Аз не съм имала проблем винаги звъня към 10.30 -11.00ч.
. Да д-р Попов е наистина добър лекар.
Ето това е написала:
В тази връзка има ли някой желаещ да се присъедини в тайната ни група във Фейсгруп и да не сме го присъединили?
И такаааааа...
И почнах да заспивам, да ама НЕ
Към 8 часа започнаха сравнително леки контракции на 8 мин. , към 10 часа станаха на 5 мин, и доооооооооооооста болеше, естествено не можах вече да заспя, и така до 6 сутринта на 5 мин. УжасТ, УжасТ, Ужаст Боли Боли Боли, едната санитарка ми се скара да не ставам много много, че нямало постоянно да чисти след мен
Кошмарна нощ, междувременно се чух с Душепеев, каза да изкарам ноща сутринта като дойде на работа, ще видим докъде съм стигнала и ще решим какво ще правим ( предния ден той ми прави преглед и даже реши, че са ми объркали термина, защото отникъде никаква индикация за скорошно раждане) Към 6 часа ми сложиха Окситоцин, имах 1 см разкритие и шийката не беше изгладена,
и така до 8 и нещо имах чувството, че са нонстоп, напред назад из коридора
Дойде Душепеев, прегледа ме за пореден път, каза "Ще стане работата, нооо ще минат сигурно още 12 часа, а не можем да чакаме, вече 14 часа е без околоплодни води и става опасно, ще те оперирам няма как" и така в 8 и 35 вече бях в операционната, събудих се в реанимация, с малък корем даже си го снимах
Друг път ще продължа
Препоръчани теми