Бургаски мамчета щастливи, весели и диви... - 5 тема

• 28 862
  • 743
  •   1
Отговори
# 180
Честито Гери! Да са живи и здрави малките принцески Simple Smile И скоро трябва да се полеят!!!

# 181
Честита  twin_neutralрадост Гери! Да са ти живи и здрави момиченцата и много да ви радват! newsm51

# 182
О,Жени на точното място се попаднала.Оплаквай се,ние как добре те разбираме.Нито дума от написаното от теб не ми е непозната.Няма как ще изтраем.А твоето е умножено по две.С Гери сте нашите героини.Да си родим живи и здрави бебчетата,а всичко друго е временно,преходно и си струва. Hug Hug Hug
п.п Нямам търпение да науча как са Гери и госпожиците.

# 183
JENKA, насочи енергията и времето към нещо интересно за теб, че си има още време, а истерията до нищо добро няма да те доведе. Само не си позволявай да четеш гадории из нета, че остава и да се депресираш или притесниш нещо. Може да заформиш пак социален живот, ама от по-друго естество - срещи с мами с бебета, та да тренираш смяна на памперси и да трупаш опит - вече има в темата доста бебоци - пък те ще имат нужда от помощ. Знае ли се - може пък супер да се сдушиш с някоя мама и като поотраснат бебетата да щурмувате дискотеките заедно!!! Joy Sunglasses Mr. Green

# 184
  • Бургас
Здравейте, момичета! Мен безсънието пак ме гони и реших да драсна 2 реда!
Малките са дебелани- 3500 Стефани и 2700 Теодора. Дължина незнам, че ММ хич не е бил в кондиция за въпрос! Аз съм ок, Боли малко повече, от очакваното, но днес се надявам да ги видя и всичко да ми мине!
Целувки! 

пп: Деси, хич не ставаш за вестител Simple Smile))

# 185
GJK-честито!!! Да са живи  и здрави малките бонбонки
и да ти носят много радост. Бързо възстановяване.  bouquet

# 186
Добро утро,момичета.
Гери,голям срам,чак сега видях,че няма и два часа след като си родила си ми писала съобщение.Голям срам. Embarassed
Браво на госпожиците,къде ги побра с твоите размери. HugМога само да добавя за момичетата,че бебчетата са родени секцио. Peace

# 187
  • Бургас
Добро утро на всички!

Гери, радвам се, че се разписа!Ама и големи моми си отгледала в коремчето.Желая ти много скоро да се възстановиш и да се радваш пълноценно на госпожиците! /обаче аз съм прекрасен вестител, нали   Whistling /
Аз си похапвам вече, а вие как сте?
Хайде, лек и спокоен от нас!

# 188
Ох, Деси направо снощи такова крещене му ударих ,че ММ в чудо се видя човека и то , защото ми писна вече или аз да се вкарвам или някой да ме вкарва в разни филми,ако нещо се подобрява окей, но точно след пет минути започва да се чудя дали не ми има нещо друго ,че се подобрява и почвам да се ровя и чета и попадам на адските страхотии, следват около час плач....После започвам да правя нещо друго...И така ... #2gunfire И на това ако не му се казва тотално изтрещяване незнам....
Влади, представяш ли си един памперс не съм сменила през живота си....чак ме е срам.Ако някой има нужда от помощ да казва, аз съм насреща...Хихихи, какви ти дискотеки, представяш ли си, дай боже да се приберем с шушончетата вкъщи едва ли ще ми остане и секунда време да се обърна , пък камоли дискотеки...Като се има предвид ,че все още ми се обаждат приятелки да ходим,въпреки че са информирани повечето от тях за състоянието ми  #Crazy Че дори и ми се сърдят като откажа, баси тея хора откачени ли са незнам и те ме дразнят , искат си компания да си пият и пушат, а аз какво да съм слушател и без друго вече и стоенето ме измаря Crazy
НО може да спретнем някоя дискотечка след време дружно, ще се понапием какво пък толкова...хич няма да е лошо ако питаш мен, аз не съм от най-добрите пиячи ,щото от малко ме хваща пък и пия само вино, ноооо добре ми се отразява хихиихиих
 Гери, как  се случи всичко, в смисъл изтекоха ти водите, контракции ли получи ...Много се развълнувах снощи...Браво на бебките, колко са големички, ама и те са си родени в хубава седмичка. Ти да се възстановяваш по-бързо ,казват,че след секцио на 4-ят ден си пушка ако всичко е окей разбира се, така че....смело ставай и си гушни принцеските  Hug

# 189
А,Жени,ще ти спрем нета,да знаеш.Хич не им се връзвай на четивата за ужасии.Ами то всеки от нас си има страхове и оплаквания свързани с бременността си.И аз ако се вкарам във филм относно евентуален резус конфликт ще загубя съня си.Вярвай в добрият край.Я виж Гери,ето по такива премери се настройвай,реални,на хора,които познаваш,и които са завършили благополучно.Хайде горе главата,малко остана.Накрая ще си гушкаш сладките бебчета.А и има и по-лошо,един ден може да се обърнат и ще заявят "е ти пък какво толкова си направила за мене".Ама само ни е си знаем какво е да си майка.Лично аз чак като станах такава разбрах каква майка е била моята за мен и колко много е направила за нас със сестра ми(и все още прави,да ми е жива и здрава).

# 190
Добро утро и от мен:)

Гери - радвам се,че се разписа. Когато можеш ще ти разкажеш по-подробно как е минало. Сега ти пожелавам бързо да се възстановиш и да си гушнеш малките кукли.

JENKA
- Дейзи е права ще ти спрем интернета. Много те моля не чети някакви страшни неща и не се филмирай.  Относно дискотеките май ще ни е малко трудно в началото. Но със времето не ни пречи да се събираме защо не - например на някой 8-ми март Simple Smile

Надявам се и Ванчето да е добре и скоро и тя да се разпише. А дали не са се засекли с Герито в болницата  newsm78

снощи спах много по - спокойно след хубавата новина за бебчетата на Гери Simple SmileSimple SmileSimple Smile

Последна редакция: чт, 17 ное 2011, 11:43 от tania_burgas

# 191
  • На морето!
Гери, браво, момиче! Страхотна си! Къде ги събра и как ги износи толкова големи бебета! Брааааво- ти си нашата гордост!  Hug  bouquet Heart Eyes Да са ти здрави, спокойни и ящни бебчетата, а мъжете в къщи много да ви помагат и да ви глезят!

Женка, нормални са такива състояния, не се шашкай и обвинявай, че ще ги задълбочиш. Аз като прекипя и гледам да го обръщам на смях, но и мъжът ми е със завидно чувство за хумор и бързо ме тласка в другата крайност. Към детето, обаче, съм много по-нетърпелива, за което наистина се обвинявам и преживявам после.
Памперси не съм сменяла и аз на друг, освен на Симеон, а имам двама племенника и, когато ме повикат за нещо такова привиквам майка ми или сестра ми. За първи път като сменях памперс беше пълен с мекониум- такава борба беше с "това".  Mr. Green
Пък мен онзи ден ме преследваха 20 мин. в магазина, за да ме накарат да си купя дамски превръзки. Накрая мъжът ми не издържа и вика на промоутърката "Ти не знаеш ли, че бременните нямат такива мании?! Изключи ги тях и пенсионерките от таргет групата си." Много се смяхме с него.
Моето бебе много кротко през деня и съвсем слабо активно нощем. А сега ми попадна някаква статия, според която ако в 32г.с. не усещаме бебето за повече от 3 часа трябва да звъним на док. Пууу, как ги пишат тези статии, не знаят ли, че бременни ги четат. Представям си ако всяка напреднала бременна се раззвъни на док за такива неща какво ще стане...
Та майка ми винаги е казвала, че майчинството наред с всичката нежност, обич и всеотдайност си е един постоянен страх и тревога- още от бременността, та до края на живота. И сега ако я попитам ще има за нещо да ме мисли. И аз съм така със Симеон, а казват, че колкото по-големи стават, толкова по-сложни и трудни за разрешаване са проблемите и страховете.

Та, това от мен за сега. Ще си изпия кафенцето и започвам да отмятам задачките у дома- чистене, пазар, вечеря, че и на баща ми съм обещала да пием кафе... и докато се обърна то станало 17ч. и отивам да си прибирам гарджето.
Хубав слънчев ден на всички!

# 192
Гери, бебките ти са със страхотни размери, поздравления   bouquet Ще чакаме подробен разказ, а дотогава бързо и безболезнено възстановяване ти желая  Hug

Женка, стига с тия глупости, имай вяра само на доктора/итре си Wink Поне знам, че на твоите може да им се довериш  Peace Менина ме подсети да ви пусна тази тема за разпускане - http://www.bg-mamma.com/index.php?topic=122253.0 .

А какво е ММ?? Simple Smile

Менина, много смях с мъжа ти  Joy hahaha

# 193
  • Бургас
Алекс, "ММ" е моят мъж, но е съкратеничко  Laughing
Мимоза не е писала, сигурно вече има развитие и при нея и бебче!

# 194
Алекс, "ММ" е моят мъж, но е съкратеничко  Laughing

Лелее, викам си - това са инициалите на някой доктор  Joy hahaha
Мерси, бонбонче Simple Smile

Общи условия

Активация на акаунт