Бургаски мамчета щастливи, весели и диви... - 5 тема

• 28 847
  • 743
  •   1
Отговори
# 210
Много благодаря на Beauty_bs и pepsun,за бързия отговор,сега и ако толкова бързо си запазя час ще е супер,че от седмица се опитвам да се докопам до доктора в Дева Мария ,но все ми излизат с някои номер,а вече трябваше да съм минала на контролен преглед при него.Да ви питам ,на някоя от вас дали са и губили резултат от изследване правено в Девата?Че моето май се е изпарило,и  от два дни не могат да ми кажат какво е станало.

# 211
Шоколадово бонбонче , благодаря ти. Ще погледна темата, за която казваш. Бояджиев къде преглежда?

# 212
jelly,добре дошла при нас и лека бременност,а на финала живо и здраво бебче да те радва. Peace
Бонбончето както винаги го е казала правилно.Щом си при Попов просто трябва да си избереш доктор по ЗК,който да ти пуска всички нужни изследвания полагащи се по ЗК и безпроблемно да ти дава болничен ако се налага. Peace

# 213
  • Бургас
Шоколадово бонбонче , благодаря ти. Ще погледна темата, за която казваш. Бояджиев къде преглежда?
И Люцканов, и Бояджиев дават дежурства по ЗК в Св.София, а извън ЗК работя в Дева Мария и двамата.

# 214
Много благодаря на Beauty_bs и pepsun,за бързия отговор,сега и ако толкова бързо си запазя час ще е супер,че от седмица се опитвам да се докопам до доктора в Дева Мария ,но все ми излизат с някои номер,а вече трябваше да съм минала на контролен преглед при него.Да ви питам ,на някоя от вас дали са и губили резултат от изследване правено в Девата?Че моето май се е изпарило,и  от два дни не могат да ми кажат какво е станало.
Бързо ще стане запазването Simple Smile Аз не съм имала проблем винаги звъня към 10.30 -11.00ч.
Не съм си правила изследвания в ДМ, но доколкото знам там лабораторията е Лина не ти ли дадоха картонче с което можеш да провериш резултата чрез сайта им?

# 215
добре дошла на jelly сред нас Simple Smile. Да д-р Попов е наистина добър лекар.

Майчета може ли да ми дадете адрес на частния кабинет на д-р Георгиев. Трябва да говоря с него. Имам запазен час при него на 28.11 в Девата, но ми е много кусно а искам по-рано да говорим, защото вече нямам място от притеснение.

# 216
  • Бургас
добре дошла на jelly сред нас Simple Smile. Да д-р Попов е наистина добър лекар.

Майчета може ли да ми дадете адрес на частния кабинет на д-р Георгиев. Трябва да говоря с него. Имам запазен час при него на 28.11 в Девата, но ми е много кусно а искам по-рано да говорим, защото вече нямам място от притеснение.
Тане, на предната страница пепсън го е написала Simple Smile Ето това е написала:
Цитат
Телефона е 056826602. Запазването на часове става в Понеделник след 10.00ч.
Хубаво е до 12.30 да си запазиш час, понеже бързо свършват. Той преглежда само определени дни в частния си кабинет.

# 217

Тане, на предната страница пепсън го е написала Simple Smile

НЕ ТРЯБВА МИ АДРЕСА, АЗ И ПО ТЕЛЕФОНА МОГА ДА ПИТАМ. НО АКО НЯКОЙ ГО ЗНАЕ ЩЕ Е ДОБРЕ

# 218
  • Бургас
Тане, преди бях питала за неговия адрес и мама бюти бс ми го беше обяснила така:
Цитат
Кабинета се намира в к-с Лазур, на ул. Места /улицата зад Сарата на мястото където се пресича с Места/ това е единствения АГ в комплекса, ако случайно се объркаш можеш да питаш хората всичко го знаят.
Телефона е 82 66 02. Всеки ден след 11 часа, секретарката записва часове по телефона, той работи във вторник, сряда и петък.

# 219
Тане, преди бях питала за неговия адрес и мама бюти бс ми го беше обяснила така:
Цитат
Кабинета се намира в к-с Лазур, на ул. Места /улицата зад Сарата на мястото където се пресича с Места/ това е единствения АГ в комплекса, ако случайно се объркаш можеш да питаш хората всичко го знаят.
Телефона е 82 66 02. Всеки ден след 11 часа, секретарката записва часове по телефона, той работи във вторник, сряда и петък.

БЛАГОДАРЯ ТИ БОНБОНЧЕ:)

# 220
Ванче,виждам те. LaughingНапиши как сте. Praynig
Танче,имаш ли някакви оплаквания?Нещо конкретно ли те притеснява? Hug
Ще се виждаме ли в понеделник,момичета?Да се преброим желаещите,а новичките мами да се чувстват поканени. Peace

# 221
Здравейте!
Добре дошла на новата мама в темичката! Леко бременеене и успешен финал с бебко!
Танче, защо си така притеснена? Въпрос на мисли или нещо в бременността те тревожи? Надявам се всичко да ви е наред и притесненията ти да са неоснователни!!!!
Момичета, дали вече са изписали Ваня и малчугана от болницата? Гледам, че и deyzi я е хванала в крачка, ама дали от болницата чете или вкъщи открадна по някой миг от почивката си?
А как ли е при Гери и двете бубонки?
Аз днес минах за УНГ и лекарят ми изписа Стеримар по 3-4 впръсквания в носа дневно. Каза др. седмица пак да отида да види капилярите и че трябвало да заздравеят, та ако раждам нормално да не се получи кръвоизлив от носа.
deyzi, аз за понеделник 11.00ч съм на линия, ама разчитам да те открадна за 15мин преди това, та да ми помогнеш в избора на прежда и игли. В Руския, нали?

# 222
january,ние преждата ще я изберем стига да се организираме все пак за срещата. Laughing
Аз за Гери писах във Фейса,а Ванчето съм сигурна,че ще ни пише когато има време(ама дано е възможно да е скоро). PeaceВ тази връзка има ли някой желаещ да се присъедини в тайната ни група във Фейсгруп и да не сме го присъединили?
Какво ли става и с мимозката? Rolling Eyes

# 223
Ех, така ми е хубаво да ви чета, а все не ви пиша:)) Днес голямо чистене, ама много се измарям, вие така ли сте?
Танче какво си се стегнала, не се шашкай, все ще се намери кой да направи секциото:))
Deyzi мерси че ни информираш за Герито, а Ваня си я чакаме да се разпише:))
Ели оздравя ли малкия, какво става?
Влади истинско удоволствие ми е да те чета, ей така ми е хубаво много да има за четене, че и интересно ги пишеш:))
Ще пропусна някой, но всички ви мисля да знаете:))
За срещичка съм навита, все поглеждам да видя нещо категорично:))
Утре съм при д-р Шивачев на преглед, стискайте палци!

# 224
Пиша Simple Smile
 В къщи сме си вече, изписаха ни в сряда  smile3541 И такаааааа...
 На 10-ти към 17:30 както си лежах и усещам едно течение и станах веднага, в момента в който станах и текна, влязах в банята, изчаках да изтече каквото има и щастлива щастлива тръгнах към болницата. Нито болки имах, нито нищо, прегледа ме д-р Парушева, никакви индикации, нито шийката изгладена, нито бебето е слязло, нито разкритие, НИЩО.  Водите продължиха да изтичат, много вода много нещо, не очаквах че са толкова много. Каза ми, че вечерта със сигурност няма да родя и ме приеха. Настаниха ме в предродилна, слушаха тоновете и ми казаха да заспивам Simple Smile И почнах да заспивам, да ама НЕ Simple Smile Към 8 часа започнаха сравнително леки контракции на 8 мин. , към 10 часа станаха на 5 мин, и доооооооооооооста болеше, естествено не можах вече да заспя, и така до 6 сутринта на 5 мин. УжасТ, УжасТ, Ужаст Боли Боли Боли, едната санитарка ми се скара да не ставам много много, че нямало постоянно да чисти след мен  #2gunfire Кошмарна нощ, междувременно се чух с Душепеев, каза да изкарам ноща сутринта като дойде на работа, ще видим докъде съм стигнала и ще решим какво ще правим ( предния ден той ми прави преглед и даже реши, че са ми объркали термина, защото отникъде никаква индикация за скорошно раждане) Към 6 часа ми сложиха Окситоцин, имах 1 см разкритие и шийката не беше изгладена,   smile3518 и така до 8 и нещо имах чувството, че са нонстоп, напред назад из коридора Simple Smile Дойде Душепеев, прегледа ме за пореден път, каза "Ще стане работата, нооо ще минат сигурно още 12 часа, а не можем да чакаме, вече 14 часа е без околоплодни води и става опасно, ще те оперирам няма как" и така в 8 и 35 вече бях в операционната, събудих се в реанимация, с малък корем даже си го снимах Simple Smile Друг път ще продължа  Misc Baby Bottle

Общи условия

Активация на акаунт