Бургаски мамчета щастливи, весели и диви... - 5 тема

• 28 812
  • 743
  •   1
Отговори
# 315
Шоки, няма да ползваме шаблони. Ще рисуваме, режем и лепим на воля и въображение- каквото стане, такова.
Януари, станахме 2 за лекцията. Какви са тези писмени покани за мъжа ти, много си официална. На моя и пощенски гълъб да му пратя пак не мога да го докарам на лекция за бременни. За ваничката- аз също ще взема неанатомична, че имам лош спомен с анатомичната на Симеон. Ще си взема обикновена, с шезлонг отделно.
Дейзи, знаех си аз, че трябва да ходя при Миринчев по-късно, когато е по-приказлив. Ще го имам предвид следващия път. Много се радвам, че вс е ок, а бебето ще се обърне- няма къде да ходи.
За моя 45дневен болничен ми казаха, че не е проблем да ми го издадат като отида на 9ти (а той е от 26ти), надявам се да не се отметне после, не че има къде да ходи- ще ми го издаде, но не ми се слуша мрънкане. Сигурно и изследвания ще ми пусне тогава, както и проба за МБ, което мн ме стресира.
Аз нищо не свърших от плануваното. Едни приятели с бебе минаха да пием кафе и така се отложи всичко за друг път. Симеон поигра около 10мин. с бебето, което пискаше от радост и накрая ми каза, че си отивал в стаята, че това бебе му надуло главата. Миличкият, какво го чака само- ще ходи вечно с "надута глава".
Моето руло Стефани май е готово, отивам да си правя гарнитурата.
Менина, аз съм един ден след теб и 45 дневния болничен ми започва от 27.11.2011, но мен доктора ме вика от 5 .12.2011 или тази седмица за ежеседмични прегледи, не зная защо по - рано от теб и на мен също ми каза, че няма да има проблем с болничния, но като знам че с последния болничен като беше в отпуск доктора имах проблем и се наложи да си пускам две седмици неплатен  отпуск и аз се двоумя дали да не отида по - рано, защото така или иначе този болничен включва и дни за ноември, но има време ще реша.

# 316
  • На морето!
Ани, 45дневния ще ти го издаде без проблем, когато и да отидеш. Той е от "задължителните". Другите, които са с ЛКК не могат със задна дата. На този само пишат "късно потърсен".

# 317
Ани, 45дневния ще ти го издаде без проблем, когато и да отидеш. Той е от "задължителните". Другите, които са с ЛКК не могат със задна дата. На този само пишат "късно потърсен".
Менина, благодаря за информацията, в такъв случай, ще си запиша час за 05.12.2011 или за др. дата, същата седмица, може да се засечем при доктора или на раждането............. Simple Smile

# 318
Menina и аз искам да дойда в Девата тая седмица, темата е интересна и не е за испускане Simple Smile
 С какво ще ходите, в смисъл ако някой е с кола, може да се съберем и да отидем и се върнем заедно Simple Smile
От колко часа бяха лекциите там?Аз за пръв път ще ходя  Rolling Eyes
Честит Празник на Християнското семейство на всички!!!

# 319
  • Където морето целува небето...
Само искам да помоля, тези, които ще ходят на лекцията в четвъртък да попълнят формата или да се обадят по телефона. Събират се много хора и може да направят две лекции ако се налага. В пъти по-добре е отколкото от записали се 5 човека да отидат 25 и да се издушаваме.

# 320
Suzito85 Възможно ли е да пусниш линк за формата.Аз досега не съм била на тези лекции и не съм наясно  Embarassed
Благодаря предварително Simple Smile

# 321
Здравейте това е линка : http://www.devamaria.com/divisions/id/1/page/3/sid/ff4044b9f9c68 … 2371cf9fa431848ca

на който може да се потвърди пресъствие Simple Smile

# 322
Благодаря tania Simple Smile

# 323
С какво ще ходите, в смисъл ако някой е с кола, може да се съберем и да отидем и се върнем заедно Simple Smile
Аз по принцип съм с кола и нямам нищо против да се комбинираме, ама за четвъртък не знам дали няма направо от Поморие да дойда или да се наложи да ползвам услугите на Бургас бус, тъй че не съм надежден придружител за тази лекция.
Танче, във връзка с това дай малко инфо - кой автобус ходи до Ветрен, откъде около трета поликлиника мога да го хвана, колко време е пътуването му до Ветрен и знаеш ли удобно разписание?

# 324
[/quote]
Танче, във връзка с това дай малко инфо - кой автобус ходи до Ветрен, откъде около трета поликлиника мога да го хвана, колко време е пътуването му до Ветрен и знаеш ли удобно разписание?
[/quote]

Мога да ти кажа разписанието на автобуса. До Ветрен ходи N0 30. Има два автобуса, които ще са ти удобни - в 13:20 и 13:50 часа. Това е часа на тръгването им от първа спирка. Да ти кажа не съм сигурна от къде трябва да го хванеш от трета поликлиника или от новата поща  newsm78 - тук ако знаят други мами да кажат.

# 325
  • DE
И аз ще бъда там 100%, ама не на лекцията, ами някъде лежаща. Simple Smile
В сряда вечер ще влизам за предизвикване.. Shocked

# 326
И аз ще бъда там 100%, ама не на лекцията, ами някъде лежаща. Simple Smile
В сряда вечер ще влизам за предизвикване.. Shocked

Стискам ти палци всичко да мине възможно по-леко  newsm17

Чакам след малко майка да дойде и да започваме:  hang 1ironing clean clean и такива неща от днес. Но ще я караме по- леко, няма да ни излиза въздуха нали. Не трябва да се свършва това за един ден, а по - спокойно и бавничко Simple Smile

# 327
  • Бургас
Добро утро, мами!

Как сте?
Мимоза, да знаеш, сигурно термина ти не е бил изчислен правилно  Laughing .В сряда ще стискаме палци за сладко и пухкаво бебе около следобедните часове  Heart Eyes
Хайде, лек и спокоен ден на всички ни!

# 328
Добро утро!
Mimоza, пожелавам ти всичко да мине по-безболезнено, ама може ина лекцията утре да дойдеш - тъкмо ще дишаш,а ние ще гледаме реално как трябва да се случват нещата, че обяснения на сухо Crazy
Шегувам се - всичко най-, най- ти пожелавам!
Бонбонче, може и да не е бил правилно изчислен термина на mimoza, ама нали по дата на последен МЦ се прави. Ако mimoza е с нередовен цикъл или различна продължителност, или късна овулация - може заради това да е забавянето. Пък и нали при първа бременност е по-често срещано да се преносват бебетата? Mimoza, първа бременност ти е това или греша?
Аз сега си допивам кафето и после ще започна да отмятам задачките като Танчето и дано се получи това с по-бавното и по-спокото, че к'вато съм припряна...
Спорен ден на всички и до по-късно!

# 329
Mimoza, и аз ти пожелавам по-безболезнено и безпроблемно раждане /скоро/ Simple Smile. Стискаме палци всичко да е наред.

Общи условия

Активация на акаунт