Бургаски мамчета щастливи, весели и диви... - 5 тема

• 28 782
  • 743
  •   1
Отговори
# 360
В Дева Мария е родила при д-р Гамишев. А повече подробности от нея като се възстанови. Чакаме я с много   bouquet и  Hug.

# 361
  • Бургас
january, da6terq mi guka ot kraq na parviq mesec, a svekito v nedelq vik "tq kato po4ne da guka da sam po4erpela kom6iikite na etaja". A ina4e cql jivot za da6terq e me4tala i kato nqma da6terq pone vnu4ka. Pone edni 4orapi da i be6e podarila na me4tanata vnu4ka! Ama to vnimauai kakvo si pojelava6, da ne vzeme da se sbadne. Hi4 ne mi se podhva6ta temata, 4e krai nqma i do ni6to hubavo ne vodi.Karai da ne ti puka, pravi se na gluha i slqpa 4e takiva hora sami ne znaqt kolko sa drazne6ti

# 362
Танчеее, голям съм шемет - естествено, че с тебе искам да ходя на запис на тонове - хем ще се предпазваме една друга от лоши мисли, хем кафенца ще пийваме. Даже може като график да си фиксираме един ден и всяка седмица по график да сме там. Аз предпочитам пон/ср/пет пр. към 10ч, а ти?
Анито, толкова мойски ми звучиш за свекито - то направо да те поканя напролет заедно да побутаме колички в Морската и да си се оплачем една на друга за олекване. Не, че вече много ми тежи, ама сигурно и тепърва предстоят изцепките.
Утре за посещението в Девата съм си записала в тефтера 18 въпроса за раждането, бебето, условията, за кърменето, за изследванията и т.н. Дано не набъбне броя през нощта, че няма цяла смяна да изкарам там! И повечето ми се виждат глуповати, ама искам и от тях да им чуя отговора - да знам, че съм питала, а не, че съм отишла с моите си представи за техните неща. После ще ви споделя впечатленията си.
Лека нощ сега, предполагам повечето мами и бебета по това време вече са легнали?! Peace

# 363
  • Бургас
yanuary,  аз пък предполагам, че повечето мами и бебета в момента не спят, особено най-пресните, ама надали имат време и сили за форума  Mr. Green карай, скоро ще се освестят и ще видиш как бонбончето ще черпи следобед с биричка, вместо сутрин с кафе и чай  Joy , като гледам и колко е часа тези които са на АМ вероятно мият шишета с широко затворени очи Crazy

А за морската - заповядай, вече толкова съм закоравяла на тема свекървища, че с радост ще обменя опит в непукизма  Mr. Green пък и може да помогнеш да спре наистина да ми пука, не само така да изглежда  Whistling

# 364
tan4e, na zapis moje da hodi6 vseki delni4en den sled 9:30 i do 13:30. Rodilnoto e otdqsno na sgradata, gledaiki kam centralniq vhod. Trqbva da podmine6 vhoda na morgata i se ka4va6 po edna estakada i stiga6 priemnoto za rodilki. Ima zvanec, kakto i opisanie za kakvo po kolko pati da zvani6.

много ти благодаря за информацията   bouquet  bouquet  bouquet

january -  нека да мина в понеделник при георгиев и ще се разберем за кой ден ще ходим заедно на записи   love001 иначе като час 10.00 ми харесва.January може и утре да си направим първия запис ако искаш?

Последна редакция: чт, 24 ное 2011, 09:01 от tania_burgas

# 365
  • бургас
Честит син на мама mimoza ! Да ви е жив и здрав и много радост да ви носи !
Добро утро от мен !Днес доста рано се събудих,притеснено ми е понеже съм на преглед в 12 ч и сън не ме хваща .Като си спомня от предния път прегледа за разкритие не беше от най- приятните ,та за това сега ми е едно стегнато в корема , но пък трябва да мине .  Simple Smile
Надявам се да не ме забавят в света софия , за да мога да отида на лекцията в дева мария.
tania burgas ,january и аз мисля да ходя на тонове в МБАЛ ,ако научите подробности пишете, тя Анито мисля всичко е написала , но все пак ..
Лек и спорен ден !

# 366
Добро утрои от мен!
Днес да не повярваш - и аз в редиците на ранобудните, ама не доброволно. Crossing Arms Събудих се от писанчо в 6.20ч и до сега все неуспешни опити да заспя - накрая взех, че станах с идеята да поработя по себе си, докато не ме съборила дрямка. Иначе си легнах след 2.00 и нищо чудно на лекцията да заспя. Tired

tania burgas ,january и аз мисля да ходя на тонове в МБАЛ ,ако научите подробности пишете, тя Анито мисля всичко е написала , но все пак ..
plamsav, аз друго не се сещам по темата - инфото от Анито ми е достатъчна+това, че е безплатно. Остава само да си определим ден и да ходим - а ти ако решиш, присъедини се към нас и за тоновете, и за кафенцата около тях! Hug
Анито, кажи само колко време трае записа на тоновете, за да знаем как да си организираме кафенцата?

plamsav, сега постнах написаното и ти мернах лентичката - ми то не ти останало, бре! Ние с Танчето докато започнем да ходим на тонове след десетина дни - ти нищо чудно и да си станала вече горда мама! Как са при теб нещата - какво казват лекарите - има ли изгледи скоро да е или плацентата има още да зрее, бебко как е разположен, с нагласа за какво раждане си, къде?

# 367
  • Бургас
Добро утро, сладурани!

Януари, добре дошла в отбора на малоспящите  Laughing
Анито, правилна тактика със свекървата имаш.Най-добре да не се обръща внимание, че иначе хем се влошават нещата с времето, хем не се променят, хем и този който не трябва си хаби нервите най-много и безрезултатно.
Пламсав, много малко остава до появата на бебшочето, дано да мине бързо и безболезнено всичко!  Heart Eyes
И сега да попитам мамите, които са се водили на ЖК в МБАЛ да кажат какъв е списъка за болницата за мама и бебе.
Хайде, лек и спокоен ден!Ние отиваме на преглед на обяд да видим Мария откъде се сдоби с дълбока и лаеща кашлица...

# 368
  • бургас
Днес след прегледа ще видим какво ще каже д-р Ризова,иначе бебето е главично отначалото на 8-ми месец , т.е е готово за излизане  Simple Smile .Мисля да раждам нормално ,както ми е роден и сина ,но доста сериозно се замислям за епидурална упойка  Rolling Eyes ,която е единствено за мое облекчение .Днес като дойда на лекцията мисля да си дам и заявлението за раждане в дева мария.

# 369
  • DE
сега да ви разкажа повече.
вчера сутринта в 2 часа се събудих с контракции на 7 минути. изкъпах се, вдигнах таткото и тръгнахме заДевата. на смяна беше доктор Илиев, който ме прие с 4 см разкритие. качиха ме в предродилна. там на5 см поисках епидурална упока. след известно чакане дойде на смяна доктор Гамишев, за което съм много благодарна.дойде анестезиолога, сложиха ми упойката. пуснаха ми и окситоцин, и след 30 мин имах пълно разкритие. преведоха ме в родилна зала след като започнаха напъните. гамишев минаправи епизотомия. след около 5-6 напъна се роди Мартин. показаха ми го и започнаха да ме шият. Имам 4 шева. общо взето съм много доволна и благодарна на всички. държаха се много мило, а анестезиолога ми държеше ръката през цялото време. ако имате въпроси питайте, че може да съм забравила нещо.

# 370
  • бургас
mimoza искам да те попитам за епидуралната упойка и по точно -болезнено ли е поставянето и , след като подейства имаш ли някакви усещания , можеш ли да се разхождаш , напъните чувстват ли се ?Ти си нямала много време
след нея щом за половин час си получила пълно разкритие ,което е чудесно за теб,но ако можеш да ми отговирш на някой от въпросите ще ти бъда благпдарна. Simple Smile

# 371
ако имате въпроси питайте, че може да съм забравила нещо.

и аз имам малко въпроси:
Какво е усещането след поставяне на епидуралната упойка – в смисъл как и колко силно в сравнение с друга болка са контракциите? А защо решиха да направят епизотомия? Шевовете само външни ли са? Ти през ноща не се ли събуди от по-честите контракции? А бебето кога ти дадоха?

Сега ще те засипем с питанки... #Crazy

# 372
  • DE
относно епидуралната-аз поисках, защото болките ми станаха нетърпими. Поставянето исе исеща като боцване от игла. преди да я сложат, бият подкожна упойка. след това вкарват каттетър, който залепят на гърба и през него вливат упойката.след поставянето и пак си ме болеше и си чувствах контракциите, просто не бяха зверски силни. имайте предвид,че съм с нисък праг на болка и хич не мога да трая. Епизотомията ми я направи гамишев, защото каза, че иначе бебето ще ме разкъса вътрешно. преди да ме резне ми сложи упойка и нищо не усетих. после за шевовете пак ми сложи. а за контракциите-аз за това тръгнах към болницата, защото в 2 вечерта ги получих.

# 373
Майчета да ви кажа, ако имате да пазарувате доста неща за бебоците утре в Хиполенд ще има 25% отстъпка на всички стоки.

# 374
  • Бургас
Здравейте!Ние се завърнахме от педиатъра.Изписаха ни АБ, кашлицата и тя е една дълбока.Не можах да разбера как изведнъж се появи и разгърна, без други симптоми.И температура има момата, не е висока, но я има.Аз всъщност от снощи я пипам и разбрах, че има.Сега се надявам до няколко дни да има подобрение, че настръхвам като останем двете сами!

Общи условия

Активация на акаунт