!!! Чакам те с подробности за цялото събитие и после от кухнята - как се справя майка с две бебета на куп!!!
РАЗПЛАКАХ се като прочетох и отивам при милото и му казвам "Имам новина, ....." и той, ама що плачеш, а аз "Ами много се радвам за тях, много!"

newsm51 newsm44  261uu newsm51 newsm03

Бонбонче, днес на мен мъжът ми ми купи магнерот, че нали ми увеличиха дозата, та взел го е за 26,81лв 1 кутия - 5 блистера/ощбо 100 таблетки. Обикновено ми купува лекарствата от Марешки/има до 3-та поликлиника/ и винаги там ни излиза най-евтино. Аз мисля, че не етвърде скъпо, защото преди него за същия ефект ми бяха изписали едно двойно по-скъпо.
Странични ефекти не мога да кажа, че има - освен че действа малко разхлабващо, но понеже пия ампули с желязо и за хемоглобина, а те са с обратен ефект - не мисля, че изобщо усещам тази добра страна на магнерота.
Suzito85, според мен можеш да усещаш стягания на корема и в 6-ти мес. Аз лично от началото на 7-ми започнах магнезиевите добавки именно заради такива стягания, но при мен не бяха често и затова в началото по схема 3*1, а после 2*1. От началото на 8-ми месец обаче супер много се засилиха контракциите и си  мисля, че вече става въпрос именно за подготвителни и въпреки, че не са ми болезнени, док след прокървяването вчера увеличи дозата на 3*2. Според мен си изпий наличните таблетки - не виждам на какво могат да навредят - и без това действат след натрупване в организма, а си още далече от термин, че да ти попречат на контракции за нормално раждане.

А относно страничните помощници за дом.задължения - ясно е, че на свекито не мога да разчитам, щото не склонявам да кръстя беба на нея и за цялата бременност сме се видели 3-4пъти за по 30мин. Мачето ми пък е доста далеч от мен и ще я видя най-рано около Коледа.  Най-добрата ми дружка е със здравословни проблеми вече 6месеца и е по болници и лечения... Не ми беше идеята да звучи като оплакване, затова спирам -  на милото ще наблягам, а не на престараването и по малко всеки ден, та ще се наредят нещата. Просто не направих добра органоизация за себе си вчера, ама си мисля, че си взех поука!

ОООО, много се радвам за Гери и бебките!!! Много, много, много...  bouquet  bouquet  bouquet

# 175
Момичета, в еуфория съм - превъзбудих се като прочетох новината за Гери!!! Преди няколко дни беше Ваня и като върна лентата назад - хубави новники!!!  Ами, станахме си някак близки в тази темичка, а и на живо се виждаме - познаваме се... и е готино да се случват нещата!!! Ще се стягам от тук насетне за много сълзи от щастие, щото всички трябва да се изредим!

извънредно включване, ама ми е едно хубаво и да, както каза Suzito85 - трябва да полеем събитието, ама много поливане ще ни се събира занапред

# 176
Ехааа страхотна новина, честито Гери да са ти живи и здрави дъщеричките, много се развълнувах и аз:)) невероятно чувство:))
Бързо възстановяване Гери и скоро да се прибирате и гушкате у дома!

# 177
  • Burgas
Герииии, честито и от мен!Супер новина...да са живи издрави бебките..много да ви радват и баткото много да се грижи за тях!Дано и за теб е било леко раждането и бързо възстановяване!Ще те чакаме с подробности да разкажеш!

# 178
  • Burgas, Bulgaria
Гери да са ти живи и здрави момиченцата много да ви радват

# 179
ЧЕСТИТО ГЕРИ! ДА СА ТИ ЖИВИ И ЗДРАВИ МАЛКИТЕ КУКЛИЧКИ....А ТИ БЪРЗО ДА СЕ ВЪЗСТАНОВЯВАШ  bouquet После  да разказжеш как е минало всичко... Simple Smile

Добър вечер момичета, днес установих ,че вече имам проблеми с нервите, не мога да се сдържам да му се невиди, изпадам в истерии, постоянно се ровя из нета  и се хващам за най-малкото нещо, изплашено ми е едно такова, всъщност мисля ,че знам на какво се дължи това, преди водих доста социален и динамичен живот , а сега с това лежане и притеснения все едно не съм аз... Cry
Сдухах се вече..., аман  ooooh! Сутринта към 4-ри часа се събуждам и няма заспиване до към седем, изморявам се ..., леле луда работа е... наоплаках се... Confused

Общи условия

Активация на акаунт